Ürün Kodu: 70391
Ürün Barkodu: 725184104152

Marka : HP

Product State: A0

HP 953XL Yüksek Kapasiteli Sarı (Yellow) Kartuş F6U18AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede baskılar
  • 1.600 sayfa baskı kapasi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
TipOrijinal
RenkSarı
Model953XL - F6U18AE
Baskı kapasitesi1600 sayfa verimi
MarkaHP
Baskı teknolojisi Lazer
Garanti2 yıl HP Türkiye Garantisi

Artık hemen hemen her evde ve işyerinde bilgisayar bulunmaktadır ve bu cihazların içerisindeki önemli belgeleri kağıda çıktı olarak baskılama işlemi ihtiyacı duyulmaktadır. Bunun içinde artık çoğu bilgisayarı olan kişiler yanına ek olarak yazıcı almaktadır. Bu alandaki kartuşlar içerisinde mürekkep muhafaza eden depolama bölümüdür. Çıktı almak istendiğinde bilgisayardan veya yazıcıdan verilen komutlarla yazıcıdaki püskürtmeli baskı ile kartuşun içindeki mürekkep ısınarak kağıda basım gerçekleşir. Sebebi ise yazıcı ile uyumlu olması ve aynı zamanda orijinal olması gerekmektedir. Ürün alınırken marka tercihi de çok önemlidir. 

HP Sarı Kartuş Baskı Kapasitesi Yeterli midir?

HP markasının üretmiş olduğu sarı kartuş orijinal bir üründür. HP sarı kartuşun baskı kapasitesi 1600 sayfa verimi sağlamaktadır. Bu demek oluyor ki kullanıcıya hem istediği düzeyde performans sağlıyor hem de uzun ömürlü olarak kullanabileceğini gösteriyor. Bir ürün alırken orijinal olmasına dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri de çabuk tükenmemesidir. Çünkü orijinal olmayan ürünler ile tekrar tekrar masraf etmek yerine orijinal bir ürün alarak uzun ömürlü ve baskı kapasitesi yüksek olan bir ürün tercih etmek daha karlı sonuçlar doğurmaktadır. 

Bir yazıcıdan verim alabilmek isteniyorsa bu kesinlikle orijinal ürün ve kaliteli bir marka seçiminden geçmektedir. HP markasının 953XL - F6U18AE baskı kalitesi olarak fabrikadan çıkmadan önce teker teker büyük bir titizlikle incelenmesi sonucundan piyasaya sunulmuştur. Bu da demek oluyor ki baskı kalitesinin performans değerinin sonuçları testlerden geçen ürünler olduğu için son derece mükemmel verim sağlanmaktadır. 

HP Sarı Kartuş Renk Olarak İstenilen Tonu Baskılar mı?

Renkli çıktılarda istenilen tonları elde etmek kimi zaman zor olabiliyor veya baskı çıkmamış olabiliyor veya çıkan baskı renk vermeyebiliyor. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için orijinal ürün kullanmak en önemli unsurdur. HP sarı kartuş özellikleri sayesinde bu durum söz konusu değildir. Tabi ki bunlarla da bitmiyor. Orijinal olmayan ürünler bazı zamanlar bozuk çıkabiliyor, tıkanma problemi yaratabiliyor veya akıtabiliyor. Bu durumlar orijinal ürünlerin hiçbirinde karşılaşmak mümkün değildir. 

HP Sarı Kartuş Çevresel Faktörlere Etkisi Nedir?

HP markası ürettiği ürünler %70 oranında geri dönüştürülmüş içeriklerdir. Bu sebeple üretilen ürünler üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede baskılar vermesinin yanı sıra çevre dostu olarak da üretilmişlerdir. Orijinal ürün olması hem çevreye duyarlı hem de bütçeye uygun olması ile alıcıya büyük avantajlar sağlamaktadır. Sizler de HP sarı kartuş kullanarak doğayı koruyabilir, aynı zamanda işlerinizi gönül rahatlığı ile halledebilirsiniz. 

HP Sarı Kartuş Hangi Yazıcı Tipine Uyumludur?

HP markasının ürettiği bu sarı kartuş HP markasının birçok yazıcı tipiyle uyumludur. Üretilen ürünler orijinal olması sebebiyle yazıcılarla bir takım halinde çalışabilmesi için ve bir bütün oluşturabilmesi için çok önemli bir faktördür. Alıcı kartuş seçimi yaparken ilk önce yazıcısına uyumlu olabilecek bir ürün seçmektedir. HP markası da bunu göz önünde bulundurarak üretim yapmıştır. Alıcıların en çok tercih etmesinin sebeplerinden birisi de budur. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 953XL Yüksek Kapasiteli Sarı (Yellow) Kartuş F6U18AE
1.870,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.