Ürün Kodu: 78869
Ürün Barkodu: 4974052853302

Marka : Artline

Product State: A0

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.2 mm uç kalınlığı
  • Teknik çizim için uygun
  • Suya dayanıklı mürekkep
  • Modern ve şık tasarım
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Reçine uç
Uç Kalınlığı0.2 mm
TasarımErgonomik
Mürekkep RengiSiyah
Kullanım AlanıTeknik ve grafik çizimlerde
Mürekkep KalitesiSolmayan su bazlı mürekkep

Artline çizim kaleminin özellikleri şunlardır; 0.2 mm uç kalınlığı ve suya dayanıklı mürekkebi ile sanat ve mimarlık çalışmalarınız için kullanabileceğin en üst düzeyde kaliteli ürünlerden birisidir.  Artline çizim kalemi uç olarak ve dış tasarım olarak siyah renge sahiptir. Modern tasarımı ile daima yanınızda kolay bir şekilde kalemliğinizde, resim çantanızda ya da evrak çantanızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Daima canlı kalabilecek olan su bazlı mürekkebi sayesinde çalışmalarınıza kalite katacaktır. Artline çizim kalemi hakkında detaylı bilgi almak, toptan ya da perakende olarak sipariş etmek isterseniz hemen avansas.com’u ziyaret edin!

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah Marka mıdır?

Güvenilir ve sık tercih edilen markalardan biri olan Avansas; uygun fiyatlandırması ve kaliteli ürünleri sağlayarak ulaşılabilir olmayı hedeflemektedir. Bu nedenle Avansas’ta satışa çıkarılan her ürün kaliteli markalardan oluşmaktadır. Tüm mimarlar, grafiker ve çizerlerin marka olarak en sık tercih ettiği markalardan birisidir. 

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah Kalemin Ucu Nasıldır?

Artline çizim kalemi, fiyat-performans açısından değerlendirdiğinde tüm çizerler için en uğrak nokta haline gelmektedir. Artline çizim kalemi, reçine ucundan yapılmıştır ve kalem ucu 0.2 mm kalınlığa sahiptir. Bu özellikleri sayesinde uç kırılma ya da uç körelme gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermemektedir. Reçine ucundan yapılmış olması ürünün çabuk deforme olmasını engellemektedir. Ayrıca ürünün ucunda mürekkep toplanma gibi bir durum oluşmamaktadır.

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah Ergonomik midir?

Artline çizim kalemi, ergonomik ve modern tasarımı ile kullanırken sizi hem rahat hem de şık hissettirecektir. Mimar, grafiker ve çizerlerin uzun çalışma saatleri göz önüne alınarak tasarlanmış olan Artline çizim kalemi el-göz koordinasyonunuza uyum sağlayacak ve çalışmalarınızı rahat bir şekilde yapmanıza imkan verecektir.

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah Kalemin Rengi Nedir?

Artline çizim kalemi iç ve dış rengi olarak siyah renge sahiptir. Mimarlar, çizerler ve grafikerler tarafından çizimin ana hatlarını oluşturmak için sıkça kullanılması göz önüne alınarak tasarlanmış olan ürün daima canlı bir yazıma imkan verir. Canlı yazmama durumunun sebebiyet verdiği olumsuz durumların oluşması Artline çizim kalemi sayesinde mümkün değildir. Teknik ve grafik çizimleriniz bu sayede daima canlı kalacak, geçen zamanın sebebiyet verdiği soluk çizim riski ortadan kalkmış olacak.

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah Uygun Fiyatlı mıdır?

Artline çizim kaleminin fiyatlandırılması Avansas tarafından müşteri memnuniyeti ve herkese ulaşılabilirlik misyonu ile yapılmıştır. Müşteri memnuniyeti kapsamında aldığınız ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde iade edebilir ve 7/24 site üzerinden gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşanması durumunda Avansas’ın sorununuza en hızlı şekilde çözüm bulacağından emin olabilirsiniz.

 E- ticaret riskinin farkında olan Avansas, müşterilerine güvence sunar ve güvenli sevkiyat kalitesi ile müşterilerinin sorunsuz ürünlerine ulaşmasını hedefler. Artline çizim kalemi hakkında daha fazla bilgi almak için siteyi ziyaret edebilir ve siparişte bulunabilirsiniz. Her türlü kırtasiye ihtiyacınızı buradan uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş gününde siparişiniz teslim edilir. Hem perakende hem de toptan alım için uygundur.  Tüm ofis ve kırtasiye ihtiyaçlarınız için sizde Avansas’ı ziyaret edin! Alışverişinizde zaman kaybetmeden evinizde ya da ofisinizde kargonuzun kapıya kadar gelmesini bekleyin!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline 232 Çizim Kalemi 0.2 mm Siyah
68,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.