Ürün Kodu: 78470
Ürün Barkodu: 889894860736

Marka : HP

Product State: A0

HP 304 Üç Renkli Kartuş N9K05AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üç renkli
  • 100 sayfa baskı kapasitesi
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Üç renkli (C/M/Y)
Model no304 (N9K05AE)
TasarımSık gözenekli tasarım
Garanti Var
Ofis KullanımıUygun
Kullanım alanlarıHer türlü kaliteli baskı için

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE, net ve keskin grafiklere mi ihtiyacınız var? Düşük kaliteli dosya çıktıları zamanınızı mı çalıyor? İşte tam da bu sorundan kurtulmak için harika bir ürünümüz var! Bu üç renkli kartuş sayesinde asla yorulmaz, paranızı ve zamanınızı kaliteli harcamış olursunuz. Tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verebilen üst düzey kalitesi ile sizleri bekleyen bu ürün, aradığınız konfora ulaşmanız için sitemizde!

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP, oldukça tanındık ve güvenilir bir markadır. Yüksek memnuniyet oranı sayesinde çokça tercih edilir. Siz de en iyi sonuca ulaşmak istemez misiniz? O zaman bu ürünü tercih edin. Hem paranızı doğru harcayın hem de verdiğiniz paranın hakkını alın. İşte çok kaliteli olan bu kartuş, sizlere mükemmel baskı deneyimini sunar.

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE Yeterli midir?

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE tasarımı ile sizlerin gönlünü fethedecek. Ne kadar çok işiniz olursa olsun, hiç hissettirmeden bütün işlerinizi kısa sürede halletmenizi sağlayacak. Size daha önce hiç tatmadığınız bir sunum yaratacak. Büyük ve elverişli boyutu sayesinde başka bir renkli kartuşa ihtiyaç duymadan, tek bir renkli kartuş ile bütün işlerinizi tek seferde halledebilir, zamanınızı verimli kullanabilirsiniz. Günlük ihtiyaçlara karşı oldukça yeterlidir.

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE Sağlıklı mıdır?

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE, üst düzey kaliteli materyallerden üretilmiştir. HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE modeli doğal boyalarla ve sağlık kriterleri esas alınarak üretilmiştir. Bu nedenle çocukların da kullanımına uygundur. Geniş bir kullanım alanı vardır. Güvenle kullanılabilir. Ofis, ev, iş yaşamında sizleri öne taşıyacak bu renkli kartuş, asla sağlığınıza zarar vermez.

HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE uyumlu mudur?

Hem resmi ortamlara hem de ev yaşamına karşı çok uyumludur. Beyaz tonlarıyla ofis, okul ve iş hayatının vazgeçilmezidir. Üniversite öğrencilerinin dönem ödevleri ve her türlü baskı çalışması için en mükemmel sonucu veren yüzeyiyle ve boyaları içinde barındıran yapısı ile sizleri bir adım daha öne taşır. Geniş kullanım alanı sayesinde birçok farklı mekan arasında geçiş yapabilir, bu ürünle tüm baskı işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz. Size gereken en iyi ve en kullanışlı baskıyı sunar.

Öyle ki ilk baskılarınızda bile HP kalitesini hissedebilirsiniz. Günlük yaşamımızda artık sürekli ihtiyaç duyduğumuz için, sürekli bir kartuş alım trafiği oluşmaktadır. Bu trafiğe en verimli karşılık veren bu ürün sayesinde siz de yeni bir ürün arayışından kurtulabilirsiniz. Tamamen sizin için tasarlanan bu kartuşu çok beğeneceksiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Kullanışlı ve şık tasarımıyla, HP 304 üç renkli kartuş N9K05AE fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Zaman kaybetmeden bu ürünle tanışabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 304 Üç Renkli Kartuş N9K05AE
695,26 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.