Ürün Kodu: 70389
Ürün Barkodu: 725184104091

Marka : HP

Product State: A0

HP 953XL Yüksek Kapasiteli Mavi (Cyan) Kartuş F6U16AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • 1.600 sayfa baskı kapasitesi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkMavi
Model Numarası953XL - F6U16AE
Baskı Kapasitesi1.600 sayfa
HP Türkiye Garanti Süresi2 Yıl
Ofis KullanımıUygun

HP mavi kartuş, yüksek kapasiteli ürün özelliklerini barındırmaktadır. Başarılı sonuçları elde etmenizde faydalı olan mavi kartuş sayesinde, çıktılarınızı sorunsuz bir şekilde elde edebilirsiniz. Ofis kullanımına oldukça uygun ve kullanışlı özellikleri barındırmaktadır. Garanti süresi Türkiye içerisinde 2 yıldır. Baskı kapasitesi yönünden de kullanışlıdır ve 1.600 sayfa sorunsuz baskı üretimini gerçekleştirmektedir. Renk yönünden mavi bir renk özelliği içermesinden dolayı da, her evrakta ve çıktıda kullanılabilir bir kartuş olmaktadır. HP 953XL yüksek kapasiteli mavi kartuş sayesinde siz de kaliteli evraklarınıza sorunsuz bir şekilde kavuşabilirsiniz. 

HP 953XL Yüksek Kapasiteli Mavi kartuş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Başarılı ürün özelliklerini içermesinden dolayı oldukça kaliteli ve dayanıklı bir ürün olma özelliğini de bünyesinde barındırmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün olma özelliği sayesinde, çıktılarınızı temizve güvenlibir halde elde etmenize yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı her ofiste mutlaka kullanıma uygunluğu bakımından da bulunması gereken bir üründür. Ofis kullanımında da oldukça uygun bir ürün olan mavi kartuş sayesinde tablolarınız en göz alıcı şekilde çıktı evrakları ile buluşacaktır. Toplantılarda sunacağınız düzenli raporlarınız da en büyük yardımcınız, HP mavi kartuş olacaktır.

HP Yüksek Kapasiteli Mavi Kartuş Tüm Yazıcılarla Uyumlu mudur?

HP mavi kartuş yüksek kapasiteli ve son derece orijinal bir ürün olma özelliğini bünyesinde barındırmaktadır. Bu yüzden de evrakların yazıcınızdan çıktı aşamasından, sorunsuz bir şekilde tamamlamasını sağlamaktadır. Başarılı bir ürün olma özelliği sayesinde de son dakika çıktı almanızı gerekirse, sizin açınızdan herhangi bir sorun yaratmayacak, sorunsuz bir çıktı almanıza yardımcı olacaktır. Başarılı bir ürü olan mavi kartuş mutlaka her yerde bulunması gereken bir kartuş olma özelliğini barındırmaktadır. Tüm yazıcılarla da uyumlu olmasından dolayı herkes gönül rahatlığıyla uygun bir şekilde kullanabilir. 

Bunun yanında uygun olan bir diğer yazıcılar ise; HP OfficeJet Pro 7740 Geniş Format All-in-One Yazıcı(G5J38A), HP OfficeJet Pro 8218 Yazıcı(J3P68A)HP OfficeJet Pro 8715 All-in-One Yazıcı(J6X76A), HP OfficeJet Pro 8210 Yazıcı(D9L63A), HP OfficeJet Pro 8715 All-in-One Yazıcı(J6X76A), HP OfficeJet Pro 8710 All-in-One Yazıcı(D9L18A),  HP OfficeJet Pro 8720 All-in-One Yazıcı(D9L19A).

HP Yüksek Kaliteli Mavi Kartuş Orijinal midir?

Başarılı bir ürünün tüm özelliklerini bünyesinde barındırması dolayısıyla da anlaşılacağı üzereorijinal bir üründür. Bu sayede de yazıcınız da hiçbir hasar bırakmadan, sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayacaktır. Bu yüzden de mutlaka orijinal bir ürün olan mavi kartuşu satın almalısınız. Sonradan çıkabilecek lüzumsuz masraflardan kurtulmak isterseniz, orijinal ürünleri tercih edebilirsiniz. Aksi halde hem cebinizden hem de vaktinizden kaybedebilirsiniz. Rengi itibariyle de oldukça kullanışlı bir ürün özelliğini bünyesinde barındırmaktadır. Uzun süreli ve temiz kullanım avantajı sağlayan bu ürüne sahip olmak, sizin de en doğal hakkınız.

HP Yüksek Kaliteli Mavi Kartuş Güvenilir midir?

Yüksek kaliteli mavi kartuş üretim aşamasını sorunsuz bir şekilde geçmesinden dolayı da oldukça güvenilir ve kullanışlı bir ürün olma özelliğine sahiptir. Başarılı bir ürün olan mavi kartuş sayesinde son dakika toplantılarında çıkaracağınız çıktıklarınız, oldukça temiz ve düzenli bir şekilde elde etmenize yardımcı olacaktır. Başarılı bir ürün özelliğine sahip olan HP mavi kartuş, her ofiste bulunması gereken bir ürün olma özelliğine de sahip olmaktadır. Mali tablolarınızı en çarpıcı bir şekilde çıktıda elde etmeniz, HP mavi kartuş sayesinde olacaktır. Siz de hemen avansas.com aracılığıyla bu kaliteli ürünü hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Üstelik rğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953XL Yüksek Kapasiteli Mavi (Cyan) Kartuş F6U16AE
1.870,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.