Ürün Kodu: 95206
Ürün Barkodu: 8681241085920

Marka : Adel

Product State: A0

Adel 685 Çift Hazneli Auto Lock Kalemtraş Karışık Renkler

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kurşun ve boya kalemleri için ideal
  • Atıkların depolanması için özel tasarım
  • Çift delikli kalemtıraş
  • 7 mm çap standart kalemler için
  • 12 mm çap jumbo kalemler için

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Adel 685 Çift Hazneli Auto Lock Kalemtraş Karışık Renkler Özellikleri  
içerik 1 adet Kalemtıraş
Yapısı Dikdörtgen
Gövdesi Plastik Çift delikli
Bıçakları Paslanmaz Çelik
Renkleri Mavi, Sarı, Mor ve Kırmızı

 

Kalemtıraş kurşun kalemlerin ucunu sivriltmek için kalemi tıraşlamaya yarayan bir kırtasiye gerecidir. Öğrencilerin ve ofis çalışanlarının kullandığı kırtasiye malzemelerinin en başında gelir. Özellikle çizim yapanlar için kalem ucunun kalınlığı ya da inceliği önemlidir. Daha ince çizimler yapmak için kalem ucunu inceltmek gerekir. Kurşun kalem ucunun inceltilmesi için iyi bir kalemtıraş olmazsa olmazdır. Kalemtıraş inceltme işlemi sırasında kaleme zarar vermemesi ve ucunu kırmaması önemli bir özelliktir. Adel kalemtıraş kaliteli bir üründür. Kalemi tıraşlarken ucuna zarar vermez. Düzgün bir şekilde kalem ucunun incelmesini sağlar. Yuvarlak tasarımı ile kullanması kolaydır.

 

Adel 685 Çift Hazneli Kalemtıraş Kaliteli Bir Marka mıdır?

 

30 bin metrekarelik bir tesiste kurulu olan Adel 3 bin 800’e yakın ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin en önemli ve büyük kırtasiye firması olma özelliği taşır. Adel Kalemcilik, sürekli gelişim göstererek büyümeye ve üretmeye devam etmektedir. Sonuç odaklılığı, rekabetçiliği ile müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmaktadır. Adel üretim yaparken iş sağlığını önemsemektedir ve topluma, çevreye saygılı bir şirket politikası izler. Kırtasiye denince ilk akla gelen marka olma özelliği taşıyan, kaliteli ve kullanışlı kırtasiye araç gereçleri üretimi yapan bir firmadır.

 

Adel 685 Çift Hazneli Kalemtıraş Dayanıklı mıdır?

 

Adel kalemtıraş kaliteli plastik gövdeye sahiptir. Yerli üretim, kaliteli malzeme ile uzun süre kullanılabilir. .Ayrıca keskin bıçağı ile oldukça dayanıklıdır. Okullarda ve ofislerde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Sağlam plastik gövdesi ve keskin bıçakları ile dayanıklı ve uzun ömürlü bir kalemtıraştır.

 

Adel 685 Çift Hazneli Kalemtıraş Sağlıklı Malzemeden Üretilmiş midir?

 

Günümüzde kullandığımız her ürünün hangi şartlarda ve hangi malzeme ile üretiliğini bilmek önem taşımaktadır. Bazı firmalar ucuz ürün satabilmek için hangi şartlarda üretildiği bilinmeyen, birçok ürün ithal etmektedir. Bakanlık tarafından bu ürünler her ne kadar denetlense de yüzlerce ürün çeşidi arasında gözden kaçabilmektedir. Gün boyunca ofis çalışanlarının elinden düşürmediği kırtasiye ürünlerinin sağlığa zararlı madde içermemesi gerekmektedir. Bu ürünlerde azo boyar madde, plastiğe esneklik sağlayan fitalat gibi kimyasallara yer verilmesi kanserojen etkiye neden olabilir. Ayrıca ağır metaller de kırtasiye ürünlerinde kullanılmaması gereken bir diğer maddedir. Alerjik bünyeleri çok kolay etkileyen solvent de uzak durulması gereken bir kimyasal maddedir. Ofis için alınacak kırtasiye malzemelerinin gönül rahatlığı ile kullanılabilmesi için bu ürünlerin bilinen markalardan alınması gerekir. İsmi duyulmamış, tedarikçisi belli olmayan ürünlerin tercih edilmemesi yararlı olur. Adel yerli üretimi ile sağlığa zaralı olmayan ürünler geliştirmektedir. Ofislerde sıkça kullanılan bir ürün olan Adel kalemtıraşı güvenle tercih edebilirsiniz.

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Adel 685 Çift Hazneli Auto Lock Kalemtraş Karışık Renkler
74,51 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.