Ürün Kodu: 65069
Ürün Barkodu: 8690570526363

Marka : Finish

Product State: A0

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici 2'li Paket 250 ML

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Finish kalitesi
  • Makinenizi korur
  • Yağa ve kirece karşı 
  • 2. ürün % 40 indirimli
  • Sağlığa uygun ve hijyenik

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici Özellikleri
MarkaFinish
Sağlığa Uygunluk-HijyeniklikUygun-Mevcut
Paket İçeriği2'li Paket 250 ML
Kullanım AlanıBulaşık Makineleri
Etki AlanıFiltre, Gider, Su Pervanesi Üzerindeki Yağ Ve Kireçler

Makinelerinizin sağlığı için geliştirilen Finish Classic bulaşık makinesi temizleyici ürünleri, Finish kalitesinin en etkili ürünlerinden biri olmaktadır. Makinelerinizin kusursuz çalışımında gösterdiği etkinin yanı sıra insan sağlığı açısından da oldukça zararsız içeriklere sahip temizleyicilerdir. Bir pakette 2’li olarak hizmetinize sunulan bu ürünler, 250 ML sıvı içeriklerdir. Bulaşık makinelerinizde gösterdiği etkiyi kısa sürede fark etmeye başlarsınız. Bu ürünlerin makinelerde başlıca temizlediği kısımlar filtreler, su pervaneleri ve giderler olmaktadır. Bu alanlarda yer etmiş, yapışmış her türlü zorlu lekeler, yağlar ve kireçlere karşı oldukça güçlü bir temizleme etkisi bulunmaktadır. Ayrıca bu ürünler bulaşık makinenizdeki bütün kötü kokuları da söküp atmış olacaktır. Güçlü temizleyici sıvının tasarlanmasının amacı derinlemesine temizlik sağlamasıdır. Bu kapsamda markanın laboratuvarlarda geliştirilmiş olduğu üstün kalitede bir formüldür.

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici Cildi Kurutur mu?

Finish Classic bulaşık makinesi temizleyici ürünlerini gramaj olarak az miktarda dökmek suretiyle kullanabilirsiniz. Kullanım esnasında üzerinde yer alan kapağı çıkartmamanız gerekmektedir. Sadece üzerindeki etiketi çıkartmanız doğrultusunda şişeyi ters çevirmeniz yeterli olacaktır. Bu ürünlerin kaliteli içerikleri de sizlere temizlik esnasında konforlu bir deneyim yaşatacaktır. Kullanım esnasında herhangi bir tereddüt yaşamanıza gerek olmamaktadır. Çünkü cilt üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır. Aynı şekilde solunum doğrultusunda da zararsızdır. Bu ürünler hem makineniz hem de sizin için oldukça güvenilir formüllerdir.

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici Kolay Durulanır mı?

Makinenizde ürünü değerlendirmeniz ardından kolaylıkla durulanabilmektedir. Bu konuda oldukça pratik bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Bu ürünler sizlere hem hijyen açısından hem de zaman tasarrufu açısından eşsiz faydalar sunacaktır. Finish Classic bulaşık makinesi temizleyici 2'li paket ürünlerini uygun fiyata edindiğiniz gibi 2’li olmasından dolayı uzun süreli de kullanabileceksiniz. Etkili fonksiyonları sayesinde yoğun bir şekilde kullanmanız da gerekmeyecektir.

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici Ürünlerinin Parlatıcı Etkileri Var mıdır?

Ürünün zaman tasarrufu, derinlemesine hijyen gibi çeşitli faydalarına ek olarak bir de parlatıcı etkileri bulunmaktadır. Makinenizin ömrünü uzatan bu ürünleri ayda en az bir kez kullanmanızla mükemmel sonuçlar elde edersiniz. Bu şekilde makineleriniz ilk günkü yeniliğindeki gibi korunabilmektedir. Finish Classic temizleyici ürünlerinin çeşitli özellikleri arasında en çok dikkati çekeni de mükemmel temizlik sağlaması ile parlatıcı etki bırakmasıdır.

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici Ürünlerinin Yağ Çözücü Etkisi Güçlü müdür?

Bu ürünler diğer yağ çözücü faaliyeti gören benzerlerinden farklı olarak yağı ve kireci kusursuz bir şekilde kazıyabilmektedir. Tek seferde derinlemesine temizlik etkisini gösterebilen bu sıvılar, belirli periyodlarda kullanımınız ardından makinenizin kusursuz bir şekilde çalışmasını desteklemektedir. Finish Classic bulaşık makinesi temizleyici fiyatları her evin bütçesi için uygun olmaktadır. Finish kalitesi ile üretilen bu sıvılar, temizlik konusunda kullanıcılara hem zaman hem de para tasarrufu yaptırmaktadır. Bu sebeple müşteriler tarafından en çok tercih edilen ürün çeşitlerinden olmaktadır. Ayrıca bu ürünler üzerinden toptan alışveriş imkânı da tanınmaktadır. Bu kapsamda çoklu alımlarınızda çeşitli avantajlar sunulabilmektedir. Kesinlikle kimyasal olmamakla beraber sağlık açısından oldukça zararsız ürünlerdir. Müşterilerin akıllarında kalan genel şüphe, sıradan temizlik ürünlerinin kolay durulanmaması gibi hususlardır. Ancak Finish kalitesiyle üretilen bu bulaşık makinesi temizleyicileri ile aklınızda artık hiç şüphe kalmayacaktır. Finish markası tarafından geliştirilen bu eşsiz faydalardaki temizleyicileri hemen edinmek isterseniz, avansas.com üzerinden kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Avansas’ın sizlere sağlayacağı hızlı hizmeti ile ürününüze kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Finish Classic Bulaşık Makinesi Temizleyici 2'li Paket 250 ML
Birim Fiyat = 98,33 TL
196,66 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.