Ürün Kodu: 70262
Ürün Barkodu: 8699916117845

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Av1500 Çelik Kıskaç 25 mm 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 95 sayfa kapasiteli
  • Dayanıklı nikel kaplı malzeme
  • Metalik renk
  • 12'li paket

Ürün Hakkında

Avansas Av1500 Çelik Kıskaç 25 mm 12'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Malzeme Nikel Kaplama
Renk Metalik
Boyut 25 mm
Kapasite 100 sayfa
Gövde Malzemesi Plastik

Avansas AV1500 çelik kıskaç ofis işlerinde en çok aranılan araçlardandır ve kâğıtlar arasında kaybolmanıza izin vermez. Evrak düzenleyici araç gereçler arasında belki de en çok ihtiyaç duyulan ve tercih edilen ürün çelik kıskaçlardır. Birbirine girmiş farklı konularda ve işlerde düzen sağlamanız ve rahat çalışabilmeniz için tasarlandı. 100 sayfaya kadar kapasitesi bulunan bu çelik kıskaç,  kâğıtlarınızın ve masanızın düzenini sağlar ve gereksiz kalabalıklardan sizi kurtarmış olur. Avansas çelik kıskaç ile tutturduğunuz notlarınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Plastik kaplamalı kısmı birçok kâğıdı üst üste koysanız bile evraklarınıza zarar vermeden onların bir arada kalmasını sağlar. Gerekli evraklarınızı kolayca bulmanıza da yardımcı olur. Üretim malzemesi nikel kaplama olup oldukça kalitelidir. 25 mm olup metalik renk seçeneği bulunmaktadır.

Avansas AV1500 Çelik Kıskaç Nerelerde Kullanılır? 

İster ofiste, ister evinizde çalışma ortamı içindeyseniz kâğıt kalabalığı sizin korkulu rüyanız olur. Kâğıtlar arasında kaybolmak, aradığınız önemli evrakları bulamamak çoğu zaman işkencedir. Bir de aciliyet barındıran ya da ödev varsa kâğıtlar arasında kaybolmak aşırı zaman kaybetmenize neden olur. Tam da burada en ihtiyacınız olan şey elinizin altında, masanızda, dolabınızda bir  evrak mandalı bulundurmak olacaktır. Bu şekilde evraklarınızı belirli gruplara ayırıp düzenleyerek  hem yerden hem zamanda tasarruf etmiş olacaksınız. Bir nevi mandal görevi de gören Avansas kıskaçları daha düzenli ve ferah bir çalışma ortamı sağlar. Sadece ofis işlerinizde değil başka alanlarda da size kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kalabalıklar kâğıtlara özgü değil, kablo kalabalıkları da ayrı bir kaosa sebep olur. Özellikle ofis ortamında bilgisayar, şarj ve bilimum kablolar genelde birbirine geçmiş halde bulunurlar.Avansas AV1500 çelik kıskaç evrak düzenlemeye uygun olduğu gibi kabloları da düzenlemeye birebirdir. Masanıza tutturacağınız bu plastik dosya kıskaçlarının içinden kabloları geçirerek, daha düzenli bir çalışma ortamı yaratarak, çok daha etkili performanslar gösterebilirsiniz.

Avansas AV1500 Çelik Kıskaç Nasıl Kullanılır? 

Aynı yerde bulunması gereken evraklarınızı üst üste gelecek şekilde düzenlemelisiniz. Avansas çelik kıskacınızı çelik kısmından tutarak plastik bulunan ağzını açmalısınız. Üst üste düzenlediğiniz evraklarınızı plastik ağız kısmına gelecek şekilde tutturmalısınız. Bu şekilde hayatınızın daha planlı olmasını sağlamış olacaksınız. Plastik dosya kıskaçları  evrakları bir arada düzenlemenizin yanında günlük hayatta da kullanım kolaylığı sağlar. Yanınızda veya çantanızda taşımanız gereken tehlikeli küçük araç gereçler için koruma kılıfı görevi de görür.

Avansas AV1500 Çelik Kıskaç Uzun Ömürlü müdür? 

Nikel kaplama olan çelik kıskaçlar dayanıklı bir maddeden üretilmesi sebebiyle uzun ömürlü kullanım sağlar. Tek parçadan oluşan Avansas AV1500 çelik kıskaç 25 mm 12’li pakethalinde üretilmiş olup, kırılma çıkma gibi sorunlarla karşılaşma ihtimali yok denecek kadar azdır. Bu da kullanım aralığını da oldukça geniş tutmanızı sağlar.

Avansas  AV1500 Çelik Kıskaç Uygun Fiyatlı mıdır? 

Avansas çelik kıskaç fiyatlarıboyutuna göre farklılık gösterir. En düşük fiyatlar en düşük ebatlarda görülürken ebatların büyümesiyle fiyatlar da değişkenlik gösterir. Kullanım kolaylığı düşünüldüğünde bütçenizi sarsmayacak bu çelik kıskaçlar diğer piyasa kıskaçları düşüldüğünde oldukça uygun fiyatlıdır. Her türlü ofis araç gereçleriniz için avansas.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Aradığınız kategorilerde çeşitli ürün seçeneği ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun ürünlerle sizleri bekliyor olacağız. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Av1500 Çelik Kıskaç 25 mm 12'li Paket
49,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.