Ürün Kodu: 79489
Ürün Barkodu: 8699897313472

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Clean Krem Temizleyici 7 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Seramik Paslanmaz Çelik Materyeller İçin
  • Kireç Lekesi Sabun Artıkları Çözer
  • 7 KG

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Hacim7 KG / 4.55 LT
Ürün Mineralli Sıvı Krem
Kullanım AlanıTüm Sert Yüzeyler
Ürün AlanıTemizlik
Ambalaj TipiPlastik

 

Sert yüzey temizleyicileri seramik, paslanmaz çelik gibi materyallerin temizliğinde kullanılır. Temizliği zor olabilen bu yüzeyler için güçlü bir ürün kullanılması gerekir. Avansas Clean krem temizleyici profesyonel temizlik için önerilir. İş yerinde, ofiste ya da evde profesyonel bir şekilde temizlik yapılacaksa Avansas krem temizleyiciyi tercih edebilirsiniz. 

İçinde bulunan doğal kalsit sayesinde mutfak ve sağlık alanlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İnatçı kirleri Avansas krem temizleyici ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. 7 kilogram krem temizleyiciyi uzun süre kullanabilirsiniz bu yönden oldukça ekonomiktir. Krem temizleyiciyi istediğiniz yüzeye döktükten sonra kuru bez yardımı ile temizleyebilirsiniz. Ekonomik paket Avansas krem temizleyici kullanarak minimum çaba ile maksimum sonuç alacaksınız!

Avansas Clean Krem Temizleyici Hijyenik midir?

Sert yüzeylerin temizliği hassas olur. Yüzeyin çizilme gibi herhangi bir zarar görmemesi için özen ile temizliği yapılır. İnce ve etkili bir temizlik için Avansas krem temizleyici tercih edebilirsiniz. Gelişmiş formülü ile sert yüzeylerin temizliğinde oldukça yardım eden Avansas Clean krem temizleyici ekonomik paket seçeneği ile oldukça kullanışlıdır. Kireç lekesi, sabun artığı, mutfaktaki zorlu kirler gibi birçok profesyonel temizlik gerektiren alanlarda tercih edilir. Yalnızca profesyonel temizlikte kullanılabilen Avansas krem temizleyiciyi ofiste, iş yerlerinde ya da bunun gibi büyük yerlerde seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. Zor lekelerin ve inatçı kirlerin üstesinden gelmeyi başaran Avansas krem temizleyiciler oldukça kaliteli ve ekonomiktir. 

Avansas Clean Krem Temizleyici Zorlu Lekeleri Çıkarır mı?

Seramik, emaye, plastik, krom gibi yüzeylerin temizliğinde kullanılan temizleyici önemlidir. Etkili bir performans sergilemesi gerekir. Avansas Clean krem temizleyici zorlu lekelerin ve inatçı kirlerin çıkarılmasında etkin bir rol oynar. Kullanışı oldukça kolaydır. Minimum çaba ile harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürünü direkt olarak kullanacağınız yüzeye ya da nemli bir süngerin üzerine döktükten sonra kirli yüzey üstünde hafifçe ovma hareketleri yaparak silin ve daha sonra temiz su ile durulayın. Avansas kalitesi ile üretilmiş olan krem temizleyici zorlu lekelerin üstesinden gelmeyi başarır. Yalnızca profesyonel kullanım için uygun olan Avansas Clean krem temizleyiciler temizlik şirketleri ya da ofis, iş yeri gibi kurumlar tarafından tercih edilebilir. 

Avansas Clean Krem Temizleyici Sert Yüzeylerde Kullanılır mı?

Krem temizleyiciler sıklıkla kullanılmakta olan pratik bir temizlik ürünüdür. Birçok farklı temizlik alanında işe yarayan krem temizleyicilerin etkili olduğu alanlardan biri ise sert yüzeylerdir. Sert yüzeylerin temizliği hassas olur. Bu yüzden kaliteli bir krem temizleyici kullanılmalıdır. Özellikle profesyonel kullanım için tercih edilecekse doğru tercihi yapmak önemlidir. Avansas Clean krem temizleyici kalitesi ve güvenilirliği ile tercih etmek isteyeceğiniz bir temizlik ürünü olacak! İçinde bulunan ince doğal kalsit sayesinde sağlık alanında ve mutfaklarda gönül rahatlığı ile kullanılabilecek ideal bir temizlik ürünüdür. 

Kullanmadan önce krem temizleyicinin ambalajını birkaç kez çalkalayın. Kullanımınız bittiğinde ürünün kapağını sıkıca kapatın. Sert yüzey temizliğinde oldukça etkili olan Avansas krem temizleyiciyi sert bir sünger yerine yumuşak bir sünger ile kullanırsanız çizilme gibi hasarları önleyebilirsiniz.

Avansan Clean Krem Temizleyici Profesyonel Kullanıma Uygun mudur?

Emaye, seramik, porselen gibi hassas sayılan yüzeylerin temizliği önemlidir. Hem kirlerin ve lekelerin güzelce temizlenmesi hem de yüzeyin zarar görmemesi için kullanılan temizlik ürününün kaliteli olması gerekir. Avansas krem temizleyici sert yüzey temizliğinde gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir üründür. Zemini yıpratmayan, iz bırakmayan ve inatçı lekeleri çıkaran formülü ile kolaylıkla kullanılabilir. 

Yalnızca profesyonel kullanıma uygun olan krem temizleyici profesyonel temizlik hizmetlerinde kullanılabilir. Bunun yanı sıra içinde bulunan çok ince doğal kalsit sayesinde mutfaklarda ve sağlık ile ilgili alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Avansas Clean Krem Temizleyici fiyatı oldukça uygundur ve ekonomik açıdan ideal bir seçenektir. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Clean Krem Temizleyici 7 KG
Birim Fiyat = 23,81 TL
166,69 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.