Ürün Kodu: 71298
Ürün Barkodu: 4974052853609

Marka : Artline

Product State: A0

Artline 233 Çizim Kalemi 0.3 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.3 mm uç kalınlığı
  • Teknik çizim için uygun
  • Suya dayanıklı mürekkep
  • Modern ve şık tasarım
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

 

Ürünün Özellikleri Nelerdir?

 

Teknik ressamların, mimarların ve mühendislerin proje çiziminde en çok ihtiyaç duyduğu gereçlerden biri de çizim kalemidir. Bu tür özel kalemlerin ucunun dayanıklı, mürekkebinin de son derece kaliteli olması gerekir. Çizimlerinizi sanat eserine dönüştürecek olan bu kalem, 0.3 mm uç kalınlığındaki güçlü metal ucu sayesinde kolay bir kullanım imkanı da sunar.

Artline 233 çizim kaleminin mürekkebi siyah renktedir ve suya dayanıklıdır. Modern ve şık tasarımı ile dikkat çeker, çalışma masanızın en güzel parçalarından biri olur. Teknik çizimler için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Metal destekli ucu kolay kolay yıpranmaz. Uzun yıllar boyunca hiçbir sorun yaşamadan bu kalemi kullanabilirsiniz.

Kalemin metal ucu sürtünmeye ve bozulmaya karşı dayanıklıdır. En önemli özelliklerinden biri mürekkebinin suya dayanıklı olmasıdır. Renginin siyah olmasından dolayı pek çok projede kullanılabilir.

Avansas, ofis ve kırtasiye ürünlerinde daima kaliteye öncelik veriyor. Artline kalem 0.3 mm ürününü tek veya toptan satın alabilirsiniz. Piyasadaki en uygun fiyatları bulabileceğiniz Avansas, kalem ve kırtasiye ürün gruplarında şimdi en hesaplı fiyatlarla sizlerle.

Ürünün özelliklerini tablodan inceleyebilirsiniz.

 

  
Ürün AdıArtline 233 Çizim Kalemi
RengiSiyah
Uç Kalınlığı0.3 mm Uç
Diğer ÖzellikleriMetal destekli uç.
 Teknik çizimler için uygun.
 Sürtünmeden bozulmaya dayanıklı.
 Mürekkebi suda bozulmaz.
 Modern ve şık tasarım.

 

Artline 0.3 mm Çizim Kalemi Dayanıklı Mıdır?

  

Mimarlık, ressamlık, mühendislik gibi alanlarda öne çıkan çizim kalemlerine özellikle okul projelerinde çok fazla ihtiyaç oluyor. Aynı şekilde, bu alanda çalışan kişilerin de iş yerinde en sık kullandığı gereçlerden biri çizim kalemleri olmaktadır. Artline kalem 0.3 mm, kelimenin tam anlamıyla amacına hizmet eden çok kaliteli bir üründür. Sağlam gövdesi her tür darbeye, düşmeye ve dış etkene karşı dayanır. Kısa sürede çatlama, bozulma gibi sorunlar yaşanmaz. 0.3 mm kalınlığındaki ucu metal destekli olduğundan çok güçlüdür. Bastırarak kullanıldığında dahi ucu kırılmaz. Bunların yanında mürekkebi suya dayanıklıdır; hemen kurur, akmaz ve bulaşmaz.  Artline kalem 0.3 mm’lik model, Kullanıldığı kağıdın arka yüzeyine geçmez. Uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Sizi asla yarı yolda bırakmaz.

 

Artline 0.3 mm Çizim Kaleminin Ucu Bozulmaya Dayanıklı Mıdır?

 

Artline kalem 0.3 mm, rakip markalara göre benzersiz bir üründür. Ucu metal materyalden yapıldığı için sağlamdır ve asla bozulmaz. Uzun yıllar boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullanabileceğiniz çizim kaleminin ucu, gövdesi ve mürekkebi çok kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Piyasadaki diğer çizim kalemlerinin birçoğu metal uca sahip değildir, doğal olarak uçları zamanla incelerek kırılabilmektedir. Avansas Artline çizim kalemi ise sağlam yapısı ile dikkat çekmektedir.

 

Artline 0.3 mm Çizim Kalemi Uzun Ömürlü Müdür?

  

Avansas tarafından satışa sunulan tüm ofis ürünleri uzun ömürlü ve kalitelidir. Marka bilinirliği ve ürün nitelikleri kadar bu ürünlere avansas.com üzerinden kolay erişim imkanı da sunulmaktadır. Artline kalem 0.3 mm siyah renk mürekkebe sahip bu ürünü yıllar boyunca güvenle kullanacaksınız. Müşteri memnuniyetine her zaman öncelik veren iş yerlerinin alışveriş adresi Avansas, bir ürünü görmeden almak istemeyen kullanıcıların önyargısını kırmıştır. Güvenli e-ticaretin adresi avansas.com, Artline çizim kalemlerinde performans kalitesine önem vererek hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bu ürünü sizlere sunmaktadır. 

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

  

Avansas'tan online alışveriş yapmak son derece güvenlidir. Yıllardır sayısız iş yerine ürün satan Avansas, ofisteki ve evdeki birçok ihtiyacınızı en hesaplı ve en güvenilir şekilde karşılıyor. Şu ana dek bahsettiğimiz ürün özellikleri bir yana, müşterilerimizin güçlü bir kırtasiye markası olarak Artline ürünlerinden çok memnun kaldığını görmekteyiz. Müşteri yorumlarını dikkate aldığımızda, bu üründen tüm kullanıcıların memnun kaldığını gördük. Avansas'ta satılan Artline kalemler, sağlığa zararı olan hiçbir kimyasal bileşen içermiyor. Ürünü görmeden herhangi bir e-ticaret sitesi üzerinden sipariş verenler genellikle ürünün beklediği gibi çıkmadığına şahit olmaktadır. Avansas alışverişlerinde ise güven sorunu asla yaşanmaz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline 233 Çizim Kalemi 0.3 mm Siyah
68,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.