Ürün Kodu: 84309
Ürün Barkodu: 8697906358667

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas AV-1001 Beyaz Etiket 199,6x289,1 mm Tekli

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları 199.6 mm x 289,1 mm
  • Bir pakette toplam 100 adet etiket bulunur
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Barkod ve tüm gönderilerde kullanılabilir
  • 1 sayfada 1 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Avansas AV-1001 Beyaz Etiket 199,6x289,1 mm Tekli

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Model AV-1001 Etiket
Renk Beyaz
Ebat 199.6 mm x 289.1 mm
Adet Tekli
Soğuk ve Nemli Yüzeylerde Kullanılabilir mi? EVET

 

 Etiket; mağaza, market gibi doğrudan müşteriye satış yapan alanlarda kullanıldığı gibi farklı iş yerlerinde farklı amaçlarla da kullanılabilir. Dosyaların sınıflandırılması, demirbaşların tasnifi, dolapların kategorilere ayrılması gibi çok geniş kullanım alanları sunar. Etiketlerin dayanıklı yapıda olması ve daha uzun ömürlü kullanım imkanı sunması için en iyi markalara ait ürünlerin tercih edilmesi gerekir.

Son derece kaliteli bir yapıda olan bu etiket, 100’lü yapıda olması sayesinde sizlere uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. İş yerlerinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktada, bu ürünü kullanabilirsiniz. Gelen, giden evrakların kayıt altına alınmasında; Avansas beyaz etiket kullanarak barkod oluşturabilir ya da numaralandırma yapabilirsiniz. Bu sayede; hangi evrakı ne zaman, kime gönderdiğiniz ile ilgili bilgilere etiketleri okutarak ulaşabilirsiniz.

Sizi her zaman en iyi markalarla buluşturan web sitemizde; etiket ihtiyacınıza yönelik  Avansas AV-1001 199.6 mm x 289.1 mm tekli beyaz etiket ürünümüzü inceleyebilirsiniz.

 Marketlerde raflarda yer alan ürünlerin fiyatlarını ve özelliklerini belirtmek için de bu etiketler kullanılır. Bu sayede, müşteri ve çalışan ilişkilerinin daha hızlı yürütülmesinde Avansas etiketler size yardımcı olur. Posta süreçlerinde adres etiketi ya da barkod olarak da kullanılabilir.

 

Avansas AV-1001 199.6 mm x 289.1 mm Tekli Beyaz Etiket Hangi Cihazlarla Kullanılabilir?

 

Avansas beyaz etiketler; etiket yazıcıları, barkod yazıcıları, mürekkep püskürtmeli yazıcılar gibi farklı modelleri ile uyumlu yapıdadır. Yazıcıya yapışma, hatalı ve tekrarlayan baskı gibi sorunlara yol açmaz. Kalitesiz etiketler, birbirine yapışarak makinenin baskı yapmasına engel olabilir.

Aynı zamanda, kağıt sıkışma problemi de kalitesiz etiketlerde sıklıkla yaşanan bir sorundur. Avansas beyaz etiketlerde bu tarz sorunlar meydana gelmediği için yazıcınızın üstün bir performansla çalışmasına yardımcı olur.

 

Avansas AV-1001 199.6 mm x 289.1 mm Tekli Beyaz Etiket Yapışkanı Kuvvetli midir?

 

Avansas tekli beyaz etiket; yapışkanının kuvvetli yapıda olması sayesinde cam, plastik, metal, kağıt gibi farklı yüzeylerde uzun süre kalıcılık gösterir. Soğuk ve nemli yüzeylerde bile uzun süre kalıcı yapışkanlık gösterir. Fakat, kalıcılığın daha da artması için etiketin kullanıldığı yüzeyin kuru ve temiz olması gerekir. Islak yüzeylere yapıştırmanız halinde yerinden kolayca çıkabilir.

Hatalı yapıştırdığınız etiketleri, yerinden kolayca çıkarmanız mümkündür. Çıkarıldığı alanda iz bırakmadığı gibi çıkarırken yırtılma gibi bir sorun meydana gelmez. Bu nedenle, istediğiniz yüzeye tekrar yapıştırabilirsiniz.

 

Avansas AV-1001 199.6 mm x 289.1 mm Tekli Beyaz Etiket Geri Dönüştürülebilir mi?

 

Avansas beyaz etiketlerin üretimi, tamamen geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Kağıt ve karton ambalajların geri dönüştürülmesiyle elde edilen etiket, aynı zamanda FSC sertifikalıdır. Bu sertifika, orman ürünlerinden elde edilen malzemelerin üretimi sırasında koruma ve gözetim zincirine uyan firmalara, yapılan çeşitli denetimler sonucu verilir.

Avansas beyaz etiket üretimi sırasında, çevre dostu yöntemlerle doğanın korunması sağlanır. Aynı zamanda, üretimde kullanılan yöntemler sürdürülebilir bir yapıdadır. Kullanım ömrünü tamamlayan etiketler, geri dönüşüm için kullanılabilir. Bu sayede, ürün her aşamada çevreyi korur.

 

Avansas AV-1001 199.6 mm x 289.1 mm Tekli Beyaz Etiket Kaliteli midir?

 

Avansas tekli beyaz etiket, kaliteli yapısı sayesinde yazıların da kaliteli yapıda olmasını sağlar. Kağıdın üzerine yaptığınız baskılarda zamanla sararma, solma gibi durumlar meydana gelmez. Rutubet ya da aşırı ısıya bağlı olarak, etiketin beyazlığında da bir sararma oluşmaz.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

 

TOBB Güven Damgası olan Avansas, avantajlı alışveriş için en uygun niteliklere sahip bir e-ticaret firmasıdır. Her şeyden önce, sayfamızdan alışveriş yapanlar güvenli alışveriş ayrıcalığını yaşarlar. Verisign güvenlik sistemi ile sağlanan yüksek standartlarda kredi kartı güvenliği sayesinde, hiçbir dolandırıcılık olayına geçit verilmez.  

Bunun yanı sıra kişisel verileriniz de her zaman koruma altındadır. 5 binin üzerinde ürün çeşidimiz sayesinde, sizlere geniş bir tercih hakkı sunulur. Sayfamızda yer alan tüm ürünler, en kaliteli markalara aittir.

Hızlı teslimat bölgemizde yer alan müşterilerimizin verdiği siparişler, ertesi iş gününde teslim edilir. Diğer bölgelerde yer alan müşterilerimizin ürünleri ise aynı gün ya da ertesi iş günü kargo firmasına teslim edilir. Siz de bu avantajlardan yararlanmak için siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas AV-1001 Beyaz Etiket 199,6x289,1 mm Tekli
231,84 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.