Ürün Kodu: 71819
Ürün Barkodu: 190780132555

Marka : HP

Product State: A0

HP M0H56AE GT52 Sarı (Yellow) Şişe Mürekkep Kartuşu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Baskı kapasitesi: 8000 sayfa
  • Kaliteli çıktılar
  • Uyumlu yazıcı: HP GT Serisi
  • Sarı renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkSarı
ModeliMOH56AE GT52
Baskı Kapasitesi8000 sayfa
Uyumlu YazıcılarHP GT Serisi

HP size canlı renkler içerisinde sarı mürekkep kartuşu olan HP M0H56AE GT52 modelini sunuyor. HP siyah başta olmak üzere pek çok renk mürekkep ile birlikte sarı renk mürekkepli kartuşu da kullanıcıları ile buluşturuyor. Bir kartuştan beklenilen pek çok şeyi tek bir üründe toplaması bakımından HP, bu ürününde oldukça kaliteli bir sonuç ortaya çıkarmış denilebilir.

HP M0H56AE GT52 Sarı (Yellow) Şişe Mürekkep Kartuşu Kaliteli mi?

HP, kullanıcılara başarılı ve net renkleri sunma konusunda sarı şişe mürekkep kartuşunu üreterek sizlere daha canlı renk deneyimi sağlıyor. Belgelerin üzerindeki yazılarda, grafiklerde hem de çizgilerde keskin ve canlı bir sarı görünümü istiyorsanız bu kartuş tam da sizin aradığınız ürünler arasında denilebilir. HP, kalitenin teknolojideki adı olması bakımından kullanıcı memnuniyetini bu anlamda ön planda tutuyor. Güvenilir ürünlerde özel bir adres olan HP sayesinde, sarı renge baskılarınızda daha canlı ve pratik bir görünüm ile kavuşmak sizler için mutluluk verici olacaktır. Kalite standartları konusunda hiçbir alanda ödün vermeyen HP’nin sarı kartuşu, kağıt üzerinde ihtiyacınız olan dolgun görünümü sunmaktadır. Her açıdan işlevsel özelliklere sahip olan bu model ayrıca dayanıklılık performansıyla da göz doldurmaktadır. Bu değerlendirmeler de göz önünde bulundurulduğunda, HP imzalı GT52 sarı kartuş modeli kalite beklentilerinize olağan en üst seviyede yanıt vermektedir.

HP Sarı (Yellow) Şişe Mürekkep Kartuşu ile Canlı Renkler Mümkün mü?

HP, üstün kalitesini ve yılların teknoloji deneyimini bu ürününde de ortaya koyuyor. Orijinal HP mürekkepleri içerisinde en canlı renkleri size kaliteli bir şekilde sunan bu ürün sayesinde belgelerinizin baskısı esnasında herhangi bir akma, problem yaşamayacaksınız. HP sarı şişe mürekkep kartuşu ile 8000 sayfaya varan baskı kapasitesinin yanında sizlere kaliteli teknik özelliklerinin yanında yüksek potansiyelini de sunuyor. Güvenilir bir marka olan HP teknolojide lider firmalar arasında yerini korumakla beraber her geçen gün gelişen teknolojileri hayatınıza dahi etmeye devam ediyor. HP M0H56AE GT52 sarı (yellow) şişe mürekkep kartuş sizlere bu konuda en üst düzey performansı sağalama konusunda oldukça yararlı bir ürün olacaktır. Şişe mürekkep içerisinde olması bakımından herhangi bir tıkanıklık ya da akma durumuyla sizleri karşı karşıya bırakmayacaktır. Orijinal bir ürün olması bakımından son derece kalitelidir.

HP M0H56AE GT52 Sarı (Yellow) Şişe Mürekkep Kartuşu İşlevsel mi?

Şişede olan bir kartuş olması bakımından içerisindeki mürekkep seviyeleri gözle görülebilen bu ürünü içerisi boşaldıkça yeniden doldurma imkanına sahipsiniz. İşte tam bu noktada bir kartuştan beklenilen en yüksek performans konusunda da aklınızda en ufak bir soru işareti bırakmadan HP sizlere bu ürünleri kolay ve pratik bir şekilde kullanma kolaylığı sağlıyor. İşlevsel bir ürün olmasının yanında sizlerin hayatının her alanında pek çok teknolojiyi sunan HP, bu üründe konforu da eksik bırakmamış diyebiliriz. Metinlerin net bir şekilde görünür olması ve dolgun durması bu ürünün performansını ispatlayan faktörler arasında ter almaktadır. HP GT serisi tüm yazıcılar ile birlikte kolay ve hızlı bir kullanım sağlayan bu kartuş, renklerinin canlı bir şekilde gözükmesi bakımından da oldukça başarılıdır. Çıktıların kalitesinin yanı sıra uzun süre kullanılması bakımından da son derece tasarruflu bir kartuş olma özelliği gösteren HP’nin bu modeline avansas.com üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde, uygun fiyatla ulaşabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Uyumlu Yazıcılar
HP 4WF66A Smart Tank 790
HP 515 SMART TANK WIRELESS ALL İN ONE
HP INK TANK 115
HP Z6Z97A Ink Tank Wireless 419
HP Y0F71A Smart Tank 615

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP M0H56AE GT52 Sarı (Yellow) Şişe Mürekkep Kartuşu
348,77 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.