Ürün Kodu: 54777
Ürün Barkodu: 8680186650132

Marka : Ceymop

Product State: A0

Ceymop Orlon Mop 60 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Orlon mop- 60 cm
  • Lacivert renk
  • Üstün toz toplama kapasitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boy60 cm
MarkaCeymop
Materyal%100 Akrilik Orlon
RenkLacivert
KullanımKuru kullanım
Kullanım amacıTemizlik

Günlük temizliklerinizde toz almak için kullanabileceğiniz Ceymop orlon 60 cm mop bu işlemi kolayca yapabilmek için üretilmiştir. %100 orlon ipliklerinden üretildiği için iplikler arasında kalan hava boşlukları ısıyı çok iyi yalıtır. Yumuşak ve bükülebilen esnek bir elyaftan üretilmiş olup hava koşullarına, gün ışığına ve kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır. 

Pamuklu mopların aksine ıslak olarak kullanılmaz ve kimyasal maddeye ihtiyaç duymaz. Böylece hem evinizi hem açık hava mekânların temizliğini kaparken kullanabilirsiniz. Üstün toz toplama özelliği sayesinde dipleri ve köşeleri rahatlıkla temizler. Kaliteli akrilikten üretilen lacivert rengi sayesinde beğenileri üzerine toplar. Hiçbir yüzeye iplerindeki boyasını çıkartmaz. Kullanım koşullarını yerine getirdiğiniz taktirde uzun yıllar eskimeden kullanabileceksiniz. Her anlamda size kolaylık sağlayacak bu ürünü tüm temizlik işlerinize dahil etmeniz mümkün. 

Ceymop Orlon Mop Kaliteli midir?

Ceymop markası ürettiği temizlik ürünlerini tüketicinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirir. Bu yüzden müşteri memnuniyetini esas alarak sağlam ve uygun fiyatlı ürünler üretmektedir. Ceymop orlon mopları ekstra uğraş istemeyen ve tek seferde tüm tozu ve kiri içerisine hapseden özelliği ile temizlik yaparken harcanan süreyi minimuma indirir. Orlon akrilikten üretilmiş bu moplar doğal elektrostatik özelliği ile tozların tutunmasını sağlar ve silinen yerlerde saç, ip, kırıntı ve benzeri bırakmaz. Yerleri elinizle silme derdine son verir. 

Elektrikli süpürgeye bile gerek duymadan bir çırpıda tüm tozlardan kurtulabilirsiniz. Kaliteli teknolojiyle üretilmiş ve iplikler mopa sıkı sıkıya dikilmiştir. Silme işleminiz sırasında bu saçaklı kısımlar dökülmez. Her gün kullanılacak şekilde üretildiği için deforme olmaya dayanıklıdır. Böylece güvenle uzun süre kullanabileceksiniz. 

Ceymop Orlon Mop Tüm Yüzeylerde Kullanılabilir mi?

Ceymop markası özel olarak üretilen günlük kullanım için ideal mopları tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Laminant parke, fayans, taş zemin, tahta, cam ve daha pek çok yüzeyde zorlanmadan temizlik yapabilirsiniz. Mopunuzu taktığınız uygun bir mop aparatı tüm bu yüzeylere size kolay hareket hakimiyeti sağlar. Esnek kılları her yere kolayca ulaşır ve yüzey fark etmeksizin güçlü bir performans gösterir. Ulaşamadığınız yerlere ulaşır, mobilyaların altına rahatlıkla girer. Daha kısıtlı alanlarda dahi kullanabileceğiniz 60 cm uzunluğunda bu mop sayesinde temizlik yapmak bir zevk haline gelecek.  

Ceymop Orlon Mop Hijyenik midir?

Günlük olarak kullanacağınız bu ürünü kullanım sonrası mutlaka havalandırın. Saçaklarında kalan tüm tozu talimatları doğrultusunda temizledikten sonra herhangi bir sağlığınızı riske atacak durumla karşılaşmazsınız. Tozutmaz, alerjik bir etki yaratmaz. Sürekli vakit geçirdiğiniz alanların temizliğini sağlarken kullandığınız bu ürün çevreye zarar vermeden üretilmiştir. Üretilen ip %100 doğal olup birden fazla boyutlarda olan Ceymop moplarının yedeklerini de kolaylıkla temin edebilirsiniz. 

Ceymop Orlon Mop Suyla Temizlenir mi?

Mutfakta, salonda, koridorda, ve banyolarda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bu mop leke tutmaz özelliği sayesinde sürekli temizlenme ihtiyacı duymaz. İşiniz bittikten sonra mopunuzu temizlemek için silkeleyebilir ya da süpürebilirsiniz. Ancak akrilik özelliğini kaybedebileceği için su ile yıkamaktan kaçınınız. Çıkmayan inatçı lekeler için lekenin olduğu kısmı ağartmayan temizlik ürünleri iler temizleyebilirsiniz.

avansas.com üzerinden kolayca siparişinizi oluşturabilir, bu uygun fiyatlı yüksek kalitedeki temizlik ürünüyle yaşam alanlarınızı sizler de hijyenik tutma imkanı yakalayabilirsiniz. Ceymop orlon mop 60 cm ile gönül rahatlığıyla her alanda kullanabileceğiniz bir üründür. Bu moplar geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiştir. Güvenli ve hızlı teslimat ile en kısa sürede kapınıza kadar getirilir. Üstelik hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde siparişinize ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceymop Orlon Mop 60 cm
107,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.