Ürün Kodu: 72256
Ürün Barkodu: 725184104060

Marka : HP

Product State: A0

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Her seferinde etkileyici sonuçlar elde edin, kaliteye güvenin
  • Siyah renk
  • 2 yıl HP Türkiye garantili
  • 700 sayfa baskı kapasiteli

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
TipOrijinal
RenkSiyah
Marka HP
UyumlulukHP OfficeJet Pro 8210/8710/8720/8730/8740
Kartuş sayısı1
Kartuş tipiStandart verimlilik
Siyah mürekkep hacmi23,5 ml
Sayfa verimi 700 sayfa
ModelL0S58AE
Genişlik119 mm
Derinlik126 mm
Yükseklik36 mm
Ağırlık80 g
Mürekkep türüPigment bazlı mürekkep 
Çoklu paketHayır

HP siyah kartuş, yazıcınızdan siyah renkli çıktılar almanızı sağlar. Orijinal bir üründür ve standart verimliliğe sahiptir. Ağırlık, derinlik ve genişlik olarak da standart boyuttadır. Orijinal ürünlerin tercih edilmesi başarılı sonuçların alınması için çok önemli bir faktördür. Bu faktörün birçok avantajı mevcuttur. Orijinal olarak tercih edilen marka da çok önemlidir çünkü ürünün yazıcıyla uyumlu olması da çok değerlidir. HP siyah kartuş uyumlu olduğu yazıcılar şunlardır; HP OfficeJet Pro 8210/8710/8720/8730/8740. Yazıcıyla uyumlu olan orijinal kartuş hem yazıcıya zarar vermez hem akıntı yapmaz hem de tıkanmaz. Bu durumlarla karşılaşma ihtimaliniz yalnızca orijinal olmayan ürünlerde söz konusudur.

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AE Neden Tercih Edilmelidir?

Siyah kartuş olarak HP markasının tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi markanın kaliteli olmasıdır. Piyasaya sunulan ürünlerin her birinin testlerden geçerek olası bir tıkanma veya akıtma probleminin olmaması için büyük bir özveri gösterildiği göz önündedir. Markanın bu konuda işlevsel olarak kullanıcıya güven otoritesi oluştuğunu kullanıcı yorumlarından da görebilmektesiniz. HP’nin tercih edilmesinin bir başka sebebi de fiyat performansıdır. HP 953 siyah (black) kartuş L0S58AE fiyatı alıcıyı en memnun eden avantajlardandır. Fiyat olarak da kullanıcıyı memnun eden avantajlardandır. Diğer ürünlerle kıyaslandığında işleviyle kendisini ön plana çıkaran bir üründür. 

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AEKalite Standartlarına Uygun mudur?

HP 953 siyah (black) kartuş L0S58AEözellikleri ile en kaliteli kartuşlar arasında yer almaktadır. Ürünlerin yüksek kalitede olması baskı kalitesi açısından da müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Aynı zamanda HP orijinal siyah kartuş, diğer ürünlere göre uzun ömürlüdür ve bunun sebebi ise ürünün kalite standartlarına en uygun pozisyonda olmasıdır. Orijinal ürün tercih edilmez ise arzu edilen sonuçlar alınamayabilir ama HP markasının ürünleri orijinal olarak tercih edildiğinde, istenen kalite standartları da elde edilecektir. HP’nin bu kaliteli kartuş modeline avansas.com üzerinden ulaşabilirsiniz ve hemen sipariş edebilirsiniz. 

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AE Renk Tonu olarak İstenilen Baskı Kalitesinde midir?

Renkli kartuşlarda renk tonunu istediğiniz kalitede bulmakta çoğu zaman zorlanırsınız. HP markası bu noktada güvenilirliğini işlevsel olarak ön plana çıkarır ve baskı kalitesindeki farkını ortaya koyar. Hem kullanıcıyı hem de çevreyi güvence altına alır. HP markası kalitesinin yanı sıra ekonomiktir de yani her bütçeye sahip kişilere hitap eder.

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AE Ürünleri Çevresel Faktörlere Etkisi Nedir?

Orijinal ürünlerin çevreye zarar düzeyi minimum düzeydedir çünkü hem çevreye duyarlı hem de ihtiyaç gidermek amacıyla üretilir. HP siyah kartuş %70 oranında geri dönüştürülmüş içeriklerden elde edilmiştir. Böylelikle çevresel zararların oluşması olası bir durum değildir. Sizler de baskı yapmak istediğiniz belgelerin kalitesinin yüksek düzeyde olmasını isterseniz HP siyah kartuş tercih edebilirsiniz. Ürünü avansas.com üzerinden hızlıca sipariş edebilirsiniz ve eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953 Siyah (Black) Kartuş L0S58AE
1.546,25 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.