Ürün Kodu: 62881
Ürün Barkodu: 8691217014007

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 140 Zımba Teli No:10 1000'li Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • No:10 zımba teli
  • 1000'li kutu
  • Galvaniz kaplama
  • Sağlam ve dayanıklı malzeme
  • Yüksek kalite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ofiste, okulumuzda veya evimizde her gün pek çok evrak, ödev, rapor gibi basılı bilgileri bir arada tutmak için çaba sarf ediyoruz. Yeri geldiğinde dosyaya koyuyoruz, yeri geldiğinde ise klasörlerde saklıyoruz. Ama hiçbir zaman basılı belgeleriniz, tam olarak bir arada tek seferde duramamaktadır. Bu isteğinizi yerine getirmek için ise ihtiyacınız olan tek şey bir zımba olacaktır.

Zımbalayacağınız sayfaların her birini art arda, eş hizalarda tutarak muntazam bir şekilde zımbalar ve sayfalar istediğiniz sıra doğrultusunda birbirlerine bağlanmış olur. Bu sayede dökümanlarınızı, sayfaları düzenli bir şekilde sıralanmış olarak saklamış olursunuz. Elbette zımbalamak için elinizde bir zımba ve zımba telinin mevcut olması gerekir. Peki, kalitesine güvenebileceğimiz zımba tellerine en kolay nereden ulaşabilirsiniz? Bu soruya verilebilecek en kolay ve güvenilir çözüm tabii ki de Avansas olacaktır.

Avansas’tan alacağınız Mas 140 Zımba Teli No:10 ürünü içerisinde aradığınız bütün özellikler bulunmaktadır.

 

MarkaMas 140 Zımba Teli
RenkMetalik
MalzemeÇelik
BoyutNo:10
Adet1000 tane
  • Galvaniz kaplama
  • No:10 zımba teli
  • Sağlam ve dayanıklı
  • Yüksek kalite
  • Sağlığa zararlı madde içermez

E-ticaretin güvenilir adresi Avansas ile siz de başka sitelerdeki gibi fiyat pahalılığından şikayet duymadan ve aldığınız ürün hakkında güvensizlik hissetmeden kolayca alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesinde gördüğünüz ürün ile kapınıza gelen ürün arasında asla bir farklılık bulunmayacaktır.

Mas 140 Zımba Teli No:10 Dayanıklı ve Sağlam Mıdır?

Mas 140 Zımba Teli No:10 ile her türlü evrak sayfasını kolayca birbirine tutturabilirsiniz. Zımba tellerinde en önemli özelliklerden biri olan dayanıklılık, birbirlerine tutturduğunuz sayfaların uzun süre birbirlerine bağlı kalmış olmasını sağlar. Siz sayfaları koparmadığınız sürece, zımba teli dayanıklılığını ortaya koyarak sayfaları bir arada tutar. Mas 140 Zımba Teli No:10, uygun zımba ebatları için hem güçlü çelik malzemeden imal edilmiş olup hem de galvaniz kaplanmıştır. Zımba teli ince ebatlarda imal edilmiş olduğundan aynı zamanda esnek bir yapıya da sahiptir. Galvaniz kaplaması, zımba telini paslanmalara karşı korumaktadır. Mas 140 Zımba Teli No:10 ile uygun zımba tipini kullanarak gönül rahatlığıyla dosyalarınızı zımbalayabilirsiniz.

Avansas’tan Mas 140 Zımba Teli No:10 Toptan Satın Alabilir Misiniz?

Avansas’ın, müşterilerine verdiği kaliteli hizmet ve ürün güvencesi ile yaptığınız her alışverişten memnun kalacaksınız. Ofisiniz, okulunuz veya eviniz için karşılayacağınız her zımba teli ihtiyacınızda Avansas sizlerle.

Avansas, Mas 140 Zımba Teli No:10 ürünüyle müşterilerine kaliteyi ve uygun fiyatı aynı anda sağlamaktadır. Mas 140 Zımba Teli No:10, kutusunda 1000 adet zımba telini barındırmakta ve sizin zımba ihtiyacınızı uzun bir süre boyunca karşılamaktadır. Ayrıca Avansas, sadece küçük ölçekli ihtiyaçlarınızı değil, aynı zamanda toptan satışları ile de yanınızda.

Mas 140 Zımba Teli No:10 Kullanırken ve Muhafaza Ederken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Zımba teli günlük hayatta kullanışlı olduğu kadar, aynı zamanda tehlikeli bir üründür. Hem ince hem de sivri olması sebebiyle çocuklar için tehlike teşkil ettikleri kadar, dikkatsiz kullanımda yetişkin bireylere bile zarar verebilir. Zımba telleri kesinlikle çocuklar tarafından kullanılmamalı ve bir yetişkinin sorumluluğunda olmalıdır.

Zımbalama işlemini gerçekleştirirken parmaklar başta olmak üzere, diğer vücut kısımlarından zımba ağzı uzak tutulmalıdır. Ayrıca zımba telleri, metalden imal edildikleri için paslanma gibi sorunlar baş gösterebilir. Eğer bu paslı zımba teli cildinize zarar verirse sağlık sorunları baş gösterebilir. Alınan zımba teli ürünün paslanma karşıtı galvaniz kaplı olduğuna ve çelik malzemeden imal edildiğine dikkat edilmelidir.

Eğer kullandığınız ürün paslanıyorsa, kalitesiz malzemeden üretilmiş olduğunu anlayabilirsiniz. Mas 140 Zımba Teli No:10, paslanma karşıtı malzemeden üretildiği için sağlığa zararlı bir yanı bulunmamaktadır. Zımba telini muhafaza ederken kesinlikle çocuklardan uzak bir noktaya konmalıdır. Alacağınız zımba telinin, elinizde bulunan zımba makinesine uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 140 Zımba Teli No:10 1000'li Kutu
11,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.