Ürün Kodu: 54683
Ürün Barkodu: 8680186659142

Marka : Ceymop

Product State: A0

Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası 63 cm x 30 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Uyarı Levhası
  • 1 adet
  • Ebat: 63cm x 30cm

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası Özellikleri
Yükseklik63 cm
Genişlik30 cm
RenkSarı
MateryalPlastik
MekanizmaKatlanabilir
Ofis KullanımıUygun

Kaygan zemin PVC uyarı levhasının özellikleri, kullanım kolaylığı oluşturacak niteliktedir. Yüksekliği 63 cm, genişliği ise 30 cm’dir. Uyarı levhasının boyutları insanların kullanım alanlarını daraltmayacağı gibi yürürken dikkatlerini çekmek için de yeterlidir. Aynı zamanda da levha, dikkat çekici neon sarı bir renge sahiptir. Uyarı levhası temizlik işlemi tamamlandıktan sonra ıslak zemine yerleştirilir ve zemin kuruduktan sonra da kaldırılır. Dolayısıyla, sabit bir yerde gün boyu durmayacak olan bu levhanın, taşınması kolay olan plastik gibi bir materyalden yapılması işleri kolaylaştırır. Ayrıca levhanın kaldırıldığı yerde fazla yer kaplamaması için katlanabilir olması oldukça önemlidir. Tüm bu özellikler, göz önüne alındığında bu levhaların ofislerde kullanılması uygun olduğu kadar gereklidir de.

 Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası Her Ofiste Gerekli midir? 

Kalabalık çalışma alanlarında ortak kullanım alanlarının temizliği başta insan sağlığı için oldukça önemlidir. Özellikle de kişilerin yürürken ayaklarıyla mikropları taşıyabildikleri zeminlerin temizliğine dikkat edilmelidir. Aynı zamanda zeminler, gün içerisinde örneğin; yere kuru ya da sıvı bir şeylerin dökülmesiyle, kolayca kirlenebilen bölgelerdir. Dolayısıyla, zemin temizliğinin gün içerisinde tekrarlanması da gerekebilmektedir. Zemin temizlendikten sonra bir süre ıslak kalacağı için bu ıslak zemin pek çok görünmez kazaya sebep olabilmektedir. Bu görünmez kazaların sonucunda pek çok maddi ve manevi hasar meydana gelebilmektedir. Ofislerde kaygan zemin PVC uyarı levhası kullanmak, ıslak zeminden dolayı oluşabilecek kazaların önüne geçmek için önemli bir adımdır.

 Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası Dayanıklı mıdır? 

Kaygan zemin PVC uyarı levhasının kullanım alanları; hastaneler, tuvaletler, spor merkezleri, bankalar, oteller gibi gün içerisinde pek çok insanın bulunabileceği alanlardır. Bu alanlarda kullanılan malzemelerin çabuk yıpranma durumuna karşı dayanıklı olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda da bir uyarı levhasının dayanıklılığı, kullanım ömrünü de büyük ölçüde etkilemektedir. Kaygan zemin uyarı levhası yere düşme veya taşınma sırasında bir yerlere çarpma gibi durumlara karşı dayanıklı olarak özel sert bir plastikten üretilmiştir. Dayanıklı bir uyarı levhası sayesinde kullanıcı iş yeri, hem zamandan, hem de bütçesinden tasarruf etmektedir.

 Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası Pratik midir? 

Her geçen gün daha da hızlanan hayata yetişmek için, gün içerisinde yerine getirilmesi gereken işlerin pratikleşmesi herkes için önemlidir. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen kaygan zemin PVC uyarı levhasının pratikliği, sahip olduğu ufak detaylara dayanmaktadır. Uyarı levhası katlanabilir ve hafif olması sayesinde, kullanım alanlarında fazla yer kaplamaz ve aynı zamanda da levhayı bir yerden başka bir yere taşımada da kolaylık sağlar.

 Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası Dikkat Çeker mi? 

Kaygan zemin PVC uyarı levhasının amacı, insanların dikkatini çekerek oluşabilecek iş kazalarının önüne geçmektir. Dolayısıyla, genellikle iş yerlerine konulan uyarı levhaları tercih edilirken bakılması gereken ilk özellik de dikkat çekici olup olmadığıdır. Uyarı levhası hem ideal boyut ölçüleriyle, hem de sahip olduğu neon sarı rengiyle oldukça dikkat çekicidir. Aynı zamanda Türkçe ve İngilizce olarak yazılan kaygan zemin uyarı yazısına bir de uyarı görseli eşlik etmektedir. Böylece hem yabancı uyruklu, hem de okuma yazma bilmeyen insanların sağlığı da düşünülmüştür. Yani üç farklı ifadeyle oluşabilecek anlaşılma karmaşalarının büyük bir bölümü ortadan kaldırılmıştır. Eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz, Avansas ile oluşturacağınız siparişiniz, 1 iş gününde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kaygan Zemin PVC Uyarı Levhası 63 cm x 30 cm
308,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.