Ürün Kodu: 72253
Ürün Barkodu: 725184103971

Marka : HP

Product State: A0

HP 953 Mavi (Cyan) Kartuş F6U12AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 700 sayfa baskı kapasitesi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Malzeme türü Kartuş 
RenkMavi
MarkaHP
Model no953 - F6U12AE
Baskı kapasitesi 700 sayfa 
Renkli mürekkep kartuş sayısı1
Renkli mürekkep hacmi10 ml
Genişlik114 mm
Derinlik126 mm
Yükseklik25 mm

Kartuş kelimesi birçok anlama gelmektedir. Püskürtmeli yazıcılar dendiğinde akıllara öncelik olarak mürekkep barındıran hazne gelmektedir. Yazıcıda kullanılan kartuşlar mürekkebin çıkış alanındaki noktada sorun teşkil etmemesi adına yeteri kadar doldurulmalıdır. Mürekkebi kağıda baskı işlemi kartuşun içerisinde bulunan hareketli püskürtme kafası ile yapılır. Bu çiplerin görevi, alınan çıktının baskısına ve sayısına göre yazıcıya aşağı yukarı bir miktar mürekkep belirtmektir. 

HP mavi kartuş özellikleri ile kartuşun içerisinde mürekkep bittiğini görürsünüz ve yazıcınıza zarar verme olasılığını ortadan kaldırırsınız. Yanı sıra işlem yarıda kesildiğinde yani kartuş bittiğinde tekrar dolum yaparak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bunun sonunca bizlere nasıl bir kolaylık sağlandığını görebiliyoruz. Bu işlemler kolay gözükse de aslında tam ihtiyacımız olan anda bizi zor bir durumdan kurtarabiliyor.

HP Mavi Kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

HP marka yazıcınızdan sağlıklı bir sonuç elde etmek için en önemli unsur orijinal HP 953 mavi (cyan) kartuş F6U12AE kullanmanızdır. Orijinal ürün olarak marka tercihiniz çok önemlidir. HP markası en çok tercih edilen markalar arasındadır bunun sebeplerinden biri de markanın güvenilir olmasından kaynaklıdır. Bir ürün alınacağı zaman öncelik ürünlerin hem ekonomik hem de kaliteli olup olmadığıdır. 

HP kartuş markasının baskı performansı açısından çok başarılı olması yanı sıra ürettiği kartuşların sağlamlığını da ön plana çıkarmaktadır. Alıcının böyle bir problemle karşılaşmaması için üretilen tüm ürünlerin fabrikadan çıkmadan önce büyük bir titizlikle ve incelikle birer birer testlerden geçmiş olması, alıcıya da üreticiye de önemli bir güven tablosu oluşturmaktadır. HP markası böylelikle kendini diğer markalardan daha ön plana işleviyle çıkarmaktadır.  

HP 953 Mavi (Cyan) Kartuş Baskıda Canlı Renk Verir mi

HP mavi kartuş, baskı kalitesi ve yüksek performansı sebebiyle canlı renkli sonuçlar alma isteğinize başarılı yanıtlar verir. Genellikle kartuş seçilmesinin sebebi de budur. Baskı aşamasındaki kalite ve performansı ile bu ürün ilk baskıdan son baskıya kadar çok canlı sonuç verir. Kullanıcı memnuniyetine önem verilmesi de bu noktada çok önemlidir ve istisnasız olarak bu sonuç elde edilir. Kartuşların uzun ömürlü olması kullanıcılar açısından oldukça önemlidir. Burada diğer ürünlerden ayrılan nokta da ürünün orijinal olmasıdır. Orijinal ürün hem kullanış açısından hem de baskı kalitesinden dolayı ve aynı zamanda uzun ömürlü olması açısından tercih edilir. Orijinal ürün tercih edilirse bozuk olması veya sahte çıkması gibi olası durumları ortadan kaldırmak için en garanti yoldur. 

HP Mavi Kartuş Çevreye Zararlı mıdır?

HP mavi kartuş, %70 oranında geri dönüştürülmüş içeriklerden elde edilir. HP mavi kartuş içeriği ile çevreye dostudur. Ürünün hem içerik bakımından üstün kalitede olması hem de birçok avantajlarla dolu olması göz önündedir. HP mavi kartuş fiyatı ile de son derecede alıcıya hitap etmektedir. Aynı zamanda bu kalite standartlarının yanında düşük maliyetli olması da kullanıcıya ekonomik olarak refah sunmaktadır. 

Siz de ihtiyacınız olan bu kaliteli ürünü avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz ve eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953 Mavi (Cyan) Kartuş F6U12AE
1.102,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.