Ürün Kodu: 59806
Ürün Barkodu: 4002432310609

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Delme Kapasitesi: 16 Sayfa
  • Delik Çapı: 5,5 mm
  • Delikler Arası Mesafe: 8 cm
  • Boyut: 10x8,4x9,8 cm
  • Metal yapı

Ürün Hakkında

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Genel Bilgiler  
Marka Leitz
Model 5038
Ürün Çeşidi Delgeç
Üretim Yeri Çin
Delme Kapasitesi 16 Sayfa
Delikler Arası Mesafe 8 cm
Delik Çapı 5,5 mm
Renk Siyah
Materyal Metal
Boyut 10x8,4x9,8 cm
Ağırlık 330 gr
Kilitleme Özelliği Evet
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti 10 yıl

 

 

Ergonomi  
Ayar Çubuğu var mı ? Evet
Katlanır özelliği bulunuyor mu ? Evet
Kaymayı ve yüzey çizilmesini önleyen plastik taban var mı ? Evet
Atık kutusu var mı ? Evet
Bıçakların güvenlik kapağı bulunuyor mu ? Evet
Değiştirilebilir bıçak özelliği var mı ? Hayır

 

Profesyonel kullanım için üretilmiş en küçük modellerden biri olan Leitz 5038 delgeç küçük olmasına rağmen oldukça güçlü ve işlevsel bir delgeçtir. Delme kapasitesi 16 sayfa olan delgeç ofis, ev, okul ve iş yerlerinde kullanıma uygundur. Boyutları sayesinde taşınabilir bir delgeçtir. Leitz 5038 delgeç sayesinde kâğıt delme işlemlerinizi hızlı ve zahmetsiz bir şekilde halledebilirsiniz. Evrak oluşturmak için kâğıtların delgeç yardımıyla delinmesi gerekmektedir. Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah bu noktada sizlerin yardımına koşuyor.

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah İşe Yarar mı?

Ofis, okul ve evdeki evraklarınızın karışmasını önlemek için ve onları bir arada tutmak için dosyalamanız gerekmektedir. Dosyalama işlemi öncesi bir delgeç yardımıyla kâğıtları delmeniz gerekir, Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah kullanımı bu noktada sizlere yardımcı olur ve 16 kağıt kapasiteli olması sayesinde delme işlemini çabucak tamamlamanızı sağlar. Aynı zamanda çöp haznesinde biriktirdiği kağıtlar etrafa dağılmaz ve dağınık bir görüntü oluşturmaz. Delgeç kullanımı sonrası çöp haznesinde biriken kâğıt parçalarını, kâğıt geri dönüşüm kutularına atabilirsiniz.

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah Kullanımı Zor mu?

Kullanımı oldukça kolay olan Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah ayarlanabilir mekanizmaya sahip olan bir delgeçtir. Ayar çubuğu sayesinde basılı formatlar ve pencere sayesinde kolayca ayar yapabilirsiniz. Sabitleme imkanı bulunan ayar çubuğu sayesinde yaptığınız ayarı sabitleyebilir, bir sonraki delgeç kullanımınızda aynı ayar ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah özellikleri ve işlevselliği açısından oldukça avantajlı bir üründür. Masada ve elde kullanıma uygundur. Masadaki kullanımlarda kaymayı ve masanızın çizilmesini engelleyen plastik taban sayesinde gönül rahatlığıyla delgeç kullanımına devam edebilirsiniz.  Profesyonel kullanım için tasarlanmış olan en küçük model olması Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyahı kompakt bir ürün olarak adlandırılmasına sebep oluyor. Taşıma ve kullanım konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız Leitz 5038 oldukça dayanıklı ve kaliteli bir üründür.

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah Yeterli mi?

16 sayfa kâğıt kapasitesine sahip olan Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah, 16 sayfaya kadar olan kullanımlarda hiçbir problem yaşamadan sorunsuz bir şekilde çalışır. Saniyeler içerisinde 16 sayfayı delebildiğiniz delgeç sayesinde işlerinizi hızla halledebilirsiniz. Boyutuna göre gayet yeterli bir kullanım sağlayan Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah, profesyonel olarak nitelendirilen delgeçlerden biridir. Yaklaşık bir saniye içerisinde 16 sayfayı delmesi sebebiyle işlerinizde size hız kazandıracak olan Leitz delgeç, evrak işlerinizde oldukça yeterli olacaktır.

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah Dayanıklı mı?

Metal ve plastik malzemenin bir arada kullanılmasıyla üretilmiş olan delgeç modeli oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Evrak oluşturmak ve dosyalamak sizlerin de bolca vaktini alıyorsa Leitz 5038 tam da sizlere göre bir delgeç modeli. Hızlı, pratik ve dayanıklı bir model olan Leitz 5038’i uzun bir süre kullanacaksınız. Düşmeye ve darbeye karşı dayanıklı olan yapısı sayesinde kırılmadan ve bozulmadan uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz bir ürün olan Leitz 5038 delgeç 16 sayfa siyah fiyatları ve yorumları için avansas.com’u ziyaret edebilir, sipariş işleminizi saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz 5038 Delgeç 16 Sayfa Siyah
413,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.