Ürün Kodu: 66613
Ürün Barkodu: 4014519057574

Marka : Lamy

Product State: A0

Lamy M63M Roller Kalem Refili Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Özel çelik uç
  • Estetik tasarım
  • Mükemmel yazı kalitesi
  • Uygun fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kalem Türü Roller Kalem
Renk Mavi
Yazı Kalitesi Yüksek
Uç Materyali Özel Çelik
Refill Özelliği Var

Lamy markası, yazı gereçleri sektöründe yıllardır önde gelen, orijinalliği ve kalitesi ile bilinen bir markadır. Lamy M63M roller kalem, siyah rengi ve ergonomik tasarımı ile yüksek performans gösterir ve yazılarınızı net ve kolay şekilde yazabilmenizi amaçlar. Özel çelikten yapılmış ucu kağıt üstünde kayarak en iyi şekilde yazı yazabilmenizi sağlar. Yeniden doldurma özelliği de bulunan bu kalem, bu şekilde sizi kalemlerinizi çöpe atmaktan ve yeni kalem masrafından kurtarır. Oldukça kullanışlı ve şık Lamy M63M roller kalem ile en net ve yumuşak yazılarınızı kolayca yazabilirsiniz. 

Lamy M63M Roller Kalem Nasıl Kullanılır?

Lamy M63M roller kalem kullanışı oldukça basit bir kalemdir. Siyah renk kalemler en sık kullanılan kalemlerdendir. Bu yüzden Lamy M63M roller kalem de oldukça sık tercih edilir. Mürekkep akması, damlaması gibi sorunlar çıkarmayan bu kalemin kullanımı çok basittir. Ergonomik tasarımı ile elinize oturur ve elinizin konforunu sağlar. Bu şekilde uzun yazılarınızı bile kolayca ve rahat bir şekilde yazabilirsiniz. Lamy M63S roller kaleminizin yeniden doldurma özelliği de bulunmaktadır. Böylece hem tasarruf eder hem de doğaya fazladan çöp bırakmamış olursunuz.

Lamy M63M Roller Kalem Kullanışlı mıdır?

Lamy M63M roller kalemler, piyasadaki en kullanışlı kalemlerden biridir denebilir. Mürekkep damlatma, akma gibi sorunlar çıkarmayan bu kalem yazı yazarken ya da refill işlemini gerçekleştirirken elinizi ve etrafınızı kirletmez, oldukça temiz ve kolay şekilde kullanılabilir. Kalemin boyutları, ucu ve materyali yazı yazmak için tam uygundur ve ergonomiktir. Aynı zamanda şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada bulundurmaktadır. Yazı yazarken tam doğru oranda mürekkep vererek en iyi ve net şekilde yazı yazılabilmesini kolaylaştırır. Mürekkebi de kaliteli olan bu üründe mürekkep donması gibi bir durum da gözlenmez. Kısaca kullanımı oldukça pratiktir.

Lamy M63M Roller Kalem Kaliteli Midir?

Lamy imzalı kalem modelleri, birçok alanda tercih edilmektedir. M63M roller kalem de sahip olduğu teknik özellikler ve yüksek kalite standartları ile birçok kişinin beğenisini kazanmaktadır. Kalite standartlarını yüzey dokusu, kırılmaz ucu ve tasarruflu mürekkep kullanımı ile ispatlayan model, kağıt üzerinde arzu ettiğiniz sonuçları almanıza yardımcı olmaktadır. Her açıdan başarılı özellikler sunan ürünün kaliteli olduğunu bu nedenlerle rahatça söylemek mümkündür. Ofiste, okulda veya evde çeşitli amaçlarla kullanabileceğiniz ürün temiz kullanım standartlarıyla da beklentilerinizi karşılamaktadır. Sonuç olarak ihtiyacınız olan roller kaleme sahip olmanın zevkine varmaktasınız.

Lamy M63M Roller Kalem Fiyatı Uygun Mudur?

Lamy markasının ürünleri kaliteli olmalarının yanı sıra aynı zamanda uygun fiyatlı, bütçe dostu ürünlerdir. Şıklık, ergonomik olma, kullanışlılık ve uygun fiyat özelliklerinin hepsini barındıran bu ürünler ideal ürünlerdir. Lamy M63M roller kalem de bu ürünlerdendir ve çok fazla avantaj bulundurmaktadır. Avantajları görüldüğünde ürünün ne kadar uygun fiyatlı olduğu daha da iyi anlaşılacaktır. Oldukça sağlam üretilen bu kalemler aynı zamanda tekrar dolum yapabildiğiniz için de uzun süre kullanılabilirler. Böylece kaleminiz bittiğinde çöpe atıp yenisine para vermek zorunda kalmaz, kaleminizi tekrar doldurarak kullanmaya devam edersiniz. Lamy M63M Roller kalem ve çeşitlerini Avansas.com’dan kolay ve güvenilir şekilde satın alabilirsiniz. Üstelik rğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lamy M63M Roller Kalem Refili Mavi
227,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.