Ürün Kodu: 98450
Ürün Barkodu: 8699432216916

Marka : Doğadan

Product State: A0

Doğadan Ayvalı Ihlamur Çay 18'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Ayvalı ıhlamur çayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Marka Doğadan
Paket Adedi 18 Adet 
Aroma Ayvalı Ihlamur
Kullanım Şekli Tek Kullanım
Hazırlanma Süresi 3-4 Dakika

Hemen herkes çalışma hayatında zaman zaman yoğun tempolu anlar yaşar. Yoğun tempo vücudumuzun stres seviyesini artırır. Bununla başa çıkmak için rahatlatıcı bir bitki çayı içmek güzel ve çokça tercih edilen bir yöntemdir. Hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de kolay hazırlanabilen Doğadan 18’li kutu ayvalı ıhlamur bitki çayı, yoğun zamanlarınızda mis gibi kokusu ve aromasıyla içinizi ısıtmak, motivasyonunuzu artırmak için uygun bir üründür. Hemen siparişinizi verip, antioksidan kaynağı Doğadan ayvalı ıhlamur bitki çayı ile çalışma anlarınızı güzelleştirebilirsiniz, odanızı saran ayvalı ıhlamur kokusunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Doğadan 18’li Kutu Ayvalı Ihlamur Bitki Çayı Sağlıklı ve Lezzetli midir?

Doğadan, Türkiye’nin önemli çay üreticilerinden biri olarak bütün ürünlerinde olduğu gibi bu ürünü de Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şartlarda üreterek size sunmaktadır. Yüksek standartlardaki tesisleriyle, temizliğin ön planda olduğu üretim şartlarıyla Doğadan gönül rahatlığıyla tüketilen ürünleri size üretir, sağlığınızı önemser. Hep mevsimin taze meyvelerinden üretilen Doğadan ürünleri bugün en tercih edilen ürünler arasındadır. Ihlamur, hepimizin hastalandığı zaman sıkça tükettiği bir üründür. Soğuk algınlığı gibi durumlarda oldukça etkili olup vücudumuzu rahatlatır. Ayva da tam manasıyla bir vitamin deposudur.  

18’li kutu ayvalı ıhlamur bitki çayı ile Doğadan sizin için sağlıklı bir lezzet senfonisi hazırlayıp sundu. Muhteşem kokusu, eşsiz tadı ile iş yerlerinizde bu ürünü severek tüketebilirsiniz. Üstelik içeriğindeki vitaminler ve anti oksidanlar hem stresli anlarınızda rahatlamanızı sağlar, hem de kırgınlık hissettiğiniz anlarda vücudunuza destek olur. Enerji veren özelliği, benzersiz lezzeti ve sağlıklı içeriğiyle, evinizde ya da iş yerinizde kendine yer edecek bu ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz, sağlığınızdan ödün vermeden lezzetin keyfine varabilir ve misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Doğadan 18’li Kutu Ayvalı Ihlamur Bitki Çayı Kolay Hazırlanır mı?

İş yerlerinde bitki çaylarının tüketimi günden güne artmıştır. Bu sebeple bitki çaylarının kolay hazırlanabilir olması gerekir. Tek kullanımlık poşetlerle üretilen ayvalı ıhlamur Doğadan bitki çayını hazırlamanız 3 ila 4 dakika gibi kısa bir zamanı alacaktır. Poşeti bir bardak sıcak suyun içine atıp 3-4 dakika beklerseniz, ayva ve ıhlamurun muhteşem kokusunu alıp bitki çayınızı keyifle tüketebilirsiniz. 

Doğadan 18’li Kutu Ayvalı Ihlamur Bitki Çayı Kış Mevsimi Ürünü müdür?

Ayva ve ıhlamur geleneksel olarak kışın tükettiğimiz ürünlerdir. Fakat Doğadan’ın üst düzey üretim tesisleri ve sahip olduğu standartlar ile mevsimin en taze ürünleri özenle seçilir, sağlıklı bir şekilde çaylarla harmanlanır ve üretilir. Genel olarak bitki çaylarının kışın tüketilen ürünler olduğu kanısı yaygın olsa da, mevsim fark etmeksizin Doğadan ayvalı ıhlamur bitki çayını tüketebilir ve lezzetin tadına her mevsim ulaşabilirsiniz.

Doğadan 18’li Kutu Ayvalı Ihlamur Bitki Çayı Uygun Fiyatlı Bir Ürün mü?

Doğadan ayvalı ıhlamur bitki çayı, bir kutuda 18 adet tek kullanımlık poşet çay içeriğiyle sunulmaktadır. Bu ürün iş yerleriniz için sadece benzersiz aroması ile değil toplu alışverişte uygun fiyatı ile de tercih sebebi olmaktadır. Doğadan ayvalı ıhlamur bitki çayı, Doğadan kalitesiyle tadına, kokusuna ve sağlıklı içeriğine gönül rahatlığıyla güvenebileceğiniz şekilde, bütçenize uygun fiyatıyla iş yerlerinizde olmayı bekliyor. 

Toplu alışverişte uygun fiyat ile hızlı teslimat bölgemizdeyseniz, avansas.com üzerinden sipariş verebilir, 1 iş günü içerisinde benzersiz ayvalı ıhlamur aromasını keşfedebilirsiniz!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğadan Ayvalı Ihlamur Çay 18'li
66,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.