Ürün Kodu: 54515
Ürün Barkodu: 3270220083924

Marka : BIC

Product State: A0

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ultra dayanıklı HB uç
  • Ahşap kullanılmamış kurşun kalem
  • Doğa dostu
  • Sentetik reçineden yapılmış esnek gövde
  • 12'li ekonomik paket

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem 12'li Paket Ürün Özellikleri 
TürKurşun kalem
Adet12 adet
RenkSiyah
MateryalSentetik reçine
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

 

 

Bic Eco Evolution 655 silgili HB kurşun kalem ultra dayanıklı bir uca sahiptir. Yumuşak yazımıyla kullanıcılarından tam not alır. HB ucuyla ne çok koyu ne çok açık ideal tonda bir yazım sağlayarak ideal bir ürün özelliği gösterir. Ahşap kullanılmamış olan kurşun kalem tam bir doğa dostudur. Sentetik reçineden yapılmış esnek gövdesiyle kırılmalara ve darbelere karşı ekstra dayanıklıdır. Sahip olduğu yapısı gereği yazım sırasında kullanıcılarına oldukça konforlu ve ergonomik bir yazım deneyimi sunar. Silgili yapısı sayesinde de büyük bir kullanım kolaylığı sağlayarak kullanıcılarından tam not alır. Zaman tasarrufu sağlar. Dayanıklı ve uzun ömürlü yapısıyla oldukça kaliteli ve ekonomik bir üründür. Sahip olduğu özelliklerle muadillerine fark atarak vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini kolayca alır. Size de eşsiz yazı deneyiminizin keyfini çıkarmak kalır.

 

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem 12'li Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

Sentetik reçineden yapılmış ultra esnek gövdesiyle Bic Eco Evolution 655 silgili HB kurşun kalem darbelere ve olası düşmelere karşı son derece dayanıklıdır. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım ve tasarruf sağlar Son derece kaliteli malzemelerden üretildiği için de darbelere ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Kırılma veya kıymık oluşmadan kalemtıraşla açılarak gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sentetik reçineden yapıldığı için elde hiçbir sertlik oluşturmaz ve yumuşak bir tutuş sağlayarak kullanıcısına ergonomik bir yazı deneyimi sunar. Yumuşak ucu ve konforlu tutuşuyla muadillerine fark atar. Yumuşak uçlu yapısı ve yumuşak yazımlı olmasıyla da kullanıcılarından tam not alır. Dayanıklı yapısıyla beğeninizi kazanır. Aynı zamanda ev ve ofis gibi istediğiniz her ortamda güvenle kullanabilir size sunduğu ergonomik konforun tadını çıkarabilirsiniz.

 

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem Yazımı Nasıldır?

 

Kalemin tutuşu oldukça rahattır. Elle kolayca kavranarak uzun süreli bir kullanım sağlanabilir. Dayanıklı uç yapısı sayesinde kolay kolay kırılma yapmaz. Makale, ödev ve çeşitli yazı türlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yumuşak dokusu sebebi ile kağıt üzerinde kayar ve kağıda herhangi bir zarar vermez. Yırtılma vb. problemler yaşamadan yazı sürecinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem Kolay Kırılır mı?

 

Son derece dayanıklı materyalden üretilen Bic Eco Evolution 655 silgili HB kurşun kalem sentetik reçine gövdesi ve ultra dayanıklı HB ucuyla kırılmaz yapmaz. Kaliteli, ergonomik ve darbelere ya da düşmelere karşı son derece dayanıklıdır. Doğa dostu ve ahşap kullanmadan üretilmiş olup, HB ucu ve koyu rengiyle de kullanıcılarından tam not alır. Çok kolay açılmasının yanı sıra sentetik reçine gövdesi sayesinde de iyi korunur ve kırılma sorunu yaşanmadan ev, ofis, okulda rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca kullanıcılarına konforlu, ergonomik ve kaliteli bir yazım deneyimi sunar. Yumuşak yazımıyla kullanıcılarının gönlünü fetheder. Kalite fiyat performansıyla muadillerine fark atarak dayanıklılığı ve kalitesini ispatlar. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Bic Eco Evolution 655 silgili HB kurşun kalemle konforlu bir yazım deneyimi gerçekleştirebilirsiniz. Ergonomik yapısı, kolay kullanımı ve avantajlı fiyatları ile silgili kurşun kalem sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic Eco Evolution 655 Silgili HB Kurşun Kalem 12'li Paket
Birim Fiyat = 9,90 TL
118,79 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.