Ürün Kodu: 58701
Ürün Barkodu: 4004764787708

Marka : Edding

Product State: A7

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Siyah

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kesik uç
  • Kokusuz ve su bazlı
  • Likit tebeşirli mürekkep
  • Nemli bezle silinebilir
  • Yazı tahtları ve cam yüzeyler için ideal

Ürün Hakkında

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Siyah

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Materyal Plastik
Kesik Uç Kalınlığı 4-15 mm
Ofis kullanımı Uygun
Ergonomik Evet

 

Okulumuzda derslerde, ofisimizde toplantıda tahtaların üzerine çeşitli yazılar yazmak zorunda kalmaktayız. Geçmişte bulunan tozlu tebeşir tahtaların yerini MDF’den üretilmiş, beyaz tahtalar kullanılmaktadır. Bu tarz tahtaları kullanabilmek için Edding marka likit tebeşir kalemi üretilmiştir. Ürün sadece bu amaç için kullanılmamaktadır. Ürünü aynı zamanda hobi alanlarında çizim yaparken ve cam endüstrisi alanında kullanabilmekteyiz. Hepimiz günlük hayatta bulunduğumuz ortama yaratıcılık katmak isteyebiliriz. Bulunduğumuz ortamı yaratıcı hale getirmek aslında bizim elimizde, çeşitli çizimler yaparak veya daha vurgulayıcı büyüklükte yazılar yazarak bulunduğunuz ortamda insanların dikkatini daha fazla çekebiliriz. Sizler de ofisinizde, okulunuzda hobi alanlarınızda, restoranlarda yaratıcı çizimler ve yazılar oluşturabilirsiniz. Bu noktada tek yapmanız gereken Edding marka likit tebeşir kalemi satın almak olacaktır. Çizim yaparken daha canlı renkler sağlayacak olan Edding marka likit tebeşir kalemi ergonomik yapısı ile her türlü kullanıcı için uygundur. Ürün nemli bir bezle cam, tahta, plastik yüzeylerden rahatlıkla temizlenebilir. Kesik uç sayesinde kullanımı çok rahat ve işlevli olmuştur. Edding marka likit tebeşir kalemi kokusuz bir üründür.

 

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

İnternet üzerinden alışveriş yaparken kafamızda çeşitli sorular oluşmaktadır. Ürünü görmeden alıyor olmak ürünün kaliteli ve dayanıklı olup olmadığını bilmiyor olmak bizim için soru işaretleri oluşturmaktadır. Bu noktada kafamızda oluşan soru işaretlerini cevaba ulaştırmak istiyorum. Edding marka likit tebeşir kalemi dış yüzeyi kaliteli ve sert plastikten üretilmiş bir üründür. Bu noktada ürün dışardan alacağı darbelere karşı çok dayanıklıdır.

 

Edding Nasıl Bir Markadır?

 

Edding markası likit kalem üretiminde piyasada en çok kullanılan marka olması aslında bizlere ürünün dayanıklı ve kaliteli olduğunun kanıtıdır. Edding markası 1960 yılında Almanya da ilk ürünü olan No.1 marker ile üretime başlamıştır. Markanın kaliteli ve dayanıklı ürün üretiyor olması, markanın kendisini tanıtma ve talep edilme sürecini çok hızlı oluşturmuştur. Bu noktada markanın 1960 yılından, günümüze üretiminin devam ediyor olması, markanın fazlasıyla tercih ediliyor olması markanın kaliteli ürün ürettiğinin kanıtıdır.

 

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Uzun Ömürlü müdür?

 

Ürünün likit bir kalem olması ürünün uzun süre kullanım sunacağının bir kanıtıdır. Likit kalemin içinde mürekkep kullanılmaktadır. Kullanılan mürekkep bitmesi halinde tekrardan doldurulmaktadır. Bu noktada ürünün kaliteli ve doldurulabilir olması bizleri Edding marka likit tebeşir kalemi çok uzun süreler sorunsuz bir şekilde kullanacağımızın kanıtıdır. Kalite ve dayanıklılık konusunda soru işaretlerini kaldırmaktadır. Avansas, uygun fiyat ve kaliteli ürün arayışımızı tam anlamıyla karşılamaktadır.

 

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Sağlıklı mıdır?

 

Edding marka likit tebeşir kalemi mürekkep bulundurmaktır. Mürekkep çeşitli renklendirici veya boyalar kullanılarak oluşturulmuş akışkan sıvıdır. Bu noktada mürekkep insanlar için tüketildiği zaman tehlikeli bir madde olabilir. Edding marka likit tebeşir kalem üretilirken içinde kullanılan mürekkep tüketimi uygun olmayan maddeler içermektedir. Kalemi kullanırken elimize mürekkep bulaşabilir. Bu düşünülerek içinde insan derisine zarar verici maddeler içermeden üretimi yapılmıştır. Dış yapısında olan plastik madde aynı şekilde kesinlikle insan derisine zarar verecek maddeler içermemektedir. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, hobi alanlarınızda, okulunuzda, ofisinizde Edding marka likit tebeşir kalemi kullanmanın keyfini sürebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içinde teslimat sunmaktayız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding E 4090 Likit Tebeşir Kalemi Kesik Uçlu Siyah
61,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.