Ürün Kodu: 59323
Ürün Barkodu: 886112546069

Marka : HP

Product State: A0

HP 655 Siyah (Black) Kartuş CZ109AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 550 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boyut10,7 cm
Marka HP
Renk Siyah
Adet1
Kullanım AlanıOkul, ev, ofis
Malzeme türüKartuş
Garanti 2 Yıl HP Türkiye Garantili
Baskı Kapasitesi550 basım
Model No655 - CZ109AE
Çalışma Isı Aralığı5-50° C
Depolama Isısı-40- 70° C
Depolama Nemi%5-80 Bağıl Nem
Uyumlu YazıcılarHP Deskjet 3525
HP Deskjet 4615
HP Deskjet 4625
HP Deskjet 5525

HP 655 Siyah Kartuş hem ev hem ofis hem de okulda kullanılması ile birçok ihtiyacı giderir. İhtiyacı gidermesi dışında zamandan tasarruf da elde edilir. Siyah kartuş rengi ve insanlara kolaylık sağlaması ile tercih edilmektedir. Ebattı gereği 10,7 cm olan bu ürün yazıcıda fuzuli yer kaplamamaktadır. Baskı kapasitesi 550 basım olması ile basım gerçekleştirebilir ve kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz. Sadece bir yazıcıya uyumlu olmayıp 4 farklı yazıcı girişi ile verimli sonuçlar alabilirsiniz. Özellikle 2 yıl garanti kapsamında olması sizleri daha güvende hissettirecektir.

HP 655 Siyah Kartuş İnsan Sağlığı için Vücutta Tehlike Oluşturur mu?

HP 655 siyah kartuş, ebat ve model olarak belirli 4 yazıcı ile uyumludur ve 5-50° C çalışma ısı aralığı ile motorun dengeli ısıda çalışmasına yardımcı olur. Dolma kartuşların içindeki zararlı kimyasallar, insanın sağlığı için vücutta önemli derecede tehlike oluşturur ve insana uzun vadede hasar verir. Yeni Hp 655 siyah kartuş insan sağlığı için vücutta tehlike oluşturmaz. Kartuş kapağı tekrar açılmadığı sürece, yeniden alındıkça hem çevreye hem de insan sağlığına karşı tehlike oluşturmaz. Hp 655 siyah kartuş kullanırken orijinal kullanılması son derece önemlidir.

HP 655 Siyah Kartuş’un Pratik Olduğu Kadar Kaliteli midir?

Bu kaliteli ürün insan gücü gerektirmeden çalışabilmesi ile okul, ofis vb. yerlerde pratiklik sağlamıştır. Hp 655 siyah kartuş, kaliteli malzemeler ile üretildiği için darbelere karşı deforme olmaz, kullanılan materyal gereği akıtma, tıkanma vb. sorunlar ile karşılaşma olmaz. 

HP 655 Siyah Kartuş Hayatımızda Olmalı mı?

Şu dönemde, zaman kelimesi herkes için çok önemlidir. El ile yazmak vaktiniz olmadığı durumlarda pratik bir üründür. Çalışıyorsanız dışarı çıkma imkânınız yoktur, okuldaysanız dışarı çıkabilme imkânınız yoktur. Bu nedenden ötürü her ortamda yedekli bir şekilde Hp 655 siyah kartuş bulunması gerekir. Evlerde de bulunması gereken Hp 655 kartuşu, evde bulundurursanız acil çıktı alma ihtiyacınız olduğunda hemen başvurabileceğiniz bir üründür. Ofislerde ve okullarda kullanılmasaydı, insan gücü devreye girer zaman kaybı olurdu. Bu yüzden gerek okul hayatımızda gerek işyerlerinde hemen çıktı alabilmeniz açısından önemlilik taşır. 

HP 655 Siyah Kartuş Nasıl Tasarruflu Kullanılır ve Renkli Kartuşa Göre Az Harcar mı?

Hp 655 siyah kartuş, ideal boyutta bir ürün özelliğini göstermektedir. Baskı kapasitesi 550 olması ile çokça çıktı alınabilir ve kapasitesini biraz daha arttırmak için tasarruflu hale de getirilebilir. Bunun için çıktı alınırken dikkat edilmesi gereken husus, yazıyı kalın (bold) olarak kullanmayabilir, çıktı almadan önce fuzuli olan bilgileri çıkarabilirsiniz. Siyah ve renkli kartuşu karşılaştırınca siyahın daha fazla tercih edildiği görülmektedir. Bunun sebebi ise siyahın daha fazla kullanılması, renkliye göre az harcaması ve daha uygun fiyatlı olmasıdır.

Sizlere sunulan bu siyah kartuş hem pratik olması hem insan gücü gerektirmemesi adına kolaylık sağlamıştır. Sizlerde Hp 655 siyah kartuş ürününe sahip olmak için avansas.com’u ziyaret ederek ürüne bakabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde oturuyorsanız 1 iş günü içerisinde ürüne sahip olabilirsiniz. Hp 655 siyah kartuş sayfada sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 655 Siyah (Black) Kartuş CZ109AE
626,18 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.