3 Taksit
Ürün Kodu: 109174
Ürün Barkodu: 5099206103733

Marka : Logitech

Product State: A0

Logitech MX Master 3S Performans 8.000 DPI Optik Sensörlü Sessiz Kablosuz Mouse - Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Darkfield Yüksek Hassasiyet
  • 7 Düğme
  • Yeniden Şarj Edilebilir Li-Po (500 mAh)

Ürün Hakkında

 

LOGITECH MX MASTER 3S

 

Kablosuz Performans Mouse’u

BİR İKON. USTALIKLA YENİDEN TASARLANDI.

Yeniden tasarlanmış ikonik bir mouse olan MX Master 3S ile tanışın.

 

Sessiz Tıklama özelliği ve 8.000 DPI cam üzerinde izleme sensörü sayesinde daha fazla hassasiyet, dokunsallık ve performans ile iş akışınızın her anını hissedin.

 

 

HİSSEDERSİNİZ AMA SESİNİ PEK DUYMAZSINIZ

Daha az gürültülü ancak birebir aynı tıklama hissiyatına sahip Sessiz Tıklama özelliği ile tasarlayın, üretin ve gerçekleştirin. Sessiz Tıklama, %90 daha az tıklama sesiyle tatmin edici, yumuşak bir dokunsal geri bildirim sağlar.

 

Bu özelliğe son derece sessiz MagSpeed elektromanyetik kaydırma tekerleği eklendiğinde, hiçbir dikkat dağınıklığı olmadan yüksek performanslı bir deneyime sahip olursunuz.

8K DPI İLE HER YÜZEYDE İZLEME

MX Master 3S, yeni nesil hassasiyete ve duyarlılığa sahip en hassas sensörümüz ile donatılmıştır.

 

8.000 DPI optik sensör, .caM dâhil neredeyse her yerde izleme olanağı sunar. Logi Options+ üzerinde izleme hassasiyetinizi ayarlayabilir ve iş akışınız ve monitör çözünürlüğünüz için doğru seviyeyi belirleyebilirsiniz.

 

 

SANİYEDE 1.000 SATIR KAYDIRMA

MagSpeed elektromanyetik kaydırma, tek bir pikselde duracak kadar hassas ve bir saniyede 1.000 satır kaydıracak kadar hızlıdır. Ayrıca neredeyse sessizdir.

 

Tekerleğin makine ile işlenen çeliği üstün dokunsallık ve ideal bir ağırlık sunarak hissettiğiniz ancak duymadığınız dinamik bir eylemsizlik sağlar.

İŞ AKIŞINIZI GELİŞTİRİN

Cihazlar ve işletim sistemleri arasında çalışın ve Logi Options+ üzerinde özel tuşları özelleştirin, uygulamaya özgü özelleştirmeler yapın, iş akışınızın neredeyse her eylemini optimize edin ve izleme hızını ayarlayın.

 

 

SAYISIZ ÖZELLEŞTİRME SEÇENEĞİ

MX Master 3S, neredeyse kullandığınız tüm uygulamalarda tamamen özelleştirilebilir.

 

Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom ile Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint ve Edge gibi en sevdiğiniz uygulamalar için optimize edilmiş önceden tanımlı özelleştirmeler ile daha hızlı çalışacaksınız.

SORUNSUZ ŞEKİLDE ÇALIŞIN

Logi Options+, imlecinizi ekranın kenarına getirerek bilgisayarlar arasında geçiş yapmanızı sağlar. MX klavyeniz, MX Master 3S cihazınızı takip eder ve Windows ile macOS arasında iş akışı geçişine olanak tanır.

 

Bilgisayarlar arasında zahmetsizce yazı, resim ve dosya aktarımı yapın; tek yapmanız gereken birinden kopyalayıp diğerine yapıştırmaktır.

 

HIZLA ŞARJ EDİN, ANINDA BAĞLANIN

MX Master 3S, tam şarj olduğunda 70 güne kadar çalışır ve bir dakikalık hızlı şarjla üç saatlik kullanım sunar. Gücü doldurmak için birlikte verilen USB-C şarj kablosunu kullanın.

 

MX Master 3S; Windows, macOS, Chrome OS veya Linux gibi tüm büyük işletim sistemleriyle anında kullanılabilecek şekilde uyumludur. Mouse’unuz, Bluetooth Düşük Enerji veya cihazla birlikte verilen Logi Bolt USB Alıcı aracılığıyla üç adede kadar cihazla anında eşleşir.

 

 

 

ELE UYGUN TASARIMLA GÜN BOYU KONFOR.

Avucunuzu ve parmaklarınızı desteklemek için tasarlanan ergonomik silüet ile konforlu şekilde çalışın. Dokulu yüzeyler, tam kontrol için sağlam kavrama sağlar. MX Master 3S’nin benzersiz eğimli açısı, daha iyi konfor için kolunuzu daha doğal bir konumda tutar.

 

Başparmak kontrolleri hızlı, kolay erişim ve hızlı gezinti için ideal şekilde konumlandırılmıştır. Yan kaydırma tekerleği, akıcı ve kolay yatay gezinti için başparmağın doğal hareketini izler.

  • Geri Dönüştürülmüş Plastikten Üretilmiştir

    MX Master 3S’teki plastik parçalar, eski tüketici elektronik cihazlarındaki kullanım ömrünü tamamlamış plastiklere ikinci bir şans vermek ve karbon ayak izimizi azaltmaya yardımcı olmak için sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik (Grafit için %27 ve Açık Gri için %22) içerir.*

  •  

  • Çevreye Duyarlı Ambalaj

    MX Master 3S’nin kâğıt ambalajı, FSC sertifikalı ormanlardan ve diğer kontrollü kaynaklardan elde edilen kâğıtlar ile üretilmektedir. Bu ürünü seçerek dünya ormanlarını koruyan kurumları desteklemiş oluyorsunuz.

  •  

  • Carbon Neutral Sertifikalı

    MX Master 3S cihazınızın karbon ayak izinin sıfıra düşürüldüğünü bildiğinizden içiniz rahat eder. Çünkü sürdürülebilirliğe yönelik tasarlamanın ötesinde, karbonu azaltan ormancılığı, yenilenebilir enerjileri ve iklimden etkilenen toplulukları destekleyerek kalan etkimizi de dengeliyoruz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 2.007,98 TL 1.338,66 TL
Akbank 2.007,98 TL 1.338,66 TL
HalkBank 2.007,98 TL 1.338,66 TL
Yapı Kredi 2.007,98 TL 1.338,66 TL
Finansbank 2.007,98 TL 1.338,66 TL
Garanti 2.007,98 TL 1.338,66 TL
Logitech MX Master 3S Performans 8.000 DPI Optik Sensörlü Sessiz Kablosuz Mouse - Beyaz
4.015,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.