Ürün Kodu: 78911
Ürün Barkodu: 5411313912051

Marka : Dymo

Product State: A0

Dymo Letratag Plastik Etiket 12 mm x 4 m Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Pratik ve kullanışlı
  • 12 mm x 4 m
  • Mavi
  • Suya dayanıklı
  • Farklı renk seçenekleri

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Uzunluk12 mm x 4m
Genişlik12 mm
Uzunluk4 m
Etiket ÇeşidiPlastik
RenkBeyaz
Suya DayanıklılıkUygun
Kullanım AlanlarıMarketler, satış yapılan alanlar vs.
Raf ÖmrüUzun raf ömrü
Yapışma DurumuYapışmaz, suya dayanıklı

Dymo Letratag plastik etiket 12 mm x 4 m mavi, işyerlerinde marketlerde bir ürün hakkında bilgi vermeyi, ürünü tanıtmayı ve özelliklerini belirtmeyi gösteren bir araçtır. Etiket kullanımı plastikle sağlanır. Ürün suya dayanıklı ve uzun raf ömrüyle kalıcı etiket isteyenler için kullanışlıdır. Ürün suya dayanıklı ve yapışmaz özellikte olduğu için gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Etiketler bu sayede daha fazla süre yıpranmadan kalacaktır.Ürünün kullanım amacı işletmenin sisteminde kayıtlı olan bir bilgiyi veya bir fiyatı hızlı bir şekilde öğrenmektir. Üzerinde yer alan barkodu sayesinde aranan bilgi okuyucunun okuması ile çabuk bir şekilde elde edilip kullanılabilir. 

Dymo Letratag Plastik Etiket Kalıcı ve Dayanıklı mıdır?

Etiketlerde plastik kullanımı oldukça artmıştır. Bunun sebebi plastik maddenin suya karşı dayanıklı olması ve yıpratıcılığı engellemesidir. Ayrıca kolay basım ve çabuk kullanım için uygundur. Kaliteli bir marka olan Dymo Letratag, ürünlerinin dayanıklı ve uzun ömürlü olmasına önem vermiştir. Dymo Letratag plastik etiket suya, temizlik malzemelerine karşı dayanıklıdır. Yıpranması zor olan bu ürün kalıcı olacaktır. Etiketleme makinesi için üretilmiş olan dayanıklı plastik etiketler, sorunsuz bir uygulama ile kullanılabilir İç mekânda kullanımı kolaydır.  Silinebilir şeritlerden oluşmuştur, yıpranmaz. 

Gıda, temizlik ürünleri, kozmetik ürünler, ilaç sektörü, içecek gibi birçok alanda kullanılmak zorunda olan etiketler, plastikle üretildiği zaman emsallerine göre daha dayanıklı ve uzun süreli kullanıma uygun hale gelir.

Dymo Letratag Plastik Etiket Yapışır mı?

Dymo Letratag plastik etiket 60 derece sıcaklık seviyesinde kullanımı uygundur. Beyaz, plastik şerit ile kullanılan ürün kendinden yapışan yapıdadır. Kolay taşınabilir ve kullanımı basittir. Arka kısmı kolay açılabilir olarak üretilmiş olup yerleştirilen kaset kısmının da kullanımı kolaydır. Marka, güvenilirliğini ispatlamış ve etiket konusunda da başarı yakalamıştır. Pratik bir kullanıma sahiptir. Etiketleme cihazına uyumlu çalışır. Birden çok etiket renk seçeneğine sahiptir ve şık bir görünüş yakalar.

Dymo Letratag Plastik Etiket Fiyatı Uygun mudur?

Ürün etiket cihazıyla uyumlu çalışması yanında, plastik olarak sağlıklı ve mekanik olarak gelişmiş üretimi sayesinde birçok kullanım avantajı sunmaktadır. Dymo Letratag plastik etiket fiyatı diğer etiket türleriyle kıyaslandığında hem uygun hem de uzun süreli kullanımda daha faydalıdır. Hızlı tüketim alanlarında ve diğer alanlarda pratik bir kullanım sağlar.

Dymo Letratag Plastik Etiket Uzun Ömürlü müdür?

Sağlam tasarımı ve dayanıklı yapısı ile etiket kullanımı gerektiren alanlarda herhangi bir yapışma veya su geçirme gibi sorunları düşünmeden satın alınabilecek kullanımı kolay bir üründür. Ürün uzun ömürlüdür. Dymo Letratag plastik etiket Raf ömrünü uzatmak için herhangi ek bir şey yapmaya gerek yoktur. Çünkü suya dayanıklılığı ve yapıştığı alanda kaldığı süreye bakılarak bu sonuca ulaşılır.

Satıcı güvenirliği ve marka kalitesiyle tereddüt etmeden satın alınabilir. Online alışveriş yapıldığı zaman fiyat karşılaştırması yapmak ve zaman kaybı yaşamadan ürün satın almak çok daha kolaydır. Bu süreci güvenilir bir şekilde tamamlamak da aynı şekilde önemlidir. Güvenilirlik konusunda sıkıntı yaşamamanız için, sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, plastik etiket kullanımını pratik hale getirerek en rahat şekilde kullanabilirsiniz. Kolay kullanımı, avantajları ile Dymo Letratag plastik etiket uygun fiyatlara sahip olunabilecek bir üründür. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Dymo Letratag Plastik Etiket 12 mm x 4 m Mavi
257,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.