Ürün Kodu: 64253
Ürün Barkodu: 8692301012015

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 957 Metal Ataşlık Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mükemmel fiyat / performans dengesi
  • Yüsek kalite metal malzeme
  • Şık ve sade tasarım
  • Avansas güvencesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Adet1
MarkaAvansas
RenkSiyah
Ebat4.5 cm x 8 cm
Ofis KullanımıUygun
KapakYok
GörünümDelikli
ŞekilSilindir
MalzemeMetal

İş yerinizde masanıza şıklık ve kolaylık katacak olan Avansas 957 siyah metal ataşlık siyah rengiyle  çalışma masanıza yeni bir hava katacak! Avansas marka güvencesi ve kalitesiyle üretilmiş olan ataşlık metal malzemeden yapılmıştır. Bu sebeple oldukça dayanıklı olan ürün düşmelere karşı da sağlamlığını koruyacaktır. Ataşlarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz ürün az yer kaplamasıyla da size yerden tasarruf sağlayacaktır. Her an, her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz Avansas 957 siyah metal ataşlık sayesinde hemen ataşlarınıza ulaşabileceksiniz. Siyah rengi ile ofisinize uyum sağlayacak ürün masanıza şıklık katacaktır. Delikli yapısı sayesinde içerisinde kalan ataş sayısını rahatlıkla görebileceğiniz ürüne gerektiği durumlarda ek ataşlarınızı ekleyebilirsiniz. Sağlam ve metal yapısı nedeni ve devrilmeyen ürün kaliteli malzemesiyle hızlıca deforme olmaz. Silindirik tasarımı sayesinde içerisine ataşlarınızı kolaylıkla koyabilirsiniz. Ayrıca bu silindirik tasarım ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda içerisinden kolayca ataşlarınızı alabilmeyi sağlar. Avansas 957 siyah metal ataşlık uzun ömürlüdür. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ürün sizin en iyi ve en yakın yardımcılarınızdan biri haline gelecektir. avansas.com'daki oldukça uygun fiyatıyla cebinize de dost olacak ürün sepetinize ekleyip hemen satın almanız için sitemizde sizi beklemektedir. Ayrıca belirlenen hızlı teslimat bölgelerinden birinde yer alıyorsanız ürüne 1 iş günü gibi çok kısa bir zamanda sahip olabilirsiniz. 

Avansas 957 Siyah Metal Ataşlık'ın Dizaynı Nasıldır?

Avansas marka kalitesiyle üretilen Avansas 957 siyah metal ataşlık siyah rengindedir. Delikli yapıda  tasarlanmış olan ürün silindirik şeklinde üretilmiştir. Metal malzemeden yapılmış olan ürün ataşlarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Masanıza rahatça yerleştirebileceğiniz 4.5 cm x 8 cm boyutlarındaki silindirik ataşlık minimal yapısı sayesinde çok fazla yer kaplamaz. Bu sebeple her an elinizin altında yer alabilir. 

Avansas 957 Siyah Metal Ataşlık Kullanışlı mıdır?

Avansas 957 siyah metal ataşlık ile ataşlarınızı bir araya toplayabilirsiniz. Küçük boyutlu olan ataşlar hemen kaybolabilen ürünlerdir. Bu yüzden ataşlarınızı kaybolmadan bir araya toparlayabileceğiniz bir ataşlık sizin için oldukça kullanışlı olacaktır.Silindirik şekilde tasarlanan ürün küçük boyutuyla masanızın az bir bölümünü kaplayacaktır. Her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz Avansas 957 siyah metal ataşlık, ataşa ihtiyaç duyduğunuz zaman hemen ulaşabileceğiniz şekilde masanızda yerini almaya hazır beklemektedir. Ayrıca delikli oluşu sebebiyle içerisinde kalan ataş sayısını da rahatlıkla görebilirsiniz. Bu sayede aciliyet durumlarına hazırlıklı olabilir ve eksildiğinde metal ataşlığa yeni ataşlar ekleyebilirsiniz. 

Avansas 957 Metal Siyah Metal Ataşlık Kaliteli midir?

Avansas markası tüm ürünlerini üretirken kaliteli malzeme seçimine özen göstermektedir. Avansas 957 siyah metal ataşlık da aynı ürün kalitesiyle üretilmiştir. Metal malzemeden üretilen ürün devrilmez ve darbelere karşı dayanıklıdır. Çabuk deforme olmayan ürün uzun yıllar size eşlik edebilir. Ataşlarınız Avansas 957 siyah metal ataşlıkile her an yakınınızda olacaktır. Ataşlarınızı kaybetme derdiniz olmadan elinizin altında bulundurabileceksiniz. Hemen sipariş vererek siz de ataşlarınızı kaybetme ihtimalinden kurtulabilirsiniz. avansas.com ile kapınıza teslim edilecek metal ataşlık ile hayatınızı kolaylaştırmak çok kolay hale gelecek!

Avansas 957 Metal Siyah Metal Ataşlık Uygun Fiyatlı mıdır?

Sattığı ürünlerde uygun fiyat güvencesini sunan avansas.com'da birçok kırtasiye ve ofis malzemesi makul fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır. Avansas 957 siyah metal ataşlık da aynı makul fiyat garantisiyle sitemizde satıştadır.  

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 957 Metal Ataşlık Siyah
72,92 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.