Ürün Kodu: 70028
Ürün Barkodu: 8681124901637

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Soft Jumbo Tuvalet Kağıdı Dispenseri Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • ABS plastik gövde
  • Kilitli sistem
  • Duvara monte
  • 19-22 cm çapındaki jumbo tuvalet kağıtları içindir
  • Ölçü: 25 cm x 26,5 cm x 14,5 cm

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Avansas Soft Jumbo Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Beyaz Özellikleri
GörünüşAbs Plastik Gövde
SistemKilitli Sistem
KullanımKilitli Sistem
Ölçü25x 26,5x14,5 cm
Uygunluk19-22 cm Çapındaki Jumbo Tuvalet Kâğıtları İçindir
RenkBeyaz
MarkaAvansas

Tuvalet kâğıtları, iş yerleri, AVM, okul gibi topluma açık alanlarda veya evlerde sıkça kullanılan bir üründür. Tuvalet kâğıtları, günlük yaşantıda kolaylık sağlarlar ve pratik bir kullanıma sahiptirler. Pratik oldukları kadar da hijyen açısından önem arz ederler. El veya yüz için kullanımı dışında yüzey kurulamak için de hemen her zaman elinizin altında olan bu ürünler, farklı çeşitleri ile ev ve iş yerlerinin olmazsa olmazlarındandır. Bu noktada, elinizdeki dispensere uygun tuvalet kâğıdını ya da bir Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenserini satın alarak, gönül rahatlığıyla kullanıma başlayabilirsiniz.

Avansas Soft Jumbo Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Nasıl Kullanılır?

Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdının kullanımı oldukça basittir. Tuvalet kâğıtlarının bulunduğu ortamlarda bireysel hijyeni sağlamak için özenle tasarlanmıştır. Bu sebeple herkesin aynı yere dokunmaması için dispenserler büyük önem arz etmektedir. Dispenserin ortasında yer alan minik ve yuvarlak kısımlardan tuvalet kâğıtları uzanmaktadır. Kâğıtları çekerek, istediğiniz kadar koparıp alabilirsiniz. Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenserinin özellikleri herkesin kullanımına oldukça uygun şekilde tasarlanmıştır. Bu dispenser iş yerlerindeki, AVM’lerdeki ya da okullardaki tuvaletlerde kullanılabilir. İçerisindeki tuvalet kâğıdı bittikten sonra da kolayca açılarak, yeni rulo ile değişim sağlanabilir.

Avansas Soft Jumbo Tuvalet Kağıdı Dispenser İçerisinde kâğıt Sıkışır mı?

Avansas Soft Jumbo dispenser kapağı kolay bir açma-kapama mekanizmasına sahiptir. İçerisinde tuvalet kâğıdı varken çekme işlemi ile döner ve kâğıt uzar. Bu durumda kâğıdın içerisinde sıkışma ihtimali çok düşüktür. Olası bir durumda, bu dispenserleri kolayca açarak sorunu çözebilirsiniz.  Açıp, tuvalet kâğıdını düzelterek tekrar kapatabilirsiniz. Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenserinin kullanımı bu kadar basit!

Avansas Soft Jumbo Tuvalet kâğıdı Dispenseri Kullanışlı mıdır?

Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenseri birçok alanda en kullanışlı ürünler arasında yer almaktadır. Özellikle kalabalık iş yerlerinde, okullarda ve restoranlarda hijyenik bir ortam oluşturmak oldukça önemlidir. Bu ürün, tuvalet kâğıtlarına ilk defa kullanıcının dokunuyor olması sayesinde hijyenik bir ortam sağlamak için tasarlanmıştır. Dispenserin beyaz görünümü de koyacağınız her alana uyum sağlayacak şekildedir. Sade görünümü ile güzel bir dekor avantajı da sunmaktadır. Mikropların sıkça yer aldığı birçok bölgelere, özellikle tuvalet gibi alanlara artı bir hijyenle yaklaşmak gerekmektedir. Dispenserlerin en temel amacı bu hijyen anlayışına en pratik şekilde dahil olmaktır.

Avansas Soft Jumbo Tuvalet kâğıdı Dispenseri Dayanıklı mıdır?

Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenseri kalite performansı olarak üst düzeyde tasarlanmıştır. Bu ürünün içerisinde 19-22 cm çapları arasındaki tuvalet kâğıtları sığabilmektedir. Kâğıt koyulduğu anda ucu ortada bulunan küçük, yuvarlak delikten çıkarılır ve kullanıma hazır hale getirilir. Bu ürün doğru kullanım sonucunda sorun teşkil etmeden uzun yıllar kalitesini koruyacaktır. Bu da uzun yıllar hijyenik bir tuvalet için ilk adımın özenle atıldığının bir göstergesidir. Dayanıklılık gücü üzerinde büyük bir titizlikle çalışılmıştır; bir darbeye maruz kalmadığı müddetçe uzun süre kullanılabilir. Avansas Soft Jumbo tuvalet kâğıdı dispenseri fiyat performans oranı olarak da, hem ergonomik hem de ekonomiktir. Sizler de hijyen sağlamak istediğini ortamlar için bu dispenseri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Avansas güvencesi ile vereceğiniz siparişler, eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Soft Jumbo Tuvalet Kağıdı Dispenseri Beyaz
216,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.