Ürün Kodu: 77447
Ürün Barkodu: 8690526345222

Marka : Eti

Product State: A0

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı 70 gr 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 70 gr 12'li paket
  • Çıtır çıtır gofret keyfi
  • Dayanılmaz fındık lezzeti
  • Lezzetli atıştırmalık
  • Vazgeçilmeyen lezzet

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ağırlığı70 gram
Paket 12'li paket
Gofret içeriğiFındık kremalı
MarkaEti
Menşei Türkiye

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı Lezzetli midir?

Eti’nin Hoşbeş gofret ürün grubunun ilki ve en popüleri Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı 70 gram12’li paket seçeneği ile satışta. Lezzetli ve çıtır çıtır yapısıyla atıştırmalıklar arasında en tatlı alternatiflerden birisi olan Hoşbeş, fındık kremasıyla da ağızda lezzetli bir tat bırakıyor. Cazip Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı fiyatı ve 12’li paket seçeneği ile ekonomik bir alışveriş platformu olan Avansas’ta sizleri bekliyor.

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı İçerisinde Mısır Şurubu Var mıdır?

Eti Hoşbeş Gofret içerisinde mısır şurubu gibi hiçbir zararlı madde bulunmuyor. Böylece çocukların güvenli ürünler tüketmesini isteyen aileler için de cazip olan Eti Hoşbeş Gofret, 70 gram paketiyle tüketimde de kolay. Zira gofret ve çikolata gibi ürün gruplarında, ürünü açtıktan sonra kısa süre içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Aksi halde bayatladığı için tüketilmesi uygun olmayan bu ürünlerde, 70 gram paketiyle Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı 70 gr 12'li Paket, tek tüketime uygun durumda. Bu sayede yanınızda bulundurabileceğiniz küçük paketi, açtıktan sonra bir kerede tüketebilirsiniz. Lezzetli ve taze Hoşbeş keyfi böylece her zaman sizi bekliyor. 

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı Çok Tatlı Mıdır?

İnce gofret arasında özel olarak üretilen fındık kremasının bulunduğu gofrette, tat yoğunluğu dengeli bir durumdadır. Sade gofretiyle tadın dengelendiği Hoşbeş gofret, gofrette çok tatlı sevmeyenlere de hitap edebiliyor. Ağızda dağılan ve aşırı tatlı olmadığından dolayı da çocuklardan yetişkinlere kadar herkesin severek tükettiği Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı, tat açısından da cazip. Üstelik fındıklı seçeneğinin dışında kakao gibi farklı alternatiflere de sahip olan Hoşbeş gofretin tüm seçeneklerini Avansas’tan temin edebilirsiniz. Online alışveriş sayesinde alışveriş öncesi ve sonrasında destek alabileceğiniz Avansas, farklı ve zengin ürün seçenekleriyle tek bir sepette alışveriş yapmanıza imkan sağlıyor.

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı Fiyatı Uygun mudur?

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı fiyatı ilebütçe dostu. 70 gram 12 tane paketten oluşan set, böylece birim fiyatının da düşmesini, piyasa fiyatının daha altındaki fiyatlarla alışveriş yapılmasını sağlıyor. Gerek kişisel kullanımlarda gerekse de ofis gibi iş alanlarındaki tüketimlerde aperatif desteği sağlayacak Eti Hoşbeş Gofret’i hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz. 

Özel olarak depolaması yapılan ve böylece kırılma, ufalanma ya da form bozuklukları gibi sorunların yaşanmadığı Eti Hoşbeş Gofret, çay ve kahve saatleriniz için iyi bir aparatif seçeneği olduğu gibi evinize gelen misafirlerinize de rahatlıkla sunabileceğiniz lezzette. Üstelik avansas.com güvencesi ile satın alacağınız Eti Hoşbeş Gofret hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş gününde teslim seçeneğiyle satışta. Hızlı teslimat bölgesinin dışındakiler için de tedarik ve kargo süreçleri oldukça hızlı.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eti Hoşbeş Gofret Fındıklı 70 gr 12'li Paket
Birim Fiyat = 15,45 TL
185,44 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.