Ürün Kodu: 108188
Ürün Barkodu: 8693728576289

Marka : King

Product State: A7

King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1350Watt
  • 2 saat sürekli çalışma
  • Fritöz kapasitesi 3,5 Litre
  • Sepet kapasitesi 2,6 Litre

Ürün Hakkında

KYF27  MagicFry PLUS Sıcak Hava Fritözü

 

Dijital Ekran 

1350Watt

2 saat sürekli çalışma

Fritöz kapasitesi 3,5 Litre

Sepet kapasitesi 2,6 Litre

Hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı

Zaman ve sıcaklık ayar düğmesi

Turbo motor gücü

Minimum enerji tasarrufu

Tüm çıkarılabilir parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir

 

 

King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü

 

Daha sağlıklı ve hafif yiyeceklerin altında yatan sırrın King markası tarafından özenle tasarlanan sıcak hava fritözü olduğunu tahmin eder miydiniz? 3,5 litre kapasitesi bulunan sıcak hava fritözü sadece size değil, aileniz ve arkadaşlarınız için de leziz yemekler sunar. Üstelik yemek hazırlamak için saatlerinizi harcamanıza gerek kalmaz. Böylelikle hem zamandan tasarruf edersiniz hem de fazladan tencere, tava veya fırın tepsisi kirletilmemiş olur. Pratik kullanımıyla mutfağınıza renk katacak olan King KYF27 MagicFry sıcak hava fritözü ile daha hafif fırın yemekleri, kızartmalar ve hamur işi çeşitleri hazırlayabilirsiniz. Sevdiğiniz veya yapmak istediğiniz nefis yemek tarifleri için King sıcak hava fritözü deneyin.

 

King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü Ne İşe Yarar?

 

King KYF27 MagicFry sıcak hava fritözü, kızartma türleri başta olmak üzere pek çok çeşitteki yemeği yapmak için kullanılan bir mutfak aletidir. 3,5 litre fritöz ve 2,6 litre sepet kapasitesine sahiptir. 2 saat sürekli olarak çalışabilen sıcak hava fritözü, dijital ekranı ile kullanıcılara pişen yemeğin durumu hakkında bilgi vererek kolaylık sağlar. Minimum yağ kullanımı için ise hızlı hava akışı devreye girer. Böylelikle düşük kalorili ve hafif kızartmalar yapılabilir. Normal kullanılandan daha az miktarda yağ ile gıdaların pişmesini sağlar. Bunun için sıcak havayı sirküle eder ve besinleri aynı oranda kızartır. Çeşitli sebzelerin yanı sıra tavuk ve köfte gibi gıdaların da pişirilmesi için tercih edilir. Kızartmaların daha hafif olmasını sağlamakla birlikte koku yayılımının ve yağ sıçramasının önüne geçer. Sağladığı kolaylıklarla mutfakların gözdesi olan ve King’in son teknolojiden destek alarak tasarladığı bu fritöz, aynı zamanda turbo motor gücü ile enerji tasarrufu sağlar. Siz de çeşitli özellikleriyle ön plana çıkan King sıcak hava fritözü ile hafif, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

 

King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü Nasıl Kullanılır?

 

King sıcak hava fritözü, hem kullanımı kolay hem de fazla yer kaplamayan bir mutfak aletidir. Mutfak tezgahlarının köşesinde kendisine kolaylıkla yer bulabilirsiniz. Fakat elektrikle çalıştığı için prize yakın bir konumda bulunması daha elverişli olur. Böylelikle kullanmak için yerini değiştirmek zorunda kalmazsınız. Yemek hazırlamak için kullanım yöntemi ise tarife göre değişebilir. Yağ haznesine tercihe göre 1 veya 2 yemek kaşığı yağ koymak yeterli olur. Daha sonra sepet içerisine kızartılacak besin yerleştirilir. Besin sepet içerisinde veya daha önce sos ile karıştırılabilir. Zaman ve sıcak ayar düğmesinden de gerekli düzenlemelerin yapılması ile birlikte yemek pişirilmeye veya kızartılmaya bırakılır. Fritöz maksimum 2 saat sürekli çalışma gücüne sahip olduğu için pek çok tarif deneyimlenebilir. Öte yandan sepet ve yağ haznesi gibi parçalar çıkarılabilir olduğu için kullanım sonrası bulaşık makinesinde yıkanabilir.

 

King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü İle Neler Hazırlayabilirsiniz?

 

Damak tadına önem veren ve kızartmalardan vazgeçemeyenler için ideal bir mutfak aleti olan King sıcak hava fritözü, elinizin altındaki en iyi yardımcılar arasında yer alabilir. Çünkü patates, havuç, karnabahar ve biber gibi pek çok çeşitteki gıdanın daha az yağ ile kızartılmasını sağlar. Özellikle sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan patates kızartması, King sıcak hava fritözü ile daha hafif olarak sofralarınızda yer alır. Bunun dışında köfte ve tavuğun yer aldığı çeşitli tariflerdeki fırın yemeklerini pişirmek için tercih edilebilir. Ya da fırında mantı tarifleri ile çeşitlilik sağlanabilir. Daha farklı lezzetler denemek için ise çeşitli tariflerden destek olarak muffin yapabilirsiniz. Bunun gibi çok sayıda farklı tariflerle sofranızı renklendirmek için siz de Avansas güvencesi ile King KYF27 MagicFry sıcak hava fritözü satın alabilirsiniz.

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.049,50 TL 699,67 TL
Akbank 1.049,50 TL 699,67 TL
HalkBank 1.049,50 TL 699,67 TL
Yapı Kredi 1.049,50 TL 699,67 TL
Finansbank 1.049,50 TL 699,67 TL
Garanti 1.049,50 TL 699,67 TL
King KYF27 MagicFry Sıcak Hava Fritözü
2.099,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.