Ürün Kodu: 61814
Ürün Barkodu: 8690330009211

Marka : Irmak

Product State: A0

Irmak Stick Şeker 4 kg 1000'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 adet / 4 kg
  • Stick şeker 
  • %100 doğal pancar şekeri

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Irmak Stick Şeker 4 kg 1000'li Paket Özellikleri
Adet1000
Ağırlık4 kg
Paket FormuStick
İçindekilerPancar Şekeri
MarkaIrmak

Irmak stick şeker, çay ve kahve gibi içeceklerle tüketilmek üzere özel olarak geliştirilmiştir. İçeceklerinizde kullanabilmeniz için porsiyonlara ayrılıp paketlenmiştir. Bu sayede sadece paketini açarak kolayca içeceğinize dökebilir ve çayınızı ya da kahvenizi damak zevkinize göre tatlandırabilirsiniz. Paket gramajları, müşterilerin ihtiyaç duyduğu şeker miktarı göz önünde bulundurularak ayarlanmıştır. Ambalajlar da kaliteli bir yapıya sahiptir. Bu sayede şeker, siz tüketene kadar hiçbir tat kaybına uğramaz. Ayrıca ambalaj darbelere ve yırtılmaya karşı dayanıklı materyalden üretilmiştir. Stick formu sayesinde bardağınıza kolay bir şekilde dökebilirsiniz. Silindirik yapısı şekerin akışını kolaylaştıracak bir tasarımdadır. Ürün tek kullanımlıktır, kullandıktan sonra ambalajını çöpe atabilirsiniz. Herhangi bir kutuda ya da kendi kutularında formu korunacak şekilde saklayabilirsiniz. İçindeki şeker, %100 pancar şekerinden üretilmiştir. Doğal içeriği sayesinde tamamen pancar şekerinden elde edilen şekeri tüketirken hiçbir endişe duymanıza gerek yoktur.

 Irmak Stick Şeker Pratik midir? 

Irmak stick şeker,çay ve kahve keyfinizi tatlandırmak için tasarlanmıştır. Şeker paketleri özel olarak üretilmiştir. Tek kullanımlıktır ve hijyeniktir. Elinize aldığınızda paketini açarak kolaylıkla bardağa aktarabilirsiniz. İsterseniz silindir formlu paketin eğimini ayarlayarak şeker miktarını değiştirebilirsiniz. İçindeki şeker içeriği kolayca içeceğinizde çözünerek istediğiniz sonucu almanızı sağlar. Paketinizin tamamını kullanmadıysanız kalan şekeri kolaylıkla saklayabilir ve bir sonraki içeceğinizde kullanabilirsiniz. Paket kalitesi sayesinde ürün tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Ürün kutusu şeker paketlerinin düzenli durması ve dağılmaması için tasarlanmıştır.

 Irmak Stick Şeker Lezzetli midir? 

Irmak stick şeker, beklediğiniz şeker tadını almanızı sağlar. Tamamen pancar şekerinden üretildiği için endişe etmeden tüketebilirsiniz. İçeceğinizin tadını bozmayacaktır. Alıştığınız Irmak şeker kalitesini, stick şeker formunda yakalayabilirsiniz.

Ambalajı sayesinde şeker tadınız hiçbir dış etmenden etkilenmeden uzun süre tazeliğini korur. Kaliteli ambalajı sayesinde nem ve ısıya karşı dirençlidir. Uzun ömürlü bir kullanım için serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeniz önerilmektedir. Siz de tamamen güvenli içeriğe sahip şekeri güvenle tüketebilirsiniz. Irmak stick şeker yorumları, ürünün kalitesine ve lezzetine dikkat çekmektedir.

 Irmak Stick Şeker Uzun Ömürlü müdür? 

Irmak stick şeker, hava almayan bir ambalaja sahiptir. Toz, ısı, ışık ve nem gibi dış etkenlere maruz kalmadan uzun süre saklayabileceğiniz bir ambalaj yapısı mevcuttur. Paketler UV ışınlarını geçirmeyen malzemeden üretilerek şekerin bozulmasını engeller. Fazla miktarda sıvıya maruz kalmadığı sürece, su geçirmeyen dokusu sayesinde neme karşı şekerinizi korur. Şeker içeriğinde hiçbir katkı maddesi veya boya olmadığı için raf ömrü uzundur. Ürün kutusu da şeker ambalajlarını koruyacak formdadır. Irmak stick şeker tavsiye edilen ve oldukça tüketilen bir üründür.

 Irmak Stick Şeker Doğal mıdır? 

Irmak stick şeker, pancar şekerinden gelen doğal bir tada sahiptir. Ürünler üretilirken pancardan elde edilen şekerin tadının korunması ve içeriğinin bozulmaması için çeşitli testlerden geçirilir. Tazeliğini uzun süre koruyacaktır. Zararlı içeriğe sahip olmadığı için de gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Ürüne en uygun fiyatlarla Avansas’tan ulaşabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Irmak Stick Şeker 4 kg 1000'li Paket
Birim Fiyat = 74,81 TL
299,22 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.