Ürün Kodu: 117959
Ürün Barkodu: 8683130052129

Marka : Dove

Product State: A0

Dove Nemlendirici Sıvı Sabun Deeply Nourishing 450 ML

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Temiz Dove Kokulu
  • Nemlendirici ve Yumuşatıcı
  • 450 ML

Ürün Hakkında

Gün içinde eller maruz kaldığı dış etkenler nedeniyle kuruyup nemlendirilmeye ihtiyaç duyabilir. Dove sabunun ellerinizi nemlendirerek besleyecek uzman bakımıyla tanışmanın tam zamanı. Dove’un nemlendirici sıvı sabun çeşitlerinden biri olan Dove Caring Nemlendirici Sıvı Sabun’un krem bazlı formülü ile ellerinizde nemlendirici Dove farkını hissetmeye hazır mısınız? Dove’un alıştığınız kremsi dokusu, yenilenen formülüyle sizinle. Kremsi formülüyle Dove Caring Nemlendirici Sıvı Sabun, gün içinde ellerinizde oluşan kuruluğu ortadan kaldırır. Dove Caring Nemlendirici Sıvı Sabun, içeriğindeki ¼ oranındaki nemlendirici krem ile ellerinizin her yıkamada daha yumuşak olmasını sağlar*. Yüksek besleyici özelliğe sahip bu sıvı sabun, ellerinizi temizlerken aynı zamanda ellerinize bakım yapar. Ellerinizi nemlendirerek cildinizin beslenmesine yardımcı olur. Her yıkamada cildinizin ihtiyaç duyduğu nem dengesini ayarlayan Dove Caring Nemlendirici Sıvı Sabun, pürüzsüz ve yumuşacık bir cilt sağlar. Pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olmanızı sağlayan Dove Caring Sıvı Sabun, cilt ile uyumlu pH değerine sahip bir el sabunudur. Ellerinizi kurutmadan temizler, cildinize canlılık kazandırır. Bu nemlendirici sıvı sabunun ellerinize bakım yapan formülü dermatolojik olarak test edilmiştir. Dove Caring Sıvı Sabun’dan gelen nemlendirici etkiyi gün boyunca cildinizde hissedebilirsiniz. Siz de her yıkamadan sonra ışıl ışıl parlayan, yumuşacık* ellere sahip olmak için Dove Caring Nemlendirici Sıvı Sabun’u deneyin, ellerinizde nemlendirici Dove farkını hissedin. Her gün düzenli kullanımla daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. *Yıkamadan önceki ellerinize kıyasla. İçindekiler: Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Myristic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

 

Ellerinize nemden gelen gerçek güzellik! Cilt temizlik rutinimizin hayatımızda en çok yaptıgımız şeylerden biri. Özellikle ellerimizi bir günde kaç defa yıkadığımızı biliyor musunuz ? Eğer saysaydık sıvı sabunları cilt temizlik rutinimizdeki diğer tüm ürünlerden daha fazla kullandığımızı fark ederdik. Biz de bu yüzden sizin için saydık ellerimizi günde tam 10 kez yıkıyoruz ! Bu haftada 70 yılda ise tam tamına 3600 kez demek. Bu el yıkamalar ellerimizi kurutabilir. Bunun için yeni Dove Sıvı sabun formülünü geliştirdik. İçerdiği ¼ nemlendirici krem ile ellerinizi yıkarken nemlendirmenize ve ihtiyacı olan nemi sağlamanızda yardımcı olur. Yeni formülü ile cildinizin 10 katman derinine kadar etki eder ve yoğun bir nemlendirme etkisi verir. Zengin, kremsi köpüğü ile ellerinizde ki kiri ve yağı etkili bir şekilde temizlerken aynı zamanda sizi her yıkamadan sonra daha yumuşak ve pürüzsüz ellere kavuşturuyor. Vucudumuzda ellerimiz en çok nemini kaybetmeye musait bölgelerden biri. Bakımı da bu yüzden bir o kadar önemli. İhtiyacı olan bakımı sadece ellerinizi yıkarken bile ellerinize verebilirsiniz. Dove yenilenen formülü ve ikonik Temiz Dove kokusu ile yumuşak ve pürüzsüz ellere kavuşmanız için hazır. 1/4 Nemlendirici Krem İçerir. İçerdiği nemlendirici krem sayesinde ellerinizi yumuşacık yapar. İçerdiği nemlendirici krem sayesinde elleri pürüzsüz yapar. Her el yıkamadan sonra yumuşak ve pürüzsüz eller için Dove sıvı sabun tercih edin. Cildinizi kurutmaz, ihtiyacı olan neme sahip olmasına yardımcı olur. Dove Sıvı Sabun farklıdır.

 

Ürün İçerik Formu  
Genel Bilgiler  
Marka DOVE
Ürün İsmi DOVE SIVI SABUN NEMLENDİRİCİ 450 ML
Ürün Özellikleri  
Ağırlık / Gramaj 450 ML
Türü SABUN
Kullanım / Uygulama Alanı EL YIKAMA
Etki Alanı TEMİZLEME
Parfümlü mü? EVET
Koku NEMLENDİRİCİ
Mamul Bileşeni  
AquaSodium Laureth Sulfate, GlycerinCocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Sodium Benzoate, Parfum, Styrene/Acrylates CopolymerCitric Acid, Isopropyl PalmitateStearic AcidPalmitic Acid, Sodium Lauryl SulfateMyristic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.  
Kullanıcının Dikkatine / Risk ibareleri  
Göz ile temasından kaçınınız.  
İlk Yardım Önerileri  
Birkaç dakika su ile dikkatlice durulayın. Kontakt lens varsa ve kolaysa çıkartın. Durulamaya devam edin. Göz tahrişi kalıcı ise tıbbi yardım alın.  

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Dove Nemlendirici Sıvı Sabun Deeply Nourishing 450 ML
80,45 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.