Ürün Kodu: 54778
Ürün Barkodu: 8680186650798

Marka : Ceymop

Product State: A0

Ceymop Orlon Mop 80 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Orlon mop- 80 cm
  • Lacivert renk
  • Üstün toz toplama kapasitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boyut80 cm
MarkaCeymop
MateryalOrlon akrilik
RenkLacivert
Çevre DostuEvet
Günlük KullanımUygun

Ceymop orlon mop, tüm yüzeylerde ve her alanda kullanılabilecek bir üründür. 80 cm boyunda olan saçaklı fırçası ile kullanacağınız bütün yüzeylerde yüksek performans sağlar. Temizlik yapmayı daha keyifli bir hale getirir. Mümkün olan en kısa zamanda zorlu lekeleri bile anında içine hapseder ve temizler. Özellikle aynalı fayanslarda silerken oluşan dalga izini önleyecek şekilde tasarlanmıştır. 

Uzun bir sopanın uç kısmındaki aparata takılarak kullanılacak olan bu mop kuru bir şekilde günlük toz alma gibi durumlarda tercih edilir. Bu yüzden elinizin altında olmasını isteyeceğiniz hayatınızı kolaylaştıracak ürünlerin başında geliyor. Anti statik özelliği sayesinde ister ahşap ister fayans ister taş bir zemin olsun kuru tozların hepsini kolayca toplar. Lacivert rengi beğenileri üzerine toplar ve kir tutmaz özelliği sayesinde yüzeylerde leke kalmaz. Çabuk deforme olmadığı için uzun yıllar kullanıma uygundur.

Ceymop Orlon Mop Kaliteli midir?

%100 akrilik orlon ipliğinden üretilmiştir. Orlon iplik yapısı gereği ısıyı çok iyi yalıtan bir malzemedir. Aynı zamanda yumuşak olup eğilip bükülebilir. Genellikle tekstil ürünlerinde kullanılır ve yumuşak dokuludur. Bu iplikler sayesinde yüzeydeki kırıntılara ve tozları tutabilme özelliği vardır. Havaya, ışığa ve kimyasallara karşı dayanıklıdır. Açık saçaklı uçları daha iyi toz toplaması için özel olarak tasarlanmıştır. 

Evlerde, otellerde, okullarda ve iş yerlerinde sıkça kullanılan bir üründür. Aynı zamanda rengi akmayan, solmayan boyalarla renklendirilerek oluşturulmuştur. Diğer pamuk içeren mopların aksine kimyasal madde ve deterjanlara gerek olmadan temizlik yapabilme imkanı sağlar. Doğal elektrostatik özellikte olduğu için üstün toz toplama kapasitesine sahip bir üründür. 

Ceymop Orlon Mop Emiciliği Yüksek midir?

Ceymop temizlik malzemeleri üreten ve bu konuda gösterdiği özenle müşteri memnuniyeti sağlamış kaliteli bir markadır. Farklı boy seçeneklerinde olan bu mopların her biri tozu ve kiri hapseden özelliktedir.  80 cm boyunda ideal bir boyuta sahip bu ürün temizliğinizin gözde bir parçası haline gelecek. 

Elinizin ulaşamadığı yerlere yetişir ve gözle görülmeyen tozlara dahi ulaşır. Bu sayede sildiğiniz yerin üstünden bir daha geçmenize gerek kalmaz. Hem vakitten hem de emeğinizden tasarruf edersiniz. Genellikle kuru yüzeylerde kullanılacak şekilde üretilmiştir. Ancak yerdeki ıslaklığı veya sıvıyı kolayca emer ve kayganlık bırakmaz. Yüksek emiş performansı istenmeyen kazaların önüne geçer. 

Ceymop Orlon Mop’un Temizliği Nasıl Yapılır?

Güçlü toz toplama performansı sayesinde hijyenik ve temiz bir ortam sunan Ceymop orlon mop yıkanması durumunda akrilik özelliğini kaybedebileceğinden kullandıktan sonra silkeleyerek ve havalandırarak temizliği yapılmalıdır. Zorlu kirlerin çıkmayacağı durumlarda ise vakumlu bir makine yardımıyla temizleyebilirsiniz. 

Ceymop Orlon Mop Hijyenik midir?

Sık sık kullandığımız alanların günlük temizleme ihtiyacını karşılamak için üretilen bu mop sayesinde çalışma alanlarınız, yaşadığınız yerler artık daha derli toplu ve temiz. Çevremizin hijyenine dikkat ettiğimiz kadar kullandığımız ürünlerin de çevreye verdiği etkiyi önemseriz. İçerisinde insan sağlığına zarar vermeyen maddelerden üretilen bu mopu evinizin her yerinde kullanabilirsiniz. Yaşam alanlarınızı temizlemenize yardımcı olacak bu ürün hem çevre dostu hem de doğadaki hiçbir canlıya zarar vermeden üretilmiştir.

Avansas.com üzerinden hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Sizler de yaşadığınız alanların temizliği ve hijyen kurallarını etkin şekilde uygulayabilmek adına Ceymop orlon mop ürünlerini incelemeyi unutmayın. Kalite, konfor ve avantajlı fiyat bir arada. Üstelik hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde ürününüzü teslim alabilirsiniz. Kaçırmayın! 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceymop Orlon Mop 80 cm
132,83 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.