Ürün Kodu: 59324
Ürün Barkodu: 886112546014

Marka : HP

Product State: A7

HP 655 Mavi (Cyan) Kartuş CZ110AE

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • 600 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkMavi (Cyan)
Model No655 CZ110AE
Garanti2 yıl HP Türkiye garantili
Baskı Kapasitesi600 sayfa baskı kapasiteli
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

Kalitesi ve farkıyla muadillerine kıyasla öne çıkıp fark yaratan HP, bu kartuşunda da bütün bu özellikleri ile öne çıkıyor. HP mavi kartuşu ofis, ev ya da okul içerisinde hiç fark etmeden istediğiniz ortamda uyumlu olduğu yazıcılarla güven içinde ve gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Size sunduğu canlı, kaliteli ve parlak renklerin, keskin netliğin,  belirgin baskıların tadını çıkarabilirsiniz. Rengi itibariyle sıkça tercih edilen modeller arasında yerini alan bu kartuş, mavi renk seçeneği ile sıkça tercih edilen modellerden olup son derece popüler bir üründür. 600 sayfalık baskı kapasitesi ile göz doldurur. 

Oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü olan HP mavi kartuş baskı kapasitesi adedi ile son derece ekonomik bir üründür ve tasarrufa olanak tanır. Uzun süre güven ile kullanabilir. Dayanıklı yapısı ile kolay kolay bozulmaz ve uzun ömürlü kullanım ömrüyle kullanıcılarının beğenisini kazanır. Orijinal HP güvencesiyle kartuşunuzu herhangi bir olası akma, sıkışma, tıkanma sorunu yaşamadan uzun süre gönül rahatlığı ile kullanırsınız. İstediğiniz ortamda muntazam netlikte baskılar ve çıktılar almanıza olanak sağlayan HP kartuş fiyat/kalite performansı ile göz doldurur. 600 sayfalık baskı adedi kullanıcılarına büyük bir avantaj sağlar ve pratik bir şekilde kullanıcılarına hizmet eder.

HP 655 Mavi (Cyan) Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP ve Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu orijinal ürün, yapısı itibari ile son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Rengi itibari ile sıkça tercih edilen modellerden olup, sık kullanılan kartuşlar arasında yerini alır. 600 sayfalık baskı kapasitesi adedi ile kullanıcılarına büyük bir güven vererek, kullanıcılarının işlerini bitirmeme, çabuk yetiştirememe, aynı anda yüksek sayıda baskı ya da çıktı alma gibi endişelerini güvenle ve kaliteli performansı ile yok eder. Kullanıcılarına oldukça uzun süreli bir kullanım ömrü vadederek büyük beğeni kazanmayı başarır. 

Son derece ekonomik, avantajlı ve kullanışlı olan bu ürünü uyumlu olduğu yazıcılar ile birlikte kullanarak büyük bir tasarruf elde edersiniz. Yazıcınızdan maksimum verimi almanıza olanak tanıyan bu kartuş yüksek ve üstün kalitede çıktılar ya da baskılar almanıza olanak tanır. Ortam ya da kullanım amacı fark etmeksizin şahane netlikte çıktılar, keskin grafikler, belirgin ve canlı renkli yazılar elde edebilirsiniz.

HP 655 Mavi (Cyan) Kartuş Çabuk Bozulur mu?

HP ve Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu orijinal üründe herhangi bir bozulma ya da deforme olmadan ürününüzü uzun süre gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Avansas güvencesi ile ürün sizlere kısa zamanda ve hiçbir deforme olmaksızın son derece titiz bir şekilde ulaşır ve size yalnızca kartuşunuzun keyfini çıkarmak kalır.600 sayfalık baskı adedi ile kullanım esnasında hiçbir olası endişe ve gerginlik yaşamadan kartuşunuzu güven ile uzun süre kullanabilirsiniz.

HP 655 Mavi (Cyan) Kartuş Hangi Model Yazıcılar ile Uyumluluk Gösterir?

Kalitesi ve markasıyla öne çıkan, Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu ürün birçok model ile uyumludur. HP Deskjet Ink Advantage model yazıcılar ile uyumluluk gösterir ve bu yazıcılarda kartuşunuzu güven ile kullanabilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, uygun ve avantajlı fiyatları ile HP 655 mavi (cyan) kartuş seçeneğine avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişinizi 1 iş günü içerisinde teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 655 Mavi (Cyan) Kartuş CZ110AE
578,30 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.