Ürün Kodu: 78838
Ürün Barkodu: 9556089791458
Product State: A0

Faber-Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcı 90'lı Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 90'lı paket
  • 50 gr ağırlık
  • Beyaz renk
  • Her türlü yüzeyde kullanılabilir
  • Kolay kullanım için kare parçalar

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

  
Ürünün AdıFaber Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcısı
1 Paket90 adet hamur yapıştırıcısı
Ağırlık50 kilogram
RenkBeyaz
Yapıştırıcı ŞekliKare
SökülebilirlikMevcut
İz BırakmazMevcut
Her Türlü Yüzeyde KullanılabilirlikMevcut
 

 

 

Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı, dilediğiniz alanda yapıştırma özelliği ile kullanabileceğiniz bir ürün olarak tasarlanmıştır. Bu ürün yer ayırt etmeksizin istediğiniz alanda kullanılıp sökülebilir özelliği ile tercih edilen yapıştırıcılardan biri haline gelmiştir. Ayrıca tekrar kullanılabilirliği Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısını oldukça kullanışlı bir ürün haline getirmeyi başarır. Geniş kullanım alanlarına sahip olan Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı günlük hayatınızda birçok işinizi kolaylaştıran bir üründür. Herhangi bir nesneyi tutturma, sabitleme veya bir mekanı süsleme amacıyla kullanabileceğiniz yapıştırıcı yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürüne dönüşür.

 

Faber Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcısı Özellikleri Nelerdir?

 

Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı 50 gram ağırlığa sahiptir. Ürün beyaz renklidir ve 1 kutuda 90 adet hamur yapıştırıcısı bulundurarak uzun süreli kullanıma uygun bir ürün olarak tasarlanmıştır. Faber Castell Tack-it her bir adedi kare parçalara ayrılarak üretilmiş bir üründür. Yapıştırıcı özelliği sayesinde birçok alanda kullanıma uygun olan yapıştırıcı herhangi bir nesneyi tutturmaya ve sabitlemeye yardımcı olan bir ürün olarak tasarlanmıştır. Geniş kullanım alanı sayesinde evlerde ve iş yerlerinde Faber Castell Tack-it yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz bir ürün haline gelmiştir.

 

Faber Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcısı Kullanışlı Bir Ürün müdür?

 

Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı kolayca yapışabilen ve sökülebilen özelliği sayesinde oldukça kullanışlı bir ürün haline gelir. Faber Castell iş yerlerinizde ve evlerinizde sabitlemeniz gereken nesnelerde işinize yarayacağı gibi duvarlara asacağınız poster ve afişler için de oldukça kullanışlı bir ürün olmayı başarır. Hamur yapıştırıcısı özel günler için yapılan organizasyonlarda da süslemeler için de kullanılabilecek bir üründür. Sökülüp tekrar kullanılan özelliği sayesinde işlevini kaybetmez. Evinizde veya iş yerinizde değiştirmek istediğiniz nesnelerin yerini hamur yapıştırıcısı yardımıyla tekrardan kullanarak değiştirebilir ve dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Sizleri sadece bir kullanımla sınırlı bırakmayan Faber Castell Tack-it tekrar kullanılabilen özelliği sayesinde de uzun ömürlü bir ürün olmayı başarır. Hamur yapıştırıcısı kolay sökülebilen özelliği sayesinde iz bırakmaz. Sahip olduğu iz bırakmaz özelliği ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri haline gelmeyi başarır.

 

Faber Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcısı Nerelerde Kullanılır?

 

Faber Castell Tack-it evinizde bulunan tutmayan dolap kapaklarında kullanılabilen bir üründür. Ayrıca mevcut çerçevelerinizi çivi kullanımına gerek kalmadan duvarlara sabitlemenizde de işinize yarayacak bir ürün olmayı başarır. Herhangi bir organizasyon için tasarlamak istediğiniz mekanların süslemesinde kullanacağınız objeleri dilediğiniz yerlere sabitlemede sizlere yardımcı olur. Birçok alanda kullanabileceğiniz hamur yapıştırıcısı sizlere elinizde olan nesneleri sabitlemeye, tutturmaya, birleştirmeye ve süslemeye yönelik kullanım kolaylığı sağlar. Faber Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı sizlerin geniş hayal gücünüzle birlikte çeşitli amaçlarla kullanabilmenize yardımcı olacak bir şekilde tasarlanmış bir üründür. Böylelikle hamur yapıştırıcısı iş yerlerinizde ve evlerinizde bulundurmanız gereken ürünlerden biri haline gelmeyi başarır. avansas.com üzerinden Castell Tack-it hamur yapıştırıcısı ürününü dilediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş gününde ürün teslim edilir. Sizler de güvenli alışveriş için Avansas’ı ziyaret edebilirsiniz. Birçok ürün ve markayı burada bulabilir, hem eviniz hem de ofisiniz için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Tack-it Hamur Yapıştırıcı 90'lı Paket
124,73 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.