Ürün Kodu: 74197
Ürün Barkodu: 8697447040748
Product State: A0

Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 gr özel ambalaj
  • Çok kavrulmuş Türk kahvesi
  • En kaliteli kahve çekirdekleri
  • Özenle kavrulmuş zengin aroma
  • Kahve Dünyası kalitesi

Ürün Hakkında

En kaliteli Arabica çekirdeklerinin kavrulup, çok ince bir şekilde öğütülmesiyle elde edilen Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr ile Avansas'ta.


Eşsiz lezzeti ile mükemmel bir kahvedir.

Özel kavurma işlemiyle kahve çekirdeklerinin yaşlanmasını engeller, tazeliğini ve aromasını korur.

Acı, baharatımsı, odunumsu ve toprağımsı aroması ile kendine has bir tada sahip olan Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi için hemen sipariş verin!

 
 

Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr

 
Türk kahvesi eşsiz lezzeti ve kokusuyla beğeni toplayan bir kahvedir. Türk kahvesi kendine özgü tadı, benzersiz kokusu, bol köpüğü, pişirme yöntemleri ve sunumları ile birçok çeşit barındırır. Özel kavurma işlemi sayesinde kahve çekirdeklerinin yaşlanması önlenir, kahveye has aroma ve tazelik korunmuş olur. Acı tadın yanı sıra odunumsu, baharat ve toprağımsı aroma veren bileşikler barındıran kendine has bir lezzete sahiptir. Türk kahvesi ile diğer kahvelerin en önemli farklarından biri kahvenin un kıvamına kadar en ince şekilde öğütülmesidir. Ayrıca öğütülmemiş kahve çekirdekleri temin ederek kendi öğütme işleminizi yapabilmeniz mümkündür.
 
Türk kültürünü simgeleyen Türk kahvesi için en kaliteli Arabica kahve çekirdekleri kavrulduktan sonra çok ince bir şekilde öğütülme gerçekleştirilir. %100 öğütülmüş ve kavrulmuş Türk kahvesi, kahve keyfinizi arttırmanıza ve sevdikleriniz ile vakit geçirmenize yardımcı olur.
 
İçerisinde onlarca farklı koku ve tat bileşeni bulunduran Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk kahvesi 100 gr olarak sunulmaktadır. 
 
 

Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr Özellikleri

 
 
Türk kahve geleneğinin baş temsilcisi olan Türk kahvesi, kahve çekirdeklerinin özel bir kavurma yöntemi ve öğütme işleminden sonra kahve saatleriniz ile buluşmaya hazırlanır. Özel yöntemlerle öğütüldükten sonra kavrularak taze bir şekilde evinize ulaşan Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi için besin değerleri:
 
Enerji (kcal)/(kJ) 380/1588
Karbonhidrat (g) 18,9
Yağ (g) 16,6
Protein (g) 13,4
Doymuş Yağ 7,2
Doymamış Yağ (g) 0
Şeker(g) 1,6
Lif(g) 50,5
Tuz(g) 0
 
Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi alerjen madde içermez. Kahve Dünyası kalitesinde 100 gr`lık özel ambalajında özenle kavrulmuş zengin aroması ile kahve saatlerinizi keyifle sürdürebilirsiniz. Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi ile sunulan kaliteli kahve çekirdeklerinin lezzetine sevdikleriniz ile varabilirsiniz. Türk kahvesinin hem tadı hem de kokusunu yoğun ve aromatik tercih edenler için çok kavrulmuş Türk kahvesi ideal bir seçenek olacaktır.
 
 

Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır?

 

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Türk kahvesi birden fazla yöntem ile size ulaşabilir. Yaygın olarak Türk kahvesi demlemek amacıyla geleneksel çelik veya bakır cezvelerin yanı sıra elektrikli cezve ve tam otomatik Türk kahvesi makineleri kullanılabilir. Kişisel tercih ve lezzet arayışına bağlı olarak Türk kahvesi demleme yöntemi seçebilirsiniz. Sık sık Türk kahvesi tercih edenler için özel Türk kahvesi makineleri tercih edilir. Tüm yöntemlerde Türk kahvesi sürekli olarak standart koku ve lezzette kahveler pişirilebilir. Özellikle cezve kullanarak Türk kahvesi demlemek için bazı püf noktalara dikkat edebilirsiniz. Türk kahvesi ile diğer malzemeleri yavaş yavaş karıştırmak, köpüğün alındıktan sonra kahvenin tekrar pişirilmesi, kahvenin çok kavrulmuş ve iyi öğütülmüş olması en önemli noktalardır.
 
Cezvenize 2 çay kaşığı Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi ekleyiniz. Tercihinize göre şekersiz, orta şekerli veya çok şekerli kahveler yapabilirsiniz. Sade kahve için sıfır şeker, az şekerli için 1 küp şeker, orta şekerli için 2 küp şeker ve şekerli kahve için 3 küp şeker yeterlidir. Bir fincan suyu Türk kahvesine ilave edin ve tüm malzemeleri 30 saniye kadar iyice karıştırın. Kısık ateşte pişirmeye başlayın ve köpük oluşmasını bekleyin. Kaşık yarımıyla aldığınız köpüklerden sonra kahvenizin kaynamasını bekleyin. Kaynayan Türk kahvenizi köpük dolu fincanınıza boşaltın ve kahve keyfinizin tadını çıkarın. Sevdiklerinizle kahve keyfi sürmek için fincan sayısına göre oranları ayarlayabilirsiniz. Türk kahvenizin yanında su, lokum veya drajelerle sunum hazırlayabilirsiniz. 
 
 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kahve Dünyası Çok Kavrulmuş Türk Kahvesi 100 gr
38,99 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.