Ürün Kodu: 53590
Ürün Barkodu: 8008621001262

Marka : Hi-Text

Product State: A0

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak uç
  • 1,7 mm uç kalınlığı
  • Her türlü yüzey için uygun
  • Kalıcı mürekkep
  • Mürekkep rengini gösteren ön kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Hi-Text 830 Yuvarlak Uçlu Marker Kalem
Ürün :Yuvarlak Uçlu Marker
Kalınlık :1.7 mm
Renk :Kırmızı
Mürekkep cinsi :Kalıcı Mürekkep
Kullanım alanları :Tüm yüzeylerde
Paket İçeriği :Tekli

 

 

Mürekkebin rengini gösteren kapağı sayesinde hızlı bir kullanım imkânı sunan Hi-Text 830 marker kalemini kullanarak her türlü yüzeye işlem yapabilirsiniz. Kalemi kullanmadan önce birkaç kez çalkalayarak kullanırsanız mürekkebin rengi yüzeye daha çok çıkacaktır.  Kalemden daha fazla yararlanmak için işiniz bittikten sonra kapağını sıkıca kapatın bu sayede mürekkebin kurumasını önlemiş olursunuz. Tek bir kalem kullanarak birçok işinizi halletmenize olanak sağlayan marker sayesinde ofis ve ofis dışında işinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz.

Hi-Text 830 Yuvarlak Uçlu Marker Kalem Etkili midir?

Cam dahil birçok yüzeyde işlem yapmanıza olanak tanıyan Hi-Text 830  yuvarlak uçlu marker kalem güçlü mürekkebi sayesinde rengini yüzeye hemen verir. Daha etkili bir sonuç almak için kalemi kullanmadan önce iyice çalkalayın çalkalanan kalem mürekkebin yüzeye daha iyi tutunmasını sağlar. Tek kullanımda bile harika renk verme özelliğine sahip olan marker ile çarpıcı işler ortaya koyabilirsiniz, akma yapmayan mürekkebe sahip olan kalem size temiz bir saklama alanı sunar. Kolileme işi yaparken de tercih edebilirsiniz kolinin içerdiği ürünü üzerine yazarak aradığınız ürüne bu şekilde hızlı bir ulaşım sağlamış olursunuz. Markerler özel yapım kalemlerden oluşur ve Hi-Text bünyesinde birçok renge sahip birçok marker barındırır.

Hi-Text-830 Yuvarlak Uçlu Marker Kalem Kaliteli midir?

Kalıcı mürekkep kullanılarak tasarlanan Hi-Text 830 yuvarlak uçlu marker kalem yuvarlak ucu sayesinde yüzeyle hemen uyum sağlar. 1.7 mm uç kalınlığına sahip olan marker kalem ile zorlanmadan çalışabilirsiniz. Çalışma alanlarında kalıcılığı nedeniyle sık tercih edilen marker kalemler iş hayatının önemli bir parçasıdır. Kaliteli olmayan marker kalemler çabuk kuruyarak ömürlerini doldurular. Hi-Text 830 yuvarlak uçlu marker kalem kalitesini ilk kullanımda kendini size hissettirir.

Hi-Text-830 Yuvarlak Uçlu Marker Kalem Çabuk Kurur mu?

Özel mürekkebi sayesinde çalışma bitiminden 5 dakika sonra kuruma sağlayarak işinizi kolaylaştırır. Zaman kazanmak için Hi-Text 830 marker kalemi çalışma alanında çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Hi-Text 830 Yuvarlak Uçlu Marker Kalem Kıyafetler Üzerinde Kullanılabilir mi?

Kumaş boyası olarak da kullanılabilen ürünü kıyafet tasarlarken de tercih edebilirsiniz. Tasarım yaparken beyaz alt tona sahip kıyafetler tercih ederseniz yapmış olduğunuz çalışmadan daha fazla verim alabilirsiniz. Mürekkebin daha kalıcı olmasını sağlamak için ikinci kata geçmeden önce birinci katın iyice kurumasını bekleyin. Mürekkep tam kurumadan ikinci kata geçmeniz mürekkebin kalıcılığını azaltarak işlemi birkaç kez tekrar etmenize neden olacaktır. Hi-Text 830 marker kalem her yüzeyde etkili olacak şekilde üretilmiştir. Yüzeyle hemen uyum sağlama özelliği ile pratik bir kullanım imkânı veren marker birden fazla kalemin yapacağı işi tek bir kalemle yapmanızı sağlıyor gereksiz kalem kalabalığından sizi kurtararak kalem masrafı yapmanızı engelliyor. Kullanım açısından sizi yormadan işiniz keyifli bir hale gelmesini sağlayan marker kalem ile benzersiz işler ortaya koyabilirsiniz. Yuvarlak ucu sayesinde kalem kumaşın üzerine tam oturarak rahat bir pozisyonda çalışmanıza imkân veren marker sayesinde işinizi zorlanmadan ve yorulmadan pratik bir şekilde yapmanızı sağlar.

Hızlı teslimat bölgesinden birinde yaşıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Kırmızı
29,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.