Ürün Kodu: 53589
Ürün Barkodu: 8008621001255

Marka : Hi-Text

Product State: A0

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak uç
  • 1,7 mm uç kalınlığı
  • Her türlü yüzey için uygun
  • Kalıcı mürekkep
  • Mürekkep rengini gösteren ön kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Hi-Text Marker Kalem Özellikleri
ModelPB 830
Gövde MateryaliPlastik
Kalem Gövde RengiMavi
Uç TipiYuvarlak
Uç Kalınlığı1.7 mm
Yazı RengiMavi
Mürekkep ÖzelliğiKalıcı
Kullanım AlanıCam / Karton / Kâğıt / Plastik / Seramik / Metal / Kumaş vb.
Paket İçi Ürün Adedi1
Ev / Ofis KullanımıUygun
Ek ÖzelliklerMürekkep rengini belirten ön kapak

Hi-Text marka kalemler ofis, okul, iş ve benzeri birçok alanda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz üstün kalite ve kullanıma sahip olan ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Hi-Text Marker kalem yuvarlak uçlu olma özelliği sayesinde yazı yazarken rahat bir kullanım ve estetik bir görünüm sağlar. Mavi renk seçeneği ile daha göz alıcı yazılar ya da işaretlemeler yapmanıza olanak tanır. Su ve benzeri işlemlerle çıkmayan, kalıcı ve dayanıklı mürekkebi sayesinde yazdıklarınızı silinmeden uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Çeşitli renk ve uç özellikleri de bulunan Hi-Text marka kalemleri ihtiyacınıza göre tercih edebilir ve günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hi-Text Marker Yuvarlak Uçlu Kalem Her Yüzeye Uygun mudur?

Hi-Text Marker kalem yuvarlak uç sayesinde kolay ve pratik kullanım olanağı tanır. Hemen hemen her yüzeye uyumluluk gösterir. Depo ve lojistik iş dalında çalışanların en çok ihtiyaç duyduğu araç-gereç, koli üzerinde silinmeyen ve dayanıklı olan kalemlerdir. Benzer şekilde seramik üretimi ile ilgilenen kişiler için ayrıca cam, plastik, kumaş ve metal ekipmanların üretimi sırasında işaretleme, belirtme, uyarı ve benzeri bilgilendirmeler için kullanılabilecek bir üründür. Bu ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan Hi-Text Marker yuvarlak uçlu kalem fiyat avantajı da sağlayarak kullanıcı dostu bir ürün olarak tercih ediliyor.

Hi-Text Marker Yuvarlak Uçlu Kalem Mürekkebi Çabuk Biter mi?

Ürünü satın almadan önce nerede, nasıl ve hangi amaç için kullanacağınızı belirlemeniz önem arz ediyor. Kriterlerinizi belirledikten sonra ürünü seçmeniz kolaylaşır ve doğru ürün seçimi yaparak aldığınız üründen en üst performansı elde edebilirsiniz. Hi-Text kalemleri, kullanım alanları göz önüne alınarak tasarlanan ve üretilen ürünlerdir. Hi-Text Marker yuvarlak ucu sayesinde kullanım alanında çeşitlilik, işlevsellik ve pratiklik kazandırır. Mürekkepten maksimum seviyede faydalanabilmek için kapağı kapalı bir şekilde aşağı yukarı yönde sallamanız daha fazla mürekkebe ulaşmanızı sağlar. Böylece her kullanımda daha canlı ve net yazılar yazabilmenizi mümkün kılar. Kullanımdan sonra kapağının kapalı bir şekilde tutulması daha uzun süreli bir kullanıma imkân verir. Ayrıca mürekkep çabuk kuruyan ve suda çıkmayan özelliğe sahiptir. Mürekkep kokusu sizi rahatsız etmez ve güvenle kullanmanızı sağlar.

Hi-Text Marker Yuvarlak Uçlu Kalemlerin Başka Renkleri Var mıdır?

Kullanacağınız yüzey rengine ve türüne göre Hi-Text Marker kalemlerin farklı renklerini de tercih edebilirsiniz. Uyarı amaçlı kullanacağınız bölümlerde daha canlı renk olan kırmızıyı, günlük işlerinizde ise dikkat dağıtmayan siyah rengini tercih edebilirsiniz. Mavi renk ise her iki durumda da size geniş bir kullanım olanağı sunar. Bu açıdan bakıldığında mavi renk son derece işlevseldir. Hi-Text, günlük ve profesyonel olarak ihtiyacınız olan tüm gereksinimleri karşılar. Pürüzsüz ve kolay yazmayı sağlayan kaliteli çözümler ile işinizi daha keyifli bir hâle getirir.

Siz de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, kolayca çıkmayan, net ve dolgun renge sahip yazılar ya da işaretlemeler için size en uygun Hi-Text Marker yuvarlak uçlu kalem fiyatlarını görebilir ve istediğiniz rengini tercih edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Hi-Text PB 830 Marker Kalem Yuvarlak Uç Mavi
29,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.