Ürün Kodu: 58972
Ürün Barkodu: 8697415748911

Marka : Dolphin

Product State: A0

Dolphin Pipet Kağıtlı 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 adet
  • Kağıt sargılı pipet
  • Hijyenik

Ürün Hakkında

Ürün Özellikler Nelerdir? 

Dolphin Kağıt Sargılı Pipet Özellikleri
Ürün:Kağıt sargılı pipet
Materyal :Plastik
Kullanım şekli :Soğuk İçecekler
Paket İçeriği100 adet

Dolphin kâğıt sargılı pipet ile içeceğinizi hijyenik bir şekilde tüketebilirsiniz. Rengarenk görüntüsüyle bardaklarınıza renk katarak içecekleriniz eğlenceli bir hale getirmenizi sağlayan pipetleri sadece soğuk içecek içerken kullanın. Tek kullanımlık olan pipetler tekrar kullanım için uygun değildir. Dolphin kağıt sargılı pipetler, 100'lü paketler halinde satılır. Pipetler, kağıda sarılı bir şekilde paketlenerek satışa sunulur. Paket içeriğine göre fiyatı oldukça uygun olan bu ürünü Avansas üzerinden rahatlıkla temin edinebilirsiniz. Ofis dışında da kullanıma uygun olan pipetler, her türlü parti veya etkinlikte içecek ikram ederken de kullanılabilir. Rengarenk tasarımıyla bardakların daha neşeli görünmesini sağlayarak misafirlerinizin keyifli vakit geçirmesine yardımcı olur. Çocuklara içecek servisi yaparken de kullanabilirsiniz. Ayrıca pipetleri çocuklarınıza yemek yedirirken ilgilerini çekmek için de kullanabilirsiniz. Canlı renkler ile çocukların ilgisini çok rahat bir şekilde üzerinize çekebilirsiniz.

Dolphin Kağıt Sargılı Pipet Hijyenik midir? 

Dolphin kağıt sargılı pipetler kağıdın içine sarılmış bir halde paketlenir. El değmeden paketlenen pipetler, hijyenik bir şekilde içeceklerinizi tüketmenizi sağlar. Açık alanlarda ve kalabalık çalışma ortamlarında kullanılan bardaklar zaman zaman yeterince temiz olmayabilir. Bu durumun önüne kağıt sargılı Dolphin pipet kullanarak geçebilirsiniz. Böylelikle bu tarz alanlarda içeceğinizi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İçeceğin bulunduğu paket veya bardağın yüzeyiyle birebir temas etmemeni için de kullanabileceğiniz bu ürünler, son derece faydalı olduklarını kanıtlamaktadır.

Dolphin Kağıt Sargılı Pipet Sıcak İçeceklerde Kullanıma Uygun mudur? 

Dolphin kağıt sargılı pipetler ısıya dayanıklı olmayan malzemeden üretilmiştir. Sıcak içeceklerle kullanmak pipetin erimesine neden olarak sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden ürünü sadece soğuk İçeceklerde kullanabilirsiniz. Tamamen hijyenik bir şekilde üretilen pipetler sağlığınızı korumak için el değmeden paketlenir. Böylelikle pipetle ilk teması siz kurmuş oluyorsunuz. Pipetleri sizden başka dokunan olmadığı güvenle sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Dolphin Kağıt Sargılı Pipet Keyifli Bir Kullanım Sunar mı? 

Dolphin kağıt sargılı pipet renkli görüntüsüyle keyifli bir içecek deneyimi yaşamanızı sağlar. Özellikle çeşitli etkinliklerde kendini gösteren bu pipetler renkli yapılarıyla dikkat çeker. Dahası, kolay açılan paketleri sayesinde pipetlere zorlanmadan, anında ulaşabilirsiniz. Özel açılma bölümü bulunan paketleri, ürünlerin taşıma sırasında zarar görmeden rahatlıkla muhafaza edilmesini, kullanıma zamanı gelince kolaylıkla ulaşılabilmesini mümkün kılar.

Dolphin Kağıt Sargılı Pipet Kaliteli midir?

Dolphin kağıt sargılı pipetin üretiminde kaliteli plastik kullanılır. Bardağa koyduğunuz zaman şekli bozulmaz. Şeklini içeceği bitene kadar koruyan pipet içeceği rahat bir şekilde tüketmenizi sağlıyor. Geniş ağızlı olarak üretilen pipet, içeceğin üzerinize dökülmesini engelliyor. Pipetin kaliteli olması, içeceklerin rahat tüketilmesini sağlar. Konforlu pipetler keyifli bir deneyim sunar. Dolphin kağıt sargılı pipet ideal pipet boyutuna sahiptir. Ağız kısmı dudaklarınıza tamamen oturarak içeceğin dışarıya sızmasını önler. Pipet, kullanım esnasında hemen yıpranmaz, içeceğin sonuna kadar kullanım imkanı sunar. Etkinliklerinize renk katmak için siz de Dolphin kağıt sargılı pipeti Avansas üzerinden uygun fiyatlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içinde adresinize teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Dolphin Pipet Kağıtlı 100'lü Paket
22,82 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.