Ürün Kodu: 72620
Ürün Barkodu: 2000000049786

Marka : Gürsel

Product State: A0

Gürsel G9001 A4 Dikey Evrak Şömizi 10'lu Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 evraklar için ideal
  • Mavi renk
  • ISO standarlarına uygun
  • Sağlam ve dayanıklı PVC
  • Ergonomik tasarım

Ürün Hakkında

Gürsel G9001 A4 Dikey Evrak Şömizi 10'lu Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Gürsel
Ürün Cinsi Dosya
Ürün Modeli G9001 A4 Dikey Evrak Şömizi
Renk Mavi
Paket İçeriği 10'lu

 

Düzenli bir çalışma ortamı yaratmak amacıyla hem kaliteli hem de müşteri beklentilerini karşılayan pratik kullanıma sahip ürünler üretmek son derece mühimdir. Bu amaç doğrultusunda Gürsel, yeniliklere uyum sağlayan, değişime yön veren ve kullanıcı memnuniyetini baz alan üst düzey bir şirket olma yolunda ilerlemektedir.

Çelik tel yapısı ve paslanmaya dayanıklı bağlantı uzantıları sayesinde uzun ömürlü bir ürün haline gelmektedir. Kullanım işlevine göre hem yatay hem de dikey çeşitleri vardır ve çift taraflı kullanılabilir. Saydam yüzeyi sayesinde içine konulan ürünü net bir görselle size sunar. G9001 A4 evrak şömizi modeli ise dikey konumda kullanılmaktadır.

Gürsel dikey evrak şömizleri pratik ve esnek kullanım şekliyle pano ve ayaklı taşıyıcı sunumlarıyla arkalı önlü olarak tercih edilebilir. Evrak şömizinin sağlam yapısı ise önemli belge ve sunumlarınızı saklar, koruma altına alır. Bu özel tasarımlı ürünün rengi mavidir ve paketinde 10 adet dosya bulunmaktadır.

Birçok farklı alanda kullanıma açık olan Gürsel şömizleri iş yerinizin önemli bir parçası olacaktır. Makine sistemlerinin başında, büro masanızın üzerinde veya uyarı vermek için hazırlanan panolarda kullanabileceğiniz bu özel dosyalar çalışma ortamınızın ayrılmaz bir malzemesi olacaktır. Bu kullanım şekli size sürekli göz attığınız evraklarınızın her daim elinizin altında olabilmesini sağlar.

Gürsel G9001 10'lu Mavi Dikey Evrak Şömizi Ergonomik midir?

Gürsel evrak şömizi ergonomik bir yapıya sahiptir. Hem masanızda hem duvarınızda hem de ayaklı stantlarda kullanımıyla oldukça elverişlidir. Üç farklı kullanım şekli olan şömizleri iç kısmında olan çelik teller vasıtasıyla panoya yerleştirebilirsiniz.

İlk olarak vidalı kilitleme özelliği sayesinde teleskopik masaüstü ünitesinin masalara, raflara ya da bankolara kolayca monte edilmesini sağlar. Ünite yüksekliği ve dönüş açısı kendinize göre ayarlanabilir.

İkinci olarak duvar ünitelerine şömizler yerleştirilebilir ve asılı halde kullanılabilir. Bu, önemli evrak ve çizelgelerinizi korumanın en estetik ve güvenilir çözümüdür. Duvar ünitelerine dikey şömiz dosyalarınızı takabilirsiniz.

Üçüncü olarak ayaklı taşıyıcılar ile şömizler kullanılabilir. Bu yerleşim şekli mağaza showroom’larında ve üretim atölyelerinde işinize şık bir sunum sağlamaktadır. Ayaklı olması sayesinde standı istediğiniz yere taşıyabilir şömizlerle ister broşür ister sunumlarınızı sergileyebilirsiniz.

Gürsel G9001 10'lu Mavi Dikey Evrak Şömizi Dayanıklı mıdır?

Gürsel şömiz dosyaları tasarımı kadar dayanıklılığı ile de ön plana çıkmaktadır. Özel malzemelerden yapılan dosyalar farklı sunum ve yerleştirme planına uygun olacak şekilde imal edilmektedir. Bu dosyalar dökümanlarınızı güvenle korumak için PVC’den üretilmekte olup panolara esnek yapısıyla kolayca takılıp çıkarılmaktadır. Uzun süre sıkıntısızca kullanıma uygundurlar.

Pano geçme kulakları paslanmazdır. Tutuşu sağlayan metal kulaklar sık kullanıma ve çıkarılıp takılmaya dayanan bir yapıya sahiptir. Panolar en fazla 20 dosya kapasitesiyle sınırlıdır. Gıda üretim tesisleri için Gürsel markasının paslanmaz tezgah üstü özel şömiz çeşitleri de mevcuttur.

Gürsel G9001 10'lu Mavi Dikey Evrak Şömizi A4 Evraklar İçin Uygun mudur?

Mavi renkli Gürsel G9001 şömizler özellikle dikey A4 boyutundaki evraklarınız için özel olarak tasarlanmıştır. Kolay açılan esnek ağız kısmını genişleterek A4 kağıtlarınızı güvenle koyup çıkarabilirsiniz. Her türlü evrak, sunum, çizelge veya broşür türünden kağıdı evrak şömizine yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Gürsel G9001 10'lu Mavi Dikey Evrak Şömizi ISO Standartlarına Uygun mudur?

Gürsel marka dosyalar ISO kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Bu demek oluyor ki ISO tarafından kalite yönetim standartlarına ve çevre yönetim standartlarına uygundur. Sağlığa ve çevreye karşı herhangi bir sorun teşkil etmez. İş yeri, ofis ve atölyelerde güvenle kullanabilirsiniz.

Ayrıca bir e-ticaret sitesi olarak Avansas TOBB Güven Damgası’na da sahiptir. Firmamız; güvenilir alışveriş, hızlı teslimat ve iade/değişim avantajlarıyla müşterilerini memnun etmeyi amaçlar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Gürsel G9001 A4 Dikey Evrak Şömizi 10'lu Mavi
590,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.