Ürün Kodu: 73410
Ürün Barkodu: 8690570543544

Marka : Finish

Product State: A0

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yağ Çözücü Ve Kireçten Koruma Etkili
  • Cildi Kurutmaz Ferah Kokuludur
  • Makinenizi Kireçten Korur
  • 1.3 LT

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT Özellikleri
Ağırlık1.3 LT
RenkMavi
Ürün tipiBulaşık
Kullanım yeriBulaşık makinesi
RenkŞeffaf

Finish jel bulaşık makinesi deterjanı 1.3 LT ev ve ofislerimizin mutfaklarında hayatımızı kolaylaştıran, bir yandan da kimyasal olmayan, sağlığa zarar vermeyen bir üründür. Kolay durulanan Finish jel bulaşık makinesi deterjanı, bulaşık makinesi kullanılan her yerde mutlaka olması gereken ve tercih edilmesi gerekilen bir seçenektir. Uygun fiyatlı olması, kolay durulanması, güzel ve ferah kokusuyla yağ çözücü ve parlatıcı etkisiyle birlikte kısa zaman diliminde derinlemesine temizlik sağlar. Bu nedenle de sıkça tercih edilen bir üründür. Her türlü bulaşık makinesi için uygun olan bu ürün, eğer eşyalarınızın aldığınız gibi kalmasını istiyorsanız size yardımcı olacaktır. Eşyalarımızın parlaklığını, yeniliğini kaybetmesini istemiyorsak mutlaka evimizde bulundurmamız gereken bir üründür.

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT Kolay Durulanır mı?

Finish jel bulaşık makinesi deterjanı 1.3 LT jel olmasıyla birlikte suda kolay çözülür. Suda kolay çözünmesiyle bulaşıkların kolay durulanması da mümkün olur. Yağ çözücü etkisi ve kolay durulanması mümkün olan bu deterjan, parlatıcı etkisi ile birlikte de bulaşıklar üzerinde hiçbir leke bırakmadan temizler ve parlak bir görünüm sağlar. Bulaşık makinesi için üretilip kullanılan Finish jel bulaşık makinesi deterjanı 1.3 LT boyutu ile uzun süreli ve avantajlı bir ürün özelliği gösterir.

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT Cildi Kurutur mu?

Finish jel bulaşık makinesi deterjanı yüksek derecede cildi kurutucu bir etki göstermez. Çünkü bulaşık makinesinde kullanılan bir deterjan türüdür. Bulaşık makinesinde kullanılan bir deterjan türü olduğu için de tenimize temas ettirmeden de kullanabilir. Yumuşak dokusu ve kimyasal olmayan yapısıyla birlikte cildi kurutması pek de mümkün değildir.

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT Toptan Alışveriş İmkanı Var mıdır?

Avansas’ta, diğer ürünlerde olduğu gibi tek ya da toptan alışveriş imkanı mümkündür. Kendi bütçenize göre tek ya da daha fazlasını birlikte satın alabilirsiniz. Finish jel bulaşık makinesi deterjanı evimizde sürekli bulundurmamız gereken bir deterjan türüdür. Bu yüzden genellikle tek tek satın alıp daha maliyetli elde etmek yerine toptan alışverişlerde daha düşük maliyetlerle satın alıp kendi bütçemize ve aile bütçemize katkı sağlayabiliriz. Özellikle bulaşık makinesi kullanan otel restoran mutfaklarında tek tek almak yerine toptan almak daha uygun fiyatlarda sahip olmamıza yardımcı olmaktadır. Bu yüzden de toptan alışveriş seçenekleri de mutlaka akılınızda bulunsun! Sizler de tüm ihtiyaçlarınız için Avansas’ı tercih edebilirsiniz. Ürün özelliklerini okuyarak değerlendirebilir, hızlı kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde sipariş ettiğiniz ürünü teslim alabilirsiniz.

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT Kokusu Var Mıdır?

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT mavi topları sayesinde ferah bir kokuya sahip olan Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT bulaşıkların yıkanması süresince ve yıkandıktan sonraki sürede ferah kokmalarını sağlamaktadır. Ama bulaşık makinesinde yıkadığımız ürünleri yediklerimiz ve içtiklerimiz için kullandığımız için kokusunun yıkamadan sonra çok kalıcı olması zaten uygun değildir. Yediklerimize ve içtiklerimiz deterjan kokusu sinmesi hoş bir durum olmaz. Bu sebepten dolayı bulaşıklarımızı yıkadıktan sonra bulaşık makinemizin kapağını açıp bir süre içerisindeki buharla birlikte deterjan kokusunun da dağılmasını beklemeli daha sonra bulaşıkları bulaşık makinesinden alıp kullanmalıyız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Finish Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı 1.3 LT
274,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.