Ürün Kodu: 62388
Ürün Barkodu: 8680186650408

Marka : Ceyhanlar

Product State: A0

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi 40 cm x 45 cm 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • %100 pamuktan üretilmiştir
  • 12 adet renkli toz bezi
  • 40 cm x 45 cm

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Adet12
MarkaCeyhanlar
KullanımTüm yüzeyler
Ölçüler40x45 cm
TürToz bezi
Malzeme%100 pamuk

%100 pamuktan üretildiğinden diğer toz bezlerinin aksine daha dayanıklı ve kaliteli olan ürün 40 x 45 cm boyutlarındadır. Tüm yüzeyler için kullanılabilen flanel toz bezi, yüzeyleri zahmetsizce ve leke bırakmadan temizlemenize yardımcı olur. Fazladan enerji harcamanıza gerek kalmadan lekeleri, izleri, tozları kolayca temizleyebilirsiniz. Mutfak, iş yeri, ev vb. birçok alanda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Ceyhanlar flanel renkli toz bezi, 12'li ekonomik paketi sayesinde kar elde etmenizi sağlayacaktır. Tüy bırakmayan yapısı uğraş vermeden temizlik yapmanızı, ince olmayan yapısı ise daha uzun süreli kullanımınızı sağlayacaktır. Pamuktan üretilmiş olması Ceyhanlar flanel renkli toz bezin daha kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün olmasını sağlamıştır. Birçok ürüne zahmetsizce ulaşabileceğiniz avansas.com bütçenizi düşünerek makul fiyatlarla satışa sunduğu ürünlerle bütçenizi sarsmadan ihtiyaçlarınızı gidermeye devam etmektedir. Ceyhanlar flanel renkli toz bezini de aynı makul fiyat garantisiyle ve belirlediğimiz teslim noktalarından birindeyseniz 1 iş gününde kapınızdan teslim alabilirsiniz. 

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi Uygun Fiyatlı mıdır?

avansas.com güvencesiyle satışa sunulan Ceyhanlar flanel renkli toz bezi 12 tane toz bezinden oluşur.Bir paket içerisinde toplamda 12 adet flanel bez bulunmaktadır. Avansas’taki uygun fiyat garantisiyle daha makul bir fiyata satın alabileceğiniz Ceyhanlar flanel renkli toz bezi sepetinize eklenmeyi bekliyor!

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi Sağlam ve Kaliteli midir?

Ceyhanlar marka kalitesi ile yüzde yüz pamuktan üretilen Ceyhanlar flanel renkli toz bezi oldukça dayanıklıdır. Tüy bırakmayan yapısıyla tüm yüzeyleri kolayca temizleyebileceğiniz bir formdadır. Lekeleri, izleri ve tozları temizlerken kullanım kolaylığı ve performansı sayesinde hızlıca temizliğinizi bitirmenizi sağlar. Yumuşak yapısı sayesinde kolay kullanılır ve kolay yıkanır. Yapısı ince olmayan bir flanel kumaş şeklindedir. Flanel kumaş, pamuktan üretilen bir kumaş türüdür. Bu yüzden kullanımı da rahat ve sağlıklıdır. Yapısı yumuşaktır.

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi Uzun Ömürlü müdür?

%100 pamuktan üretilen bez diğer bezlere göre daha uzun süre kullanım sağlar. 12'li paketi sayesinde her an elinizin altında bulunacak olan Ceyhanlar flanel renkli toz bezi uzun bir zaman boyunca size eşlik edebilecektir. Çabuk deforme olmayan kaliteli formu sayesinde ödeyeceğiniz paranın karşılığını size verecek bir üründür. 

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi'nin Emicilik Düzeyi Nasıldır?

Flanel yapısı sayesinde emicilik düzeyi diğer bezlerden daha fazladır. Temizleme kolaylığı sağlayan bu özelliği yardımıyla severek kullanacağınız ve temizlik sürenizi minimuma indirecek olan bu ürün hayatınızı kolaylaştıracaktır. Kısa sürede tüm yüzeyleri temizleyebilecek şekilde üretilmiş olan ürün yüzeyleri leke bırakmadan temizler. Ardında leke, tüy ve iz bırakmayan ürün temizlik sonrasında da su ile kolayca temizlenebilir.  

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi Leke Bırakır mı?

Ceyhanlar flanel renkli toz bezi, özel bir pamuklu kumaş olan flanelden üretilmiştir. Bu yapısı sayesinde yüzeylerde yer alan lekeleri, kirleri, tozları temizlerken içerisine hapseder. Pürüzsüz ve zahmetsiz bir temizlik imkanı sağlar. Ardında leke ve iz bırakmayan Ceyhanlar flanel renkli toz bezi oldukça kullanışlıdır. Temizlik için harcadığınız enerji miktarını minimuma indirerek kendinize daha fazla zaman ayırmanızı sağlar. Aynı zamanda hızlı teslimat bölgesinde yer alan alıcılara özel siparişler 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceyhanlar Flanel Renkli Toz Bezi 40 cm x 45 cm 12'li Paket
Birim Fiyat = 8,69 TL
104,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.