3 Taksit
Ürün Kodu: 95461
Ürün Barkodu: 8681949010484

Marka : Inca

Product State: A0

Inca Iws-519 Kablosuz Multimedia Slim Chocolate Dizayn Klavye & Mouse Set

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Multimedya klavye
  • Aydınlatma özelliği
  • 1600Dpi
  • 4 Tuşlu Mouse

Ürün Hakkında

Inca Iws-519 Kablosuz Multimedia Slim Chocolate Dizayn Klavye & Mouse Set

detay-1

detay-1

detay-1

detay-1

detay-1

detay-1

detay-1

detay-1

 

Inca IWS-519 Kablosuz Multimedia Slim Chocolate Dizayn Klavye & Mouse Set

 

Bilgisayarı konforlu şekilde kullanmanıza yardım eden klavye ve fare setleri, gelişen teknolojinin de katkısıyla tamamen kablosuz olarak üretilebilmektedir. Bilgisayarınızın yanı sıra OTG destekli akıllı cihazlarınızla ve klavye-fare destekli tüm aygıtlarınızla birlikte değerlendirebileceğiniz Inca IWS-519 kablosuz multimedia klavye mouse setini, Avansas’ın sunduğu cazip imkânlarla kolayca satın alabilirsiniz. İnce ve zarif yapısıyla olduğu kadar kullanım esnasında sessiz çalışmasıyla da özellikle sese karşı hassasiyeti olan kullanıcıların beğenisini kazanan set, kablosuz olmasıyla size çalışma ve diğer kullanım süreçlerinizde ekstra esneklik kazandırabilir.

 

Inca IWS-519 Kablosuz Multimedia Klavye & Mouse Setinin Özellikleri Nedir?

 

Ofiste ya da evinizde, bilgisayar masanızın mümkün mertebe düzenli olmasını ve klavye mouse set ikilisinin yarattığı kablo karmaşasından uzak olmasını hedefliyorsanız, tereddüt etmeden Inca IWS-519 modelini, Avansas ayrıcalıklarıyla edinebilirsiniz. Paket içeriğine dâhil edilen klavye ve fareyi ayrı ayrı ele almak, ürünler hakkında daha detaylı bilgiler elde edebilmenizi sağlayabilir.

12 tanesi (F serisi tuşlar), fonksiyon tuşu sayesinde multimedya kontrol işlemleri için kullanılabilen toplam 104 tuşla donatılan Inca klavye, ömrü 10 milyondan fazla basma olarak ifade edilen tuşlarıyla size keyifli bir kullanım süreci vadeder. Tuş tasarımı, hareket/seyahat mesafesi ve etkinleşme ağırlığı bakımından geleneksel laptop klavyeleriyle benzer karakteristiklere sahip klavye, tam boyutlu olmasıyla numerik tuş gereksinimlerinizi karşılar. Ekran karşısında uzun saatler geçiriyorsanız ve metin ağırlıklı içerikler üretmeniz gerekiyorsa size konfor sunan multimedya klavye, iki adet AAA pille çalışır.

Paket içinden çıkan USB-C alıcısı sayesinde bilgisayar ve diğer aygıtlarla bir arada değerlendirebileceğiniz klavyenin boyutları, 436 x 150 x 25 mm’dir. Kompakt sayılabilecek boyutlarına karşın su sıçramalarına dayanıklılık gösteren, sahip olduğu ayaklarla ergonomik yönden beklentilerinize yanıt verebilen ürün, Windows XP’den Windows 11’e kadar olan işletim sistemlerini destekler. Ayrıca dilerseniz klavyeyi, macOS işletim sistemli bilgisayarlarla da kullanabilirsiniz. Akıllı enerji tasarruf modu bulunan ve belli bir süre kullanılmadığında enerji korunumu moduna geçen klavye, 2,4 GHz frekansında, 10 metreye kadar kullanım imkânı tanır.

Simetrik tasarımıyla fareyi sağ ve sol elle kullananlar için uygunluk gösteren, kompakt formlu mouse, setin bir diğer önemli parçasıdır. Ergonomik tasarımıyla etkin şekilde fareyle çalışanların bileklerini yormadan projelerini yürütebilmelerine olanak veren ürün, dört adet tuşa sahiptir. Sağ ve sol tuşlara ek olarak tekerlek altındaki tuş ve DPI değiştirme tuşu, farede yer alır. Farenin DPI hassasiyeti 1000 ila 5000 değerleri arasında değiştirilebilir. Bu özellik, geniş ekranlı ve yüksek çözünürlüklü monitörlerle çalışanların, en az eforla, en fazla ekran taraması yapmasını mümkün kılar.

Bir adet AAA pille çalışan mouse, 5 milyon tuş ömrü sunar. Klavyede olan akıllı enerji tasarrufu özelliği, farede de vardır ve uzun süre kullanılmadığı takdirde uyku moduna geçerek gereksiz pil tüketimi, bu yolla engellenir. Kablosuz USB-C alıcısı ile 2,4 GHz frekansında, 10 metreye kadar kullanım olanağı vadeden fare, özellikle ofis kullanıcılarından tam not alabilir.

 

Inca IWS-519 Kablosuz Multimedia Klavye & Mouse Seti Kimlere Hitap Ediyor?

 

Avansas’a özel avantajlarla erişilebilir fiyatlar üzerinden alabileceğiniz Inca IWS-519, aydınlatma özelliği bulundurmasa da sahip olduğu diğer özellikler sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder:

Ofis Çalışanları: Ofis ortamında sürekli bilgisayar karşısında çalışan profesyoneller, bu seti tercih edebilir. Modeldeki bileşenlerin kablosuz özelliği sayesinde masa düzeni korunur ve asla kablo karmaşası yaşanmaz.

Ev Kullanıcıları: İnternet gezintisi, dijital içerik hazırlama, ofis belgesi oluşturma ve benzeri işlemler için evde bilgisayar kullananlar, ürünü rahatlıkla edinebilir. Özellikle evden çalışanlar, çevre birimlerinin sessiz tuşları sayesinde rahat bir kullanım deneyimi yaşar.

Oyun Tutkunları: Doğrudan doğruya oyunculara yönelik hazırlanmamış olsa da klavye tuşlarının kısa seyahat mesafesi ve mouse’un DPI ayarlarının değiştirilebilmesi, modelin, oyun süreçlerinde de kullanılabilmesine imkân tanır.

Eğer siz de çalışma süreçlerinizde kullanabileceğiniz bir klavye ve mouse seti arayışındaysanız, ürünü Avansas’tan satın alabilir, Inca IWS-519 modelinin olanaklarından yararlanabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 406,34 TL 270,89 TL
Akbank 406,34 TL 270,89 TL
HalkBank 406,34 TL 270,89 TL
Yapı Kredi 406,34 TL 270,89 TL
Finansbank 406,34 TL 270,89 TL
Garanti 406,34 TL 270,89 TL
Inca Iws-519 Kablosuz Multimedia Slim Chocolate Dizayn Klavye & Mouse Set
812,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.