Ürün Kodu: 65672
Ürün Barkodu: 8690784417112

Marka : Glade

Product State: A0

Glade Mini Jel Floral Buket 70 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Glade Mini Jel
  • Koku derecesi ayarlanabilir
  • 70 gr pratik ambalaj
  • Floral Perfection aroması
  • Dolap, çekmece için ideal

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Glade Mini Jel Floral Buket 70 gr
Ürün Ağırlığı70 gr
AromaFloral Perfection
Koku Seviyesi AyarlanabilirlikEvet
RenkPembe, Beyaz
Kullanım AlanıDolap, Çekmece, Ayakkabılık, Araç

Glade mini jel, eviniz ve iş yerinizdeki dolaplar, ayakkabılıklar gibi alanlarda veya arabanızda oluşan kötü kokuyu engelleyecek bir üründür. Geniş koku yelpazesine ve birbirinden farklı ürünlere sahip olan Glade markasının jel formundaki ürünü Glade mini jel floral buket, floral perfection aromasına sahiptir. Pembe ve beyaz renklerin süslediği kutuda bulunan jel, ayarlanabilir özelliğe sahip bir kapağa sahiptir. Ayarlanabilir kapak sayesinde ortama yayılacak olan koku seviyesini ayarlayabilir.

Glade Mini Jel Floral Buket Dayanıklı mıdır?

Glade mini jel içerisindeki jelin bitiş süresi kullanım seviyenize bağlı olarak değişmektedir. Dış ortamla olan hava teması, ürünün bozulmasına ve koku değişimine sebep olmaz. Kullanım amacına bağlı olarak havayla temas etmesi gereken Glade mini jel dayanıklı ve kullanışlıdır. Dış ortamla olan temas seviyesi ayarlanabilen kapağı sayesinde gerçekleşir. Glade mini jel floral buket özellikleri açısından diğer oda parfümlerinden daha farklı bir yapıdadır. Diğer oda parfümleri yalnızca püskürtüldüğünde koku yayarken Glade mini jel kapağı kapatılmadığı sürece 7/24 aktiftir. Ortamdaki havayı sürekli taze tutar.

Glade Mini Jel Floral Buket Kötü Koku Engelleyici midir?

Glade mini jel, Glade markasının jel formundaki ürünlerinden biridir. Glade, oda parfümü dendiğinde akla ilk gelen markalardan biridir. Ayakkabılık ve gardıroplarda bazı zamanlar istenmeyen kötü kokular oluşabilir. Glade mini jel ortamdaki kötü kokuyu engeller ve ortamdaki kokuyu yenileyerek floral perfection aromasının hissedilmesini sağlar. Bu oldukça hoş ve taze bir kokudur. Glade mini jeli sadece evlerinizde değil araçlarınızda ve diğer ortamlarda da kullanabilirsiniz. Glade mini jel floral buket kullanımı ile birlikte kötü kokuları engeller, ortamdaki havayı yenilemiş olursunuz.

Glade Mini Jel Floral Buket Kullanımı Zor mudur?

Glade mini jel kullanımı oldukça basittir. Üzerinde bulunan plastik kapağı çıkardıktan sonra plastik kapağın altında bulunan alüminyum kapağı çıkarmalısınız. Ardından plastik kapağın altında bulunan mekanizmayı çevirerek koku seviyesini ayarlayabilirsiniz, plastik kapağı tekrar yerine takmanız ile birlikte kullanıma hazır hale gelecektir. Glade mini jel kullanıma hazır hale geldikten sonra dilediğiniz yere koyabilir ve temiz kokunun keyfini çıkarabilirsiniz. İçerisinde kalan jel seviyesini kapağın üstünden bakarak görebilirsiniz. Bu sayede Glade mini jel kullanım ömrü hakkında fikir sahibi olursunuz. Kullanımı oldukça basit ve etkili olan Glade mini jel sürekli aktif halde olduğundan dolayı ilk kurulumdan sonra yapmanız gereken hiçbir şey yoktur. Pil değişimi gerektiren oda parfümlerinden oldukça kolay bir kullanımı olan Glade mini jel floral buket tek kullanımlıktır.

Glade Mini Jel Floral Buket Sağlıklı mıdır?

Oda parfümleri ve tütsü gibi ortam havasını değiştirici etkiye sahip ürünlerin kanserojen maddeler içerme olasılığı herkes tarafından düşünülmektedir. Glade mini jel insan sağlığı için olumsuz etki yaratabilecek hiçbir zararlı madde içermez. Ortam kokusunu değiştiren ve kötü kokuları engelleyen Glade mini jel sağlıksız bir ortam oluşmasının önüne geçer. Oksijen büyük bir ihtiyaç iken kaliteli oksijen daha büyük bir ihtiyaçtır. Glade sayesinde sizler de kaliteli oksijenle tanışacak, mis gibi kokan evinizde keyifli vakitler geçireceksiniz. Glade mini jel fiyatları hakkında bilgi almak ve sipariş etmek için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Glade Mini Jel Floral Buket 70 gr
65,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.