Ürün Kodu: 53245
Ürün Barkodu: 4004764000883

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 142M Permanent Asetat Kalem Mavi M Uç

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm uç kalınlığı
  • Silinmeye ve suya karşı dayanıklı
  • Cam ve plastik yüzeylerde kullanılabilir
  • Çabuk kuruyan mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi 1 mm Uçlu Mavi
MarkaEdding
RenkMavi
Uç Kalınlığı1 mm
Uç ŞekliYuvarlak
Boyut17 cm
İçerikSu Bazlı Pigment Mürekkep

Okullarda ve iş yerlerinin demirbaşları arasında yer alan tepegözlerin kullanım alanı günümüzde oldukça kısıtlı hale gelmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile bu ürünler artık fazla tercih edilen ürünler arasında yer almamaktadır. Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi, asetat filmlerinin üzerine yazmak için geliştirilmiştir. Tepegöz isimli cihazlarda sıklıkla kullanılan bu filmler, asetat kalemleriyle son derece rahat bir kullanım sunar. Cam, plastik gibi yüzeyler üzerinde de işaretleme yapmak için uygun olması nedeniyle özellikle farklı amaçlar ile ofis ortamlarında sık sık tercih edilir. Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi folyo, asetat filmleri, ilaç kutuları, kargo poşetleri, çöp poşetleri, laboratuvar tüpleri, cam kavanozlar, metal levhalar, borular, lake yüzeyler, kablolar, CD ve parlak plaka yüzeyler, buzdolabı poşetleri, karton koli ve kutular, etiket, klasör sırtlıkları gibi birçok yüzeyde kullanılabilir. Ayrıca hızlı kuruyan yapısı ile aceleniz olduğu zamanlarda yüzeylerde herhangi bir bozulma ve bulaşma olmamasını sağlar. Hafif kokulu olduğu için kokusu ile sizleri rahatsız etmez.

Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi 1 mm Uçlu Mavi Ne İşe Yarar?

Mürekkepli ve tükenmez kalemler ofislerde ve okullarda çok sık kullanılsa da bu kalemlerin yazı yazamayacağı yüzeyler bulunur. Bu ihtiyaç doğrultusunda bu yüzeylerde yazı yazma imkanı sunan asetat kalemleri üretilmiştir. Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi içeriğindeki su bazlı pigment mürekkep ile sıradan mürekkebin tutunamayacağı kaygan yüzeylere yazı yazabilmenizi sağlar. 1 mm kalınlığında ince ve kaliteli bir uca sahip olması nedeni ile hem yazı yazmanıza hem de uygun yüzeylere kusursuz çizimler yapabilmenize yardımcı olur.

Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi 1 mm Uçlu Mavi Nerelerde Kullanılır?

Asetat kalemleri terim olarak permanent kalem olarak bilinir. Bu kalemler naylon, plastik, metal gibi kaygan yüzeylerde kalıcı yazılar yazmaya yarar. Evlerde, okullarda ve iş yerlerinde farklı amaçlarla sık sık tercih edilir. İş yerlerinde ve okullarda sık sık kullanılan CD ve DVD üzerine yazı yazmak için en uygun kalem türüdür. Silinmeye ve suya karşı dayanıklı mürekkebe sahip olduğu için metal, deri, plastik, naylon gibi yüzeyler üzerinde güvenle kullanılabilir. Sağlığa zararlı madde içermediği için çocuklarınız da Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi güvenle kullanabilir. Kullanım yeri olarak en sık ofis ortamlarında tercih edilir. Arşivlenmesi veya kargoya verilmesi gereken CD ve DVD’lerin üzerine yazılması gereken yazıların uzun ömürlü ve dayanıklı bir biçimde yazılmasını sağlar. CD ve DVD üzerinde kullanıma ek olarak kargo poşetlerinin üzerinde, arşiv dosyalarının sırtlıklarında, etiketlerde ve sıradan mürekkepli kalemlerin yazı yazamayacağı birçok yüzeyde kullanılır.

Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi 1 mm Uçlu Mavi Kaliteli ve Uzun Ömürlü müdür?

Eğer CD ve DVD gibi kaygan yüzeye sahip nesneler üzerine yazı yazmak ve bu işlemi yaparken CD ve DVD’nize zarar vermek istemiyorsanız kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü kalemler tercih etmeniz gerekmektedir. Keçe ucunda ve boyasında sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmaz. Silinmeye ve suya karşı son derece dayanıklıdır. Kaliteli hammaddelerden üretildiği için oldukça uzun ömürlüdür. Ayrıca dayanıklı ve kaliteli bir ürün olmasının yanı sıra şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. İster okulda ister iş yerlerinde Edding 142 M Permanent Asetat CD Kalemi güven ile kullanabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 142M Permanent Asetat Kalem Mavi M Uç
41,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.