Ürün Kodu: 64377
Ürün Barkodu: 8697417042321

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tam kapak dosya
  • Arşivlemeye uygun
  • A4 boyutlarında
  • Yüksek sayfa kapasitesi

Ürün Hakkında

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut A4
Dosyalama Kapasitesi 250 sayfa
Renk Sarı
Materyal Karton
Arşivlemek için Uygun 
Ofis Kullanımına  Uygun 

 

Avansas büro dosyası tam kapak, belgeleri ve evrakları dosyalamak, kaybolmalarını önlemek ve çalışma alanının daha düzenli olmasını sağlamak için ideal bir üründür. Avansas büro dosyası tam kapak, ofis ve şirketlerde çalışan personellerin rahatlıkla kullanımına uygun bir üründür.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapağın Kullanımı Kolay mı?

Ofis ve büro gibi çalışma alanlarında çalışan kişiler gün içerisinde fazlasıyla yoğun olurlar. Bu sebeple aradıkları belgeleri kolaylıkla bulabilmeleri zaman kazanmaları açısından kolaylık sağlar. Avansas büro dosyası tam kapak, her türlü dosyayı ve belgeyi rahatlıkla muhafaza edebileceğiniz bir ürün olduğundan kullanımı çok kolaydır. Metalden yapılan tellere dosyaları ve belgeleri geçirip daha sonra telleri kapatarak tüm arşivleme ve dosya düzenleme işlemlerinizi zaman kaybetmeden yapabilmeniz mümkündür.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı Çabuk Deforme Olur mu?

Büro ve ofislerde kullanılan büro dosyaları pek çok dosyayı ve belgeyi arşivlemeye ve düzenli bir şekilde muhafaza etmeye yarar. Özellikle bazı belgelerin yıllarca saklanması gereken durumlarda büro dosyalarının çabuk deforme olmaması, yırtılmaması, tellerinin kırılmaması çalışanların tercih ettiği özelliklerdir. Avansas büro dosyası tam kapak, materyalinin karton olması dolayısıyla bu kriterlere oldukça uygun bir üründür. Karton dosyalar, kağıtlar veya şeffaf dosyalar gibi çabuk deforme olmadan yıllarca kullanılabilen ofis malzemeleridir. Sarı rengiyle çalışma alanlarına neşe katan ve çalışma zevkini arttıran Avansas büro dosyası, içerisindeki tellerin metal olması sebebiyle de kırılmaların önüne geçmektedir. Avansas büro dosyası tam kapak sarı 25’li paketi, oldukça sağlam olması ve uzun yıllar kullanılmaya uygun olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen bir üründür.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı Paketin Malzemesi Kaliteli midir?

Yapılan her türlü alışverişte önemli olan alınan giysinin, ayakkabının, ev veya iş yeri ürünlerinin malzemesinin kaliteli olmasıdır. Kaliteli bir malzemeden yapılan ürünlerin kullanım süreleri, kalitesiz malzemeden üretilen ürünlere göre elbette ki daha uzundur. Avansas büro dosyası tam kapak sarı, kaliteli kartondan üretilmesi sebebiyle çok uzun yıllar kullanılmaya ve arşivleme yapmaya uygun ofis ve büro malzemelerindendir. 

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı 25’li Paketin Telleri Fazla Sert midir?

Ofis, büro ve şirketlerde çalışan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen Avansas büro dosyası tam kapak sarı, uzun süreler kullanılması ve belgeleri arşivlemek için uygun olması için dosyalama alanında metal tellerden yardım alınarak üretilmiştir. Bu tellerin sert olması elbette ki kullanım açısından sorunlu bir ürün olmasına ve bazı durumlarda ise kullanan kişinin canını yakmasına yol açmaktadır. Bu sebeple kullanılan metalden tellerin sert olmaması tercih sebebidir. Avansas büro dosyası tam kapak sarı 25’li paket, fazla sert olmayan telleri ile aranılan kullanım rahatlığını siz kullanıcılarına sunmaktadır.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı 25’li Paket Ekonomik midir?

Ofis, büro ve şirketlerde sıklıkla kullanılan büro dosyalarının uygun fiyatlı olması kullanan kişiler tarafından aranılan bir özelliktir. Bu tür ofis malzemelerinin pek çok alanda ve devamlı olarak kullanılması sebebiyle toptan alışveriş olarak da alınan bu ürünler uygun fiyatlı olmalıdır. Avansas büro dosyası tam kapak sarı 25’li paket, sağlam olması ve kaliteli malzemesine oranla oldukça ekonomik bir üründür ve toplu olarak yapılacak alışverişlere de uygundur. 

Sizlerde avansas.com‘dan çabuk deforme olmayan ve oldukça kolay kullanıma sahip Avansas büro dosyasını kolaylıkla alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 iş günü içerisinde size teslim edeceğimiz Avansas büro dosyası, sitemizde sizleri beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Büro Dosyası Tam Kapak Sarı 25'li Paket
Birim Fiyat = 11,80 TL
295,02 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.