Ürün Kodu: 57571
Ürün Barkodu: 4002432353552

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Polipropilen malzeme
  • Uygun fiyat avantajı
  • 30 sayfa kapasite

Ürün Hakkında

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Gri
Malzeme Polipropilen
Kapasite 30 Sayfa

 

Dokümanlarınızı delmeden koruma altına almanıza yardımcı olan sıkıştırmalı dosya alternatifleri farklı renk seçenekleri ile sizlere aradığınız performansı sunmaya devam ediyor. Sıkıştırmalı tasarımı sayesinde herhangi bir hasara neden olmadan evraklarınızı düzenleyebilir ve arşivleyebilirsiniz. Markanın üretmiş olduğu sıkıştırmalı dosya seçeneği 30 sayfalık kapasitesi ve yüksek kalitesi ile kişisel evraklarınızı, resmi evraklarınızı ve ofisinizde muhafaza ettiğiniz evrakları koruma altına alıyor.

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri Dayanıklı mıdır?

Markanın üretmiş olduğu koyu gri renkli seçenekler hem görünümü ile hem de tasarımı ile sizlere aradığınız dinamik görünümü sunmayı hedeflemektedir. Koyu gri rengi ile dosya içeriğinizin görünmesini engelleyen ürün 30 sayfalık kapasitesi ile de dilediğiniz her seçeneği muhafaza edebilmenize yardımcı oluyor. Ofisinizdeki evrakları ister dolabınızda isterseniz masanızda korunaklı bir şekilde tutabilmeniz ve kolaylıkla bulabilmeniz için üretilmiş olan bu üründe yüksek performans olanağı sizleri bekliyor olacak. Yoğun iş temposuna ayak uydurmanıza yardımcı olan ürün evraklarınızı kategorilere ayırmanızı ya da onları arşivlemenizi de pratik bir hale getiriyor. Farklı iş bölümleri için alternatif dosya renkleri tercih ederek aradığınız içeriği daha kolay bir şekilde bulabilir ve işinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri Kullanışlı mıdır?

Ofisinizde kullanacağınız ürünlerin kaliteli bir yapıya sahip olmasının yanı sıra kullanışlı olması da büyük bir önem taşımaktadır. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek şekilde tasarlanmış, dayanıklı seçenekler uzun yıllar boyunca ofis içindeki işleyişi verimli bir hale getireceği için siz de yüksek kalitesi ile memnuniyet kazanan Leitz A4 clip magic sıkıştırmalı dosya modellerini tercih edebilirsiniz. Sıkıştırmalı yapısı ile evraklarınızı deforme etmeden saklamanıza yardımcı olan ürün aynı zamanda evraklarınızı delmeden kullanma imkânı da tanımaktadır. Bu haliyle birden fazla konuda avantaj sağlayan sıkıştırmalı dosya seçenekleri gri rengi ile de her ortama ayak uyduruyor. Tasarım açısından sunmuş olduğu şıklık ofisinizdeki görünüme dinamik bir dokunuş yaparken aynı zamanda gün içinde farklı alanlarda da kullanım imkânı tanıyacaktır. Bu sayede çantanızda, evlerinizde ve diğer kullanım alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz gri sıkıştırmalı dosya modelleri ile avantajları keşfedebileceksiniz.

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri Kaliteli midir?

Şık tasarımı, minimalist çizgileri ve verimli kullanım fırsatı sayesinde her ofisin vazgeçilmezi haline gelen ürün A4 formuna uygun bir şekilde satışa sunulmaktadır. Malzeme olarak polipropilen kullanılan ürün içeriğindeki madde sayesinde dayanıklılık açısından da memnuniyet kazanıyor. Siz de ofislerinizde kaliteli ürünlere yer vermek ve uzun süre aynı kaliteden yararlanmak istiyorsanız avansas.com üzerinden ürün alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı teslimat olanağı ile birden fazla noktaya kısa sürede ulaşmayı başaran Avansas ile bir gün içerisinde siparişinizi teslim alabilir ve güvenli kullanım olanağından faydalanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz A4 Color Clip Magic Sıkıştırmalı Dosya Koyu Gri
93,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.