Ürün Kodu: 79446
Ürün Barkodu: 8690719102151

Marka : Doğuş

Product State: A0

Doğuş Papatya Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Papatya çayı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ürün TürüPoşet Çay
Ürün Sayısı20
Ambalaj TipiKarton
Hazırlık Süresi3-4 dakika
Çay ÇeşidiPapatya

Bitki çayları sağlığa fayda sağlayan ve rahatlatan etkiye sahiptir. Birçok insan bitki çayı tüketir. Günlük bir rutin olarak bitki çayı tüketebilirsiniz. Bitki çayı birçok çeşide sahiptir. En çok bilinenlerden biri ise papatya çayıdır. Papatya çayı hoş bir kokuya sahiptir. Doğuş bitki çayı papatya faydaları bulunan bir bitki çayı çeşididir. Diyabet hastalarına iyi gelir, regl döneminde ağrıları azaltır, sindirim sistemi için faydalıdır. Bunun gibi birçok yararı bulunan papatya çayı herkesin tüketebileceği bitkisel bir çaydır. Kaygı azaltıcı ve rahatlatıcı etkilere sahip olması ile bilinen papatya çayı, çayı tüketen kişiyi yatıştırır. Poşet çay olarak satılan Doğuş papatya çayı paketinde 20 adet bulunur.

Doğuş Papatya Çayı Sağlıklı mıdır?

Bitki çayları sağlığa faydaları ile bilinen içeceklerdir. Papatya çayı da en çok tüketilen bitki çaylarından biri olmaktadır. Siz de kaygı azaltan ve rahatlatan bir bitki çayı istiyorsanız Doğuş papatya çayı 20’li paket olarak tercih edebilirsiniz. Poşet çay olarak bulunan Doğuş papatya çayının hazırlanışı oldukça pratiktir. Bir bardak sıcak suyun içine koyulan poşet çay 3-4 dakika içerisinde hazırlanır ve sonrasında içebilirsiniz. Papatya çayının birçok faydası bulunmaktadır. İçinde yüksek miktarda fosfor bulunur. Bu yüzden yemek öğünlerinizin arasında tüketirseniz bağırsak hareketini artırarak sindirime yardım edersiniz. Sadece burnunuza gelen muhteşem papatya kokusu bile keyfinizi yerine getirebilir! Günün her saatinde papatya çayını tüketebilmeniz mümkündür.

Doğuş Papatya Çayı Lezzetli midir?

Üretildikleri çiçeğin hoş kokusunu da içinde barındıran bitki çayları, her yuduma lezzet katar. Papatya çayı da hoş bir kokuya sahip olan bitki çaylarından biridir. Hoş kokusunun yanında güzel bir tada sahiptir. Bunun yanı sıra pek çok yararlı etkisi vardır. Kemik erimesini önleyebilir, enfeksiyonları azaltır, regl ağrılarını azaltır, sindirime yardımcı olur vb. gibi birçok sağlığa iyi gelen özelliği bulunur. Kaygılarınızın azalmasına ve yatışmanıza yardımcı olabilecek Doğuş papatya çayını deneyebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve aynı zamanda oldukça kaliteli koşullar ile üretilmiş olan Doğuş papatya çayı her gün tüketebileceğiniz bir bitki çayıdır. Poşet çay teknolojisinden faydalanılarak üretilen Doğuş papatya çayını gönül rahatlığı ile içebilirsiniz. Muhteşem kokusunu tadına da geçiren lezzetli bir çaydır. 

Doğuş Papatya Çayı Hazırlanışı Kolay mıdır?

Papatya çayı birçok kişinin tercih ettiği sağlıklı bir bitki çayı türüdür. Hoş bir kokuya sahip olan papatya çayı içinde barındırdığı yüksek miktarda fosfor ile sindirim sistemine fayda sağlar. Bunun yanı sıra uyku bozukluğu tedavisinde, reflü gibi mide rahatsızlıklarında kullanılır. Soğuk kış günlerinde soğuk algınlığı, grip gibi hastalıkları önlemek için Doğuş papatya çayı tüketebilirsiniz. Dilerseniz bal ya da limon ile tatlandırıp daha da lezzetli hale getirebilirsiniz. Doğuş papatya çayı özellikleri ile birçok kişinin tüketmesine sebep olan sağlıklı bir çay çeşididir. Sağlıklı olmasının yanı sıra hazırlanışı da oldukça kolaydır. Poşet çay özelliği ile sıcak suyun içine koyulduktan sonra 3-4 dakika içerisinde içmeye hazır hale gelir. 

Doğuş Papatya Çayı Sakinleştirici Etkiye Sahip midir?

Bitki çayları sıklıkla tüketilen sağlıklı bir sıcak içecek türüdür. Özellikle kışın soğuk günlerde keyif ile tüketilen bitki çayları birçok çeşide sahiptir. Bu çeşitlerden biri papatya çayıdır. Papatya çayı oldukça hoş bir kokuya sahiptir. Bunun yanı sıra sağlığa iyi gelen özellikleri vardır. Stres ve kaygı azaltıcı bir çay olan papatya çayı sakinleştirici etkiye sahiptir. Poşet çay olarak 20’li paket halinde satılan Doğuş papatya çayı daima yanınızda bulundurabileceğiniz şekilde üretilir. Şık paketlemesi ile isterseniz ofis masanızda ya da evinizin mutfak tezgâhında kolaylıkla muhafaza edebileceğiniz Doğuş papatya çayını gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğuş Papatya Çay 20'li
37,95 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.