Ürün Kodu: 71822
Ürün Barkodu: 190780132517

Marka : HP

Product State: A0

HP M0H54AE GT52 Mavi (Cyan) Şişe Mürekkep Kartuşu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Baskı kapasitesi: 8000 sayfa
  • Uyumlu yazıcı: HP GT Serisi
  • Kaliteli çıktılar
  • Mavi renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkMavi
ModeliM0H54AE GT52
Baskı Kapasitesi8000 sayfa
Uyumlu YazıcılarHP GT Serisi

Bilgisayarların en önemli donanımlarından birisi olan yazıcılar, hayatımızı son derece kolaylaştıran ürünlerdir. Yazıcıların sağlıklı bir şekilde çalışıp kaliteli baskılar yapabilmesi ise kartuşlar sayesinde mümkündür. İşte HP M0H54AE GT52 mavi (cyan) şişe mürekkep kartuşu ile kaliteli baskıları hedefleyerek sizlere bir kartuştan alınabilecek en yüksek performansı sunuyor.

HP M0H54AE GT52 Mavi (Cyan) Şişe Mürekkep Kartuşu Canlı Renklerde midir?

HP’nin kartuş modelleri içerisinde oldukça orijinal bir ürün olan M0H54AE GT52 modeli mavi şişe kartuşu, iş yerlerinin en gözde kartuşları arasında olan bir üründür. Canlı renkleri özellikle tercih ettiğiniz çalışmalarınızda sık sık kullanılan bir renk olan mavinin tonuna kadar her şeyi son derece kaliteli ve sağlıklı bir şekilde baskı yapmanız konusunda bu kartuş, rakiplerine oranla çok avantajlı bir üründür. Yazıcınızın bozulmasına ya da kartuşun herhangi bir hasar almasına engel olan dokusu sayesinde sizlere çok daha kolay ve pratik bir baskılama deneyimi sunan HP mavi (cyan) şişe mürekkep kartuş sizlere uzun süreli bir kullanım için gerekli olan pek çok kolaylığı sağlıyor. Pratik kullanımının yanı sıra renkleri vermesindeki canlılığı da onu son derece göz alıcı bir ürün haline getiriyor. Herhangi bir kesik baskılama riskini ortadan kaldıran bu ürün sayesinde mavinin en güzel tonunu baskılarda yakalamak artık sizlerin elinde. Model, renkli kartuş seçenekleri arasında HP’nin en güvenilir ürünleri arasında yer alıyor.

HP M0H54AE GT52 Mavi (Cyan) Şişe Mürekkep Kartuşu Dayanıklı mıdır?

Bir kartuş kaliteli ve canlı renklere sahip olduğu kadar dayanıklı da olmalıdır. Bunun da yolu uzun bir süre boyunca kullanılabilir bir ürün olmasından geçer. İşte HP bu kartuş modellerinde yaklaşık 8000 sayfaya varan kullanımı sağladığından dolayı pek çok kullanıcının GT52 serisi yazıcılarında severek kullandığı bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Canlı ve dolgun renkleri sayesinde sizlere uzun yıllar kalıcı ve net belgeler çıkarmaya yarayan bu kartuş ile artık çok daha net ve dolgun renklerde baskılar elde edebileceksiniz. Kartuşunuzun akmaması veya herhangi bir tıkanıklığa sebebiyet vermemesi de onun uzun yıllar kullanılması konusunda, türündeki pek çok renkli kartuştan ayrılacak bir yönüdür. Mürekkep seviyesini şişeden kolaylıkla görebileceğiniz bu kartuş modeli için tükenmek artık söz konusu bile olmayacak. Çünkü içerisindeki mürekkebin azaldığını anladığınız zaman tekrar tekrar kolay bir şekilde doldurmak bu kartuş sayesinde mümkün olacak.

HP M0H54AE GT52 Mavi (Cyan) Şişe Mürekkep Kartuş Avantajlı mıdır?

Kartuş çeşitleri içerisinde yüksek bir performans sergileyen renkli kartuşlar arasında yerini alan HP’nin bu modeli orijinal mürekkepleri sayesinde; yılların verdiği deneyim ile sizlerle birlikte HP kalitesini buluşturuyor. HP M0H54AE GT52 mavi (cyan) şişe mürekkep kartuşu fiyat olarak da bütçe dostu bir ürün. Bunun yanında cihazınıza uyumlu bir kartuş olarak geliştirilmesi bakımından her yazıcıya uyan ürünlerin bozulma risklerini de ortadan kaldırıyor. Çünkü tek bir tip cihaz ile uyumlu olması onu diğerlerine de takılan bir yedek parçaymış gibi gözükmekten kurtarıyor. Güvenilir alışverişin teknolojideki en önemli adresleri arasında olan HP, teknoloji konusunda kaliteli ürünleri tarafınıza sunmaya devam ediyor. Son derece orijinal ürünlerin üretici olan HP piyasadaki pek çok sahte ürün konusundaki endişelerinizi de bu ürün sayesinde gideriyor. Kaliteli olması bakımından pek çok teknoloji sever kullanıcının bir numaralı renkli kartuş seçenekleri arasında yer alan bu ürüne sayfamız aracılığıyla ulaşmak artık çok daha az zahmetli. Siz de hemen ihtiyacınız olan HP imzalı mavi kartuşu avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Uyumlu Yazıcılar
HP 4WF66A Smart Tank 790
HP 515 SMART TANK WIRELESS ALL İN ONE
HP INK TANK 115
HP Z6Z97A Ink Tank Wireless 419
HP Y0F71A Smart Tank 615

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP M0H54AE GT52 Mavi (Cyan) Şişe Mürekkep Kartuşu
348,77 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.