Ürün Kodu: 70728
Ürün Barkodu: 4971850032151

Marka : Casio

Product State: A0

Casio AX-12B 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 12 basamak
  • Güneş enerjisi ve pil ile çalışma
  • Boyutlar (G x D x Y): 175,5 x 110,5 x 25 mm
  • Zam hesaplama

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Hesap makineleri, özellikle iş hayatında, herkesin elinin altında bulunması gereken önemli eşyalardır. Yalnızca karmaşık işlemler ve zorlu hesaplar için değil, yorgun bir zihnin o an tahammül edemediği basit hesapları yapmak için de kullanılır. Bu yüzden hesap makinesinin hızlı kullanıma uygun olarak tasarlanması ve ergonomik olması gerekir.

TipKompakt masa türü
Ekran12 basamak
Boyutlar 175,5×110,5×25 mm
Enerji kullanımıGüneş enerjisi ve pil
Ağırlık150 gram
TuşlarOndalık seçme düğmesi
Yuvarlama seçme düğmesi
FonksiyonlarDüzenli oran hesaplamaları
Zam hesaplama
Maliyet ve kar hesaplama
Tuş malzemesiPlastik
Ekstra özellikTuş aktarma

Casio AX-12B hesap makinesi son derece kullanışlı, ergonomik, seri, çok fonksiyonlu ve geniş ekranlı bir makinedir. 12 haneli ekranı, büyük sayılarla çalışmayı ve uzun işlemler yapmayı mümkün kılar. Ayrıca Casio hesap makinesi çift yönlü güç kaynağına sahiptir. Hem pil hem de güneş enerjisi ile çalışır. Ortamda yeterli gün ışığı varsa güneş enerjisini kullanır. Bunun dışında pil kullanır. Böylece çok uzun zaman boyunca pil değişimi gerektirmeden yanınızda olur. Hesap yapmanız gerektiğinde sizi yarı yolda bırakmaz.

12 basamaklı Casio hesap makinesi, gelişmiş fonksiyonları sebebiyle hemen hemen her ihtiyacınıza cevap verir. Düzenli oran hesaplamaları, zam hesaplama maliyetlerine ek olarak kolaylaştırılmış maliyet ve kâr hesaplamaları yapabilir.

Ayrıca tuşlarla gerçekleştirilen işlemler ara bellekte saklandığı için çok hızlı yazma sırasında bile hiçbir bilgi kaybolmaz. Her makinede olması gereken geri tuşuna sahiptir. Ondalık seçme düğmesi ve yuvarlama seçme düğmesi de mevcuttur.

Casio AX 12B 12 Haneli Hesap Makinesi Çabuk Bozulur Mu?

Tüm dünyada, neredeyse tüm sektörlerde, okullarda, evlerde, fabrikalarda ve akla gelen her alanda kullanılan Casio hesap makineleri sağlam ve dayanıklı olmalarıyla bilinir. Casio kalitesiyle üretilen makineler güçlü kasaları, tuş yapıları ve ekranları sayesinde kolay kolay kırılmaz, bozulmaz.

Uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilen ömürlük makinelerdir. Her işletmenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Casio hesap makineleri Avansas’ta en uygun fiyatlarla satılır.

Casio AX 12B 12 Haneli Hesap Makinesinin Ekranı Geniş Midir?

Büyük sayılarla çalışmak ve uzun işlemler yapmak için hesap makinesinin ekranının geniş olması çok önemlidir. Casio AX-12B hesap makinesinin dijital ekranı 12 haneli olacak şekilde ekstra geniştir. Ekranın geniş olması sebebiyle karmaşık işlemler yapmak daha kolay olmaktadır.

Yine, daha da uzun işlemler yapabilmek için Casio hesap makinesinin yuvarlama seçme düğmesinin kayan ondalık sayılar fonksiyonu ile sonucun tamamını kayan yazı halinde görmek mümkündür. Ayrıca, tuşlarla gerçekleştirilen işlemler ara bellekte saklandığından hızlı giriş sırasında bile hiçbir veri kaybolmaz, geri getirilebilir.

Casio AX 12B 12 Haneli Hesap Makinesi Hızlı Mıdır?

Hesap makineleri hızlı işlemler yapmak için kullanılır. Çünkü vakit nakittir. Yüksek hızda çalışmak için hesap makinesinin ergonomik tasarımlı olması gerekir. Örneğin, makinedeki sıfır tuşunun yeri, kullanım alışkanları bakımından önemlidir.

Casio kalitesiyle üretilen hesap makinesi tuşları büyük ve kaliteli olan, basma hissiyatı güçlü, seri ve kullanışlı bir makinedir. Malzeme kalitesi sebebiyle tuşlar takılma yapmaz, seri bir şekilde hesap yapmaya yardımcı olur. Tüm bunların yanında Casio AX-12 B 12 haneli hesap makinesi, alternatiflerine oranla uygun fiyatlıdır.

Casio AX 12B 12 Haneli Hesap Makinesinin Pil Ömrü Uzun Mudur?

Casio geniş ekranlı hesap makinesi sizi uzun yıllar boyunca yarı yolda bırakmamak için çift yönlü güç kaynağına sahiptir. Yeterli ışığın bulunduğu durumlarda güneş enerjisini kullanır. Işık olmadığı ortamlarda ise pil kullanımı aktifleşir. Bu, enerji konusunda büyük tasarruf sağlar ve böylece makinenin pil ömrü çok uzar.

Malzeme kalitesi ve kasa sağlamlığı sebebiyle kolay kolay kırılmayan, bozulmayan Casio hesap makinesi tam olarak ihtiyaç duyacağınız özelliklere ve fonksiyonlara sahiptir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 184,76 TL 123,17 TL
Akbank 184,76 TL 123,17 TL
HalkBank 184,76 TL 123,17 TL
Yapı Kredi 184,76 TL 123,17 TL
Finansbank 184,76 TL 123,17 TL
Garanti 184,76 TL 123,17 TL
Casio AX-12B 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi
369,52 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.