Ürün Kodu: 70388
Ürün Barkodu: 889296544692

Marka : HP

Product State: A0

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) Kartuş L0S07AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • 10.000 sayfa baskı kapasi
  • HP garanti süresi boyunca hiçbir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSiyah
Model No973X-LOR95AE
Baskı Kapasitesi10.000 sayfa
Garanti Süresi2 Yıl
Ofis KullanımıUygun

HP 973X yüksek kapasiteli Pagewide siyah kartuş, oldukça kaliteliham madde ürünleri kullanılarak üretim aşamasından geçmiştir. Bu sayede de evde, ofiste ve her mekânda kolay kullanılabilir, dayanıklı özellikleri barındırmaktadır. Başarılı sonuçları elde etmenize yardımcı olacak siyah kartuş sayesinde, siz de gönül rahatlığıyla belgelerinizin çıktılarını alabilirsiniz. Genellikle her yazıcıya uygun ergonomik yapısı itibariyle de avantajlar elde edersiniz. Başarılı sonuçlar, doğru ürün tercihinden geçmektedir. Siz de doğru bir ürün tercihinde bulunmak isterseniz, hemen avansas.com adresini ziyaret ederek, kaliteli ürününüze kavuşabilirsiniz.

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) L0S07AE Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Pagewide siyah kartuş kaliteli ham madde kullanılarak ortaya çıkmasından ötürü oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Başarılı ürün özelliklerinin barındırması yanında ek olarak tasarruflu bir tüketim avantajı sunmaktadır. Bu sayede de uzun dönem kullanıma uygun bir kartuştur. Ofis ve ev kullanımına da oldukça uygun olan Pagewide siyah kartuş, cebinizin dostu olma niteliği taşımaktadır. Başarılı ve son teknoloji ürün özelliklerini barındırdığı içinde günümüz koşullarına uyumludur. 

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) L0S07AE Tüm Yazıcılarla Uyumlu mudur?

Bir yazıcıda olmazsa olmaz bir parça olma özelliğini barındıran kartuş, mürekkebi itibariyle oldukça başarılı çıktı almanızı sağlayacaktır. Tüm yazıcılarla uyumlu özellikleri barındırmasından dolayı size ve çalışmalarınıza yardımcı niteliğini taşır. Ürün kaliteli tasarımıyla çıktı alınırken temiz bir kâğıt elde etmenize yardımcı olacaktır. Başarılı sonuçlar, HP Pagewide siyah kartuş sayesindedir. Çalışmalarınızı ve hazırladığınız önemli tablolarınızı bu kartuş sayesinde temiz bir çıktı ile elde edeceksiniz. Bu sayede de gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz. Pagewide siyah kartuş fiyatları bakımından da uygun bir ürün özelliğine sahip olmasından dolayı her cebe hitap etmektedir.

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) L0S07AE Orijinal midir?

Kaliteli ve orijinal bir ürün olma özelliğini barındırmasından dolayı, tablolarınızın çıktılarını temiz bir şekilde alabilirsiniz. Kaliteli ve orijinal bir ürün olma özelliğinin yanında hiçbir şekilde tıkanmaz ve asla akıtma yapmaz. Bu sayede de sorunsuz bir şekilde temiz çıktı elde etmenize yardımcı olacaktır. Pagewide siyah kartuş fiyatı itibariyle de oldukça uygun olmasından dolayı, her cebe hitap etme özelliğini barındırmaktadır. Kalite herkesin hakkıdır. Siz de kaliteli bir kartuş arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Aldığınız kartuşun yazıcıya zarar vermesini istemiyorsanız, siz de gönül rahatlığıyla orijinal ürünler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Birçok sahte ürün dayanıksızlıkları itibarıyla yazıcınıza büyük hasarlar verebilir. Orijinal ürün olan Pagewide siyah kartuş tercihinde bulunarak riske girmeyin. Gönül rahatlığı ile yazıcınızla uyumlu kartuşu kullanın.

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) L0S07AE Güvenilir midir?

Sağlam üretim aşamasından geçmesinde dolayı, oldukça uzun kullanıma uygun bir ürün olma özelliğini barındırmaktadır. Aynı zamanda da orijinal bir ürün olma özelliğinin yanında, güvenilir de bir üründür. Bu sayede gönül rahatlığıyla güvenli alışverişinizi yapabilirsiniz. Yazıcınız ile uyumlu kartuşunuz, rengi sayesinde de tüm mali işlemlerde uyumlu bir yapıya sahip olmaktadır. Mutlaka siyah kartuş her evrak ve çıktıda bulunması gereken bir renk özelliğinde sahiptir. Bu yüzden de siz de hemen avansas.com üzerinden yazıcınız ile uyumlu Pagewide siyah kartuş modelini sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 973X Yüksek Kapasiteli Pagewide Siyah (Black) Kartuş L0S07AE
5.636,81 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.