Ürün Kodu: 52272
Ürün Barkodu: 8699580002478

Marka : Doğadan

Product State: A0

Doğadan Papatya Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Papatya çayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaDoğadan
TanımPapatya poşet bitki çayı
Filtre KâğıdıDoğal abaca ağacı liflerinden üretilmektedir.
Paket İçeriği20 adet poşet çay
Saklama KoşullarıKuru ve serin yerde muhafaza edilmeli, bakliyat kahve gibi ürünlerle temasından kaçınılmalıdır.
TüketimiHamileler ve emziren anneler doktora danışarak kullanmalıdır.
MenşeiTürk ve ithal hammaddeler kullanılarak üretilmiştir.
Gıda işletmecisiDoğadan Gıda Ürünleri San. Ve Paz. A. Ş.

Doğadan papatya bitki çayı 20’li paket halinde sunulan bardak poşet çay ürünüdür. Ürün bardak poşet çay olması özelliğiyle tek kişilik kullanıma tüketime uygundur. Poşet içerisinde yer alan ürün, çayınızı kolay bir şekilde demlemenize imkân tanır. Ürünün içeriğinde zararlı bir boya ya da madde yer almamaktadır. Ürün rengini içeriğindeki bitkilerden almaktadır. Yine üründe kullanılan filtre kâğıdı sağlığa zararlı bir madde içermez. 

Ürün, Filipinler bölgesinde yetişmekte olan doğal abaca ağacı olarak bilinen bir muz ağacı türünün lifleri kullanılarak üretilir. Bu lifler su içerisinde dayanıklı bir yapıdadır. Poşet çayı tutmaya yarayan ipler de yüzde yüz doğal pamuktan üretilmiştir. Doğadan çaylarını bu nedenlerle gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Doğadan Bitki Çayı Markası İyi midir?

Doğadanbitki çayı tarladan tüketiciye ulaşana kadar uzman ekipler tarafından hazırlanan, sağlığa zararlı hiçbir öğeye yer verilmeden üretilen ürünlerdir. Ürünler üretilirken kalite standartlarına uygun olarak üretildiği için gönül rahatlığıyla alınabilir. Doğadan yüksek kalitesi, lezzetli yapısıyla poşet çay tüketiminde akla gelen ilk markalardandır. 

20'li paket halinde sunulan bu ürün bardakta demlendiği için tek kişilik çay içmemizde kolaylık sağlar. Yumuşak içimli yapısıyla ürün sevilerek tüketilir. Kaynatılıp bir dakika bekletilmiş suda yaklaşık 3-4 dakikada demlenen bu ürün hızlı demlenmesi sayesinde de oldukça fazla tercih edilir. Ürünün muhteşem papatya kokusu demleme sırasında etrafa yayılır. Tek kullanımlık olan bu poşet çaylar kolay bir tüketim imkânı sağladığı için her ortamda rahatlıkla çay içmenize olanak tanır.

Doğadan Bitki Çayı Papatya Lezzetli midir?

Doğadan bitki çayı papatya ürünü hem kokusu hem de eşsiz tadıyla oldukça sevilerek tüketilir. Ürün papatya olması nedeniyle rahatlama hissi yaşamanızı sağlar. Yumuşak içimi sayesinde diğer çaylara oranla daha lezzetli bir yapıdadır. İçeriğinde zararlı maddeler yer almayan bu ürün, rengini içeriğindeki bitkilerden alır. Yine üründe kullanılan filtre kâğıdı ve ip de doğal içerikteki ürünlerdir. İp %100 pamuktan üretilirken kâğıt ağaç liflerinden elde edilmiştir.

Doğadan Bitki Çayı Papatya 20'li Paket Tasarruflu mudur?

Doğadan bitki çayı 20'li paketler halinde üretimi olan ürünlerdir. Ürün tek bir kişiye bir bardakta çay demleme ve içme imkânı verdiği için tasarruflu bir yapıdadır. Yine ürün kolay bir şekilde demlendiği için ofislerde, iş yerlerinde, evlerde ve okullarda fazlaca tercih edilir. Ürün yumuşak içimi sayesinde günün her saati rahatlama ihtiyacını karşılar. Sizler de stresinizi azaltmak ve rahatlamak için bu ürünü tüketebilirsiniz. Ürünü kolay bir şekilde hazırlayabilir bu sayede beklemeden, ekstra malzemeye ihtiyaç duymadan demleyebilir ve tüketebilirsiniz.

Doğadan Bitki Çayı Papatya20'li Paket Fiyatı Nedir?

Ürünü tüketirken çayı dış ambalajında çıkarmalı, önceden kaynattığınız bir bardak suya poşet çayınızı koyarak üstünü kapatıp 3 ila 4 dakika demlenmesini bekleyip afiyetle içebilirsiniz. Ürün içeriğinde papatya bulunmasıyla rahatlama hissiyatı oluşturacaktır. Ürünü muhafaza ederken serin ve kuru bir ortamda tutmalı ve yine bakliyat ve kahve gibi ürünlerden temasından kaçınmalısınız. Doğadan bitki çayı fiyatları değişkenlik göstermektedir. 

Ürünü en avantajlı fiyatlardan satın almak için avansas.com'u ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, teslimatınız 1 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğadan Papatya Çay 20'li
47,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.